Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Нисам ја имао само једну ситуацију. Ја сам броне одрстао у такву крају да сам био трећи разред када сам први пут видео да туку једног лика ланцим у глву (исто трећи разред деца) и клинац пада код бандере у несвест. У седмом разреду неки ..... избо једног осмака.

Pa jel ima tu da neko nekoga napada ili nema?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa jel ima tu daneko nekoga napada ili nema?

Јел можеш да изедитујеш пост, склонио сам име човека. Све су то компликоване ситуације. Он те нападне, ти си јачи. узмеш поломиш му зубе.. тешко да може да се сматра самоодбраном.

Или он ти псовао мајку ти си га напао... опет судија неће да рачуна ником ту "самодбрану". 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Преглед дешавања на ратишту у Новорусији за 28.08. 

- Стање на ратишту у Новорусији - У току дана кијевске снаге су наставиле са
гранатирањем инфраструктуре и насеља Доњецка, Луганска, Макејевке и Иловајска.

Народна војска Нворусије је била активна са офанзивама на свим фронтовима.

Јединица Националне гарде су покушале да изађу из окружења у области Амвросијевке те је упала у заседу и претрпела значајне губитке. Убијено је око 70 непријатељских војуника.

Под офанзивом Народне војске трупе кијевске хунте су биле приморане да се повуку из места Славијаносербска, Кримског и Кирова.

Током сукоба на подручју Старобешева Народна војска је заробила четири БТР-4, три БМП-2, три 100-мм анти-тенковска топа "рапиер", самоходну хаубицу, четири камиона и два џипа, а заплењено је и складиште муниције и војне опреме.

У региону Уљановска, како је настало расуло у командовању, предао се је 61 војник кијевских снага на челу са потпуковником, С.Нахотиним.

На правцу Луганска борбе су вођене у близини места Фашевка.

На југу, непријатељ ужурбано уклања јединице из рејона  Новоазовска према ка Мариупољу. Народна војска је заузела пунктове и базе на северном и источном делу града, као и мост преко реке Грузски Еланчик.

Током жестоке битке у месту Новокатериновка уништена су два тенка Т-64, девет БМП-а, а предало се 24 војника. Жртве непријатеља нису прецизиране.

http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=7&idnovost=55038&Rat-u-Ukrajini---iz-minuta-u-minut#.U_9ttcMtPKs

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Novoruska zastava iznad Novoazovska

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pa nije bilo samo ukidanje jezika nego i postavljanje fasista na vlast i slanje fasista da batinaju protestante. Pa naoruzavanje fasista. Da li su ovi trebali da mirno cekaju ko Srbi 41 da budu poklani ko ovce. Majdan je najbolji primer.

То је веома натегнута интерпретација догађаја...

Сва се то дешавало у Кијеву, ове у провинцијама нико не би дирао да се нису дигли на устанак. Украјинцима се и овако не ратује, а камо ли из чиста мира да крену да "кољу". Крајње је нереалан тај "шешељевски сценарио"...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Можда је једино решење да се прихвати опште самоопредељење.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Не опет... три стране препуцавања

С` обзиром да си на 768 страна писао шта си год хтео, мