Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

пре 3 минута, Stormgrom рече

JEsi ti cetrnaestogodisnji desnicar pa si jos uvek u tom infantilnom "sve njihove zrtve su lazne a sve nase zrtve su prave" fazonu?

Ovo je velika sramota. Apsolutni sam protivnik progona ruske kulture. Ipak zabraniti neciju sliku i silovati bebu, ne zameri, ali ne mogu da stavim u isti kos. Ako ocekujes od mene da patim zbog toga sto je neki univerzitet zabranio dostojevskog ili tolstoja u isto vreme dok mi objasnjavas da je ok da Putin vrsi invaziju na susednu drzavu i unisti zivote tolikom broju obicnih ljudi, izvini ali nisam ti sagovornik.

K osatanizuje koji narod?

Jao jel i ovo ona vasa stara dobropoznata mantra o silovanju kolektivnom odgovornoscu tamo gde je pojedinacna? Znas? KAo kad sud kaze Djoka Djokic je kriv za genocid a Djoka onda dodje  i kaze vama sud jer eko da ste svi vi krivi za moj genocid, pa onda vi penite po internetu kako je sud reko da je ceo narod genocidan a pravi genocidasi sede samozadovljno i traljuju ruke jer su vas ubedili u nesto sto nema veze sa zivotom?

AJ koliko vidim, satanizuje sa Putin i Rusko rukovodstvo. Sa apsolutnim pravom. Te ljude treba zatvoriti negde na dugo dugo godina, jer su pokrenuli nesto sto ce uskoro i nasu decu da kosta zivota. S tom razlikom sto cete vi te (tudje) zivote davati ponosno s Putinovim imenom na usnama...

Немам коментара, ти си испраног мозга. Сети се ко је хтео да нас у УН-у прогласи да смо геноцидан народ. Увек се прича Руси или Срби раде ово или оно, никад појединци. Ево и ту мантру о силовањима понављаш. Немој да се љутиш али ништа бољи ниси од њих.Шта је причала М. Олбрајт? Ниси одговорио шта је по теби мржња

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Stormgrom рече

OK, ok. Izvini nov sam u veri, ne mogu jos da pohvatam sva pravila. Znaci ok je osvetiti se za ubistvo uz napomenu da osveta mora biti barem deset puta veca i jaca da bi sve bilo fer  i posteno.
Zapisacu.
Jbg, ucim...

Аха па штета што нисмо сви свети попут вас либерала. Као да су вас икада и занимали докази...

Подели на овим сајтовима

Ne verujem da postoji puno toga sto mogu da ti kazem. Ti si prosto takva sorta. Bez ideja, bez stava, bez razmisljanja. Samo- ideologija, vodja i jednoumlje... Pravi vojnik. Pravo topovsko meso.

Ко ми каже...

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Stormgrom рече

Zlo lice? :D

A da su 99 kopnene trupe upale na teritoriju Srbije, bombardovale gradove, ubijale civile i silovale zene i decu (sto je ruski trademark od kad je istorije) mislis da ovde ne bi pravili ovakve klipove? Pa vi nacijonalsiti bi prvi upali u taj mod "DAJ KRRRRVVVVV" a ovde mi se nesto sablaznjavate ko selske mlade :D

Da, bas zlo lice Ukrajine koje ne mrzi samo Ruse i ruski svet i pravoslavni svet, nego mrzi i svoj sopstveni narod jer ih je uveo u ovaj pakao rata i u samom ratu cine zlocine i prema Rusima i prema svom soptsvenom narodu.

Rusi ne bombarduju gradove tek tako sto im se cefne, bombarduju se vojni ciljevi i vojska Ukrajine, druga je stvar sto se banderovci i regularna vojska Ukrajine sklanja pod civilne objekte i na taj nacin oni postaju legitimni vojni ciljevi, evo onaj trzni centar u Kijevu koji je koriscen u vojne svrhe i unisten od strane Ruske vojske, legitiman cilj po kodu ratovanja i medjunarodnom ratnom pravu, i ko je onda kriv ako je bilo i civilnih zrtava (iako su Rusi bombardovali taj trzni centar nocu i pod nocnim policijski casom u Kijevu kada nije bilo nikog na ulicama da bi se maximalno umanjile civilne zrtve), pa naravno da je kriv Kijev i Ukrajinska vojska zato sto koriste svoj sopstveni narod kako bi stekli neku vojnu prednost.

E, tako su nacisti i banderovci ceo jedan grad Mariupolj uzeli kao taoce i zato je to zlo lice Ukrajine.

