Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Interesantna izjava Putina: "Rusija ima pravo da snabdeva neke regione u svetu oružjem iste klase kojim je snabdevana Ukrajina, da bi mogla biti gađana kritična infrastruktura tih zemalja koje snabdevaju Ukrajinu."

https://x.com/RWApodcast/status/1798429685564452873

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Jedan ukro vojnik je odlučio da se preda. Rusi su ga navodili pružajući mu pomoć. Međutim, ukrajinci nisu štedeli FPV dron i ubili su svog saborca.

18+

https://t.me/frontline_pvt/1524

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Командир јуришне чете „Отважных” српске националности говорио је о свом борбеном путу и раду на првој линији фронта.

T.ME

Командир штурмовой роты "Отважных" с позывным Серб рассказал о своём боевом пути, и о работе на передовой.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

- Svako mirovno rešenje će zahtevati značajne teritorijalne ustupke od Ukrajine, i moraćete da imate mirovni dogovor, jer je to jedini izlaz iz sukoba. Moramo da se suočimo sa stvarnošću - рекао је Трампов човек који је данас именован за потпредседника.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
T.ME

The fundamentals from Oliver Stone about the misguided desire of the US to rule the world when multipolarity is rising and the fight for US supremacy is already lost

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

+18

Уклањање тела мртвих војника Кијевског режима из шумског појаса негде у пограничној области Курске области.

T.ME

🇷🇺⚔️🇺🇦 Removing the bodies of dead Kiev Regime soldiers from a forest strip somewhere in the border area of the Kursk region. 🐻 These are Ukrainian "MIAs" - because it's cheaper. 🔴...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Украјинка је фотографисала редове унапред припремљених гробница за погинуле људе у Курској области. Становница Сумске области је на друштвеним мрежама поделила своје огорчење – зашто се Оружане снаге Украјине шаљу у Курск ако се од њих очекује повратак само у виду лешева.

T.ME

Украинка сняла ряды заранее готовых могил для уничтоженных в Курской области всушников. Жительница Сумской области поделилась возмущением в соцсетях -...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Dragi рече

Gde je Bog? 

Па и то се исто питао Исус кад су га убијали, иако је сам Син Бога - што ме остави Оче? Где си?

Било би лепо да имамо брдашсца, не висока, са лавандицом на њима да нам мирише, и ми да пијемо коктелче са кишобраном и да сентименталишемо...Бог је тамо где се страда, са онима који страдају.

Донео је мач и разрезује и одваја жито од кукоља.

Боље да си питао где је Русима памет, па држа у генералштабу комуњарцке гузоње и пуштају да им 100ине тенкова и возила ушета преко државне грамице, а свака њива и колиба се види са сателита....а они велесила.

Подели на овим сајтовима

Само што упад украјинаца у Курск нема перспективу. Руси полако остварују пробој ка брзом маневарском рату из рата исцрпљивања, то је јасно из мапа и стања на терену. Мислим да ће украјински упад у Курску област оправдати потпуни распад Украјине.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Dragi рече

Ali mi smo Hrišćani, mi smo Pravoslavci. I tamo nam umiru Hrišćani, Pravoslavci, na obim stranama.

Očigledno da nismo "tamo" svi pravoslavci. Učinjen je još jedan korak ka potpunoj zabrani kanonske crkve u Ukrajini što podrazumeva uzimanje imovine, novi progoni, nova utamničenja i nova stradanja episkopa, monaha, sveštenika i vernog naroda.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...