Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

пре 2 минута, Hilandarac рече

Video sam. 5 reči ali u stilu Bujaneca.  Cinizam i ismejavanje. 

Тачно, најгаднији цинизам и исђевање. Добио је бан. Хвала администратору који га је бановао.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Добио је бан. Хвала администратору који га је бановао.

Bravo Teks, uspeo si...treba imati snage i za to....ovi likovi su ko svrab, sto ga vise ceses sve gore. Ali neka....

On meni lajkove daje kad kritikujem Ruse, a ja b mogo pisati ode o lepim stvarima u Rusiji...konkretno Zagreb i Ljubljana su ko 2 moskovske mesne zajednice....stim da je Moskva modernija i cistija, danas, od Jelacicevog trgIĆA.

Ne moye se sve generaliyovati ali malo i može, Slovenci i Orvati su puni komleksa, mnogo više od Srba...em se nemaju na šta okrenuti, okrenu se nazad, sramota i ćorak. Nemaju se na šta osloniti, nema istorije, korena jakh...a najgore je što oće biti zapad, a ovi ih neće. Dobju oi te privilegije i so, jEvU i šengene kojekave, ali to je isto ko sluga što ne može biti ružno obucen dok sluzi u burzoaskoj kuci...jes bela kosulja ali slugina :)

Oni tolio zavide Srbima, tiho, pojedinacno, sve u grupi pricaju protiv Srba, a svako u sebi zna da pricaju neistine...to ti je ko kad se covek uvali u greh i ne svidja mu se to a ne zna kako da se izvadi...ćera dalje po kolotečini.

Jadnik...ismejava srpske Mucenike iz Prvog rata, a oni konjusari krvnicima bili i uprkos tolikim zrvama, Srbi im dali drzavnost - ne bi Hrvatske danas ni bilo...i cim su uvatili priliku, uvukli se u supak drugom krvniu, Hitleru i povatali se za kame da pokolju iste te Srbe koji su im dali drzavnost....i tako nasta NeDeHe - predokus pakla, a oni braca sa demonima.

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar ne greši dušu o Slovence. Jedan mali deo je onih za Janšu... Ostali su stvarno u redu.  Takvih imaš svuda, ali imaš I izuzetne ljude sa druge strane. Tako i za Hrvate. Imaš stvarno u redu ljude. Ružno je gledati ljude kroz nacionalnost. Ovaj klipan verovatno ima 15 godina. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

@sanja84 Е сад га ти Сањо...па немој ко дете...говорим о политикама и следбеницима...ја знам Орвата које читају Владику Николаја и осећају да је Православље прва вера...и не смеју у породици да говоре о томе....немој сад да цепидлачимо...бацо сам прљаву воду из лавора, али дете у пеленама и чисто, на сигурном.

Словенци...Крањска, Корушка и Штајерка...отала им само крањска кобасица, све Азбурговци узели :))

Подели на овим сајтовима

Ima malo više od 15.  Nisu problem ni Hrvati ni Slovenci ni bilo koji drugi narod vec ista stvar kao i u Ukrajini. I tamo poturice i ukrajinski "Tuđmanovi Srbi" prave probleme. Problem je što mi to ne vidimo u sred našeg glavnog grada. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

@sanja84 Е сад га ти Сањо...па немој ко дете...говорим о политикама и следбеницима...ја знам Орвата које читају Владику Николаја и осећају да је Православље прва вера...и не смеју у породици да говоре о томе....немој сад да цепидлачимо...бацо сам прљаву воду из лавора, али дете у пеленама и чисто, на сигурном.

Словенци...Крањска, Корупка и Штајерка...отала им само крањска кобасица, све Азбурговци узели :))

Ti si divan čovek, ali te nekad tako zezne to što nespretno kažeš. Ja  često lupim neku glupost...Neko ko te ne zna...pomislio bi da ti niko ne odgovara.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...