Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

U Slovackoj na izborima pobedio proruski kandidat.

...

photo_2023-10-01_13-00-23.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

T.ME

🇭🇺🇸🇰 Hungarian Prime Minister Viktor Orban rejoices at the victory in the elections in Slovakia for the party of Robert Fico, who opposes aid to Ukraine. “Guess who's back...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Више од милион прегледа за један дан на Путинов коментар за бламажу у канадском парламенту. Обратити пажњу на најбоље рангиране коментаре на енглеском језику: Потпуна сагласност са Путином, макар по овом питању.

https://youtu.be/4vaIlhFe9t8?si=TzJGotCtr7bgEcL5

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

UN General Assembly officially adopts resolution “necessity of ending the economic, commercial and financial embargo imposed by the United States of America against Cuba”.

143473_73870674_F99AdwAXcAAesNS.thumb.jpg.c49e9b352c5d36803810d69b1937bbb5.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

#Avdeevka

if RF is reaching the center - the whole AFU defense line in yellow will collapse. The problem for AFU there is: - no artillery support in the SE corner (too far away) - supply lines suppressed - no reinforcements WANT TO GO THERE ANYMORE - officers already left the area.

F_JvsIRWoAAHVx6?format=jpg&name=medium

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Stoltenberg ukratko u poslednjoj i pretposlednjoj izjavi:
- Rusija se ne sme podcenjivati
- Ruska namenska industrija je u ratnom "modu"
- Rusi su namakli velike količine raketnog arsenala pred ovu zimu

- Ukrajinski ratni napori prethodnih meseci nisu doprineli nikakvim probojima
- Teško da se u trenutnim uslovima mogu ostvariti priželjkivani povrati teritorija
- Zapad će ostati uz Ukrajinu i u dobru i u zlu
- Evropska/NATO odbrambena industrija pati od fragmentiranosti i potrebno je ubaciti u veću brzinu
- Poziva EU/NATO članice na veće ujedinjenje, te da prevaziđu svoje "uske, nacionalne" interese u to ime
- U međuvremenu ukrajinsko vojno i političko rukovodstvo očekuju teške operativne odluke

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Poziva EU/NATO članice na veće ujedinjenje, te da prevaziđu svoje "uske, nacionalne" interese u to ime

Што значи да им је рекао будите као Украјина. Па то је сјајна идеја, ко би томе рекао не!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Цитат

- Danas došla jedna starija Ukrajinka, prijateljica moje majke, ali prava Ukrajinka, koja je učila ruski jezik u školi.
Krenem ja, čuješ li se sa svojima, kako je, i tu se priča odmota.
Ubeđuje ona mene da Bandera nije Nazi, i klasična njihova priča..
Veli ona, nismo naci, nikad nacistu nisam videla u životu, standardna baljezgarija... i nastavlja, kako su Rusi Azijati, Tatari i šta ti ja znam.. pa kao primer navodi da ni Šojgu, Lavrov nisu po njihovim standardima belci, plavih očiju i plave kose, evropskog izgleda.. uobičajena priča, znamo je.

Rekoh, pa gde ćeš veći primer nacizma i rasizma od toga što ti meni govoriš.. znači Azijati i ove ostale treba pobiti jer nisu tako lepi kao vi "pravi" Ukrajinci... Oni misle da su bolji od ostalih, klasičan nacizam, školski primer.

Pokupila se, ali nisam mogao da se uzdržim.

Ispratio sam je rečima da će Rusi takvima zavrnuti šiju.

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-Rusija-Ukrajina-2024-komentari_64.html#p2610587

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Интервју са Путином, преведено са руског на српски:

ODYSEE.COM

Intervju ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu sa prevodom na srpski jezik.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

Интервју са Путином, преведено са руског на српски:

ODYSEE.COM

Intervju ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu sa prevodom na srpski jezik.

Завршио како и доликује са РПЦ. 2 пута поменуо "златну милијарду". 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...