Kao sto su i NATO i Ameri isto tako jedna zlocinacka organizacija koja je kroz istoriju pocinili toliko zlocina covecanstvu.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Stormgrom рече

Ako si ti (vi) u stanju da u ovako nesto poverujete na prvu, sta ja sad tu uopste mogu i da pricam? Vama je neko isprao mozak kako u Ukrajini zive nacisti, verovatno milioni nacista i tu i tamo po neki obican gradjanin ukrajine i to je to. Sta god Putin da tamo uradi, kolik ogod penzionera i zena da ubije koliko god dece da siluje vama ce sve to biti ok jer "nacisti"...

А пренебегаваш чињеницу да  твоја мила ЦИА стоји  иза десничарских  организација (Трозубац Свобода...итд) у Украјини...пази ко би реко....а нико порекo. Једна ЦИА...идејни творац  наци организација, уз подршку  Стејт Департмента. Информиши се.... 

Ово каже један чика Американац Оливер Стоун 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Stormgrom рече

Jel ti bese pricala da su koronu napravili u laboratoriji svecki mocnici vlade iz senke radi depopulacije i kontrole uma ljudi? :D

Izvini, ne bih da se informisem na istim mestima gde i ti :D

Када бежиш од истине, обично изиграваш кловна, и замишљаш позорницу где  те засипају ружама и цвећем .  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Молим вас немојте више одговарати овоме. :D

Непомјенику :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Kad je istina "reptili sa sirijusa u saradnji s papom koji pravi cipele od decije koze nalazu sveckim mocnicima da prave koronu radi depopulacije" ja bih radije bezo od nje, ne zameri... i prastaj. 

Врдаш по обичају. Какве то има везе са мном, ја никада нисам веровала нити ширила овакве небулозе . 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

@Stormgrom Праштај и ти мени, ево у знак помирења, могу да ти набавим карте за премијеру филма сада у четвртак. 

Лично познајем Калабу :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Stormgrom рече

Ne bih zaista, alergican sam na kič. Ovi radovi se ionako rade za vecu i ciljanu publiku... nesto kao zadruga ili parovi. Nemam nista protiv samo nije meni namenjeno niti je po mom ukusu. A ko voli neka gleda...

О укусима се не расправља....битна је суштина  и истина која увек нађе своје време и видело, да ли  кичерски или уметнички у овом случају мање је битно.  

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Stormgrom рече

Pogledaj sad kako se za sekundu sve promeni.

Nasa vojska se u bombardovanju '99 takodje krila po skolama i vrticima i slicnim ustanovama... Nesto se ne secam da su naciJonalisti IKADA rekli "pa dobro to su legitimni ciljevi, jbg..."

Pa ako su se nasi krili to su opet legitmni vojni ciljevi nebitno je ko je u pitanju pravo ratovanja to ne razlikuje. Ja ne znam da li su se krili, kod nas u Smederevu drugar je mobilisan i bili su tamo negde preko Dunava kod mosta prema Kovinu i kada su bombardovali most bilo je drzi gace.

пре 10 часа, Stormgrom рече

Ako si ti (vi) u stanju da u ovako nesto poverujete na prvu, sta ja sad tu uopste mogu i da pricam? Vama je neko isprao mozak kako u Ukrajini zive nacisti, verovatno milioni nacista i tu i tamo po neki obican gradjanin ukrajine i to je to. Sta god Putin da tamo uradi, kolik ogod penzionera i zena da ubije koliko god dece da siluje vama ce sve to biti ok jer "nacisti"...

Po svim dostupnim informacijama i Telegram video izvestajima banderovci su tamo u Mariupolju imali vrlo jaku bazu i kada su opkoljeni zabarakadirali su se po zgradama i civilnim objektima, koristili i napadali civile i slicno. U sustini najvise i najjace snage azovaca i banderovaca i slicnih su na Istoku zemlje i prema Donbasu i od njih je najvise tamo nastradao Ruski narod, ovo je Aleja andjela memorijalni spomen kompleks u Donjecku na ubijenu decu u agresiji Ukrajine na ovu celu Donbas regiju.

Naravno da nisu svi u Ukrajini banderovci, zapad Ukrajine je time najvise zarazen ali se ta naci ideologija vremenom rasirila i po celoj Ukrajini i prouzrokovala je da se Ukrajina u svojoj politici konfrotira prvo sa Ruskim narodom u samoj Ukrajini i onda i sa samom Rusijom.

Rusi u Ukrajini ne ubijaju civile i ne siluju, nemoj da se informises samo od CNN i BBC i slicnih, i ovih nasih ovde CNN ispostava.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Stormgrom рече

Hehe "kako mali mikica zamislja umetnost" :D nego, prosli smo ove teme mnogo puta mnogo davno, mrzi me...

хаха..за малог микицу је и да кажем и ако није  кичерско остварење, боље и један муви који има истину за основу па макар и скромнијег остварења од гомиле плаћених  и циљаних лажи обучених у одело уметности. :D

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Stormgrom рече

nasu verziju istine koja je najistinitija od svih istinitih istina :D 

Добро каза....ваша верзија истине...у преводу  гомила лажи...:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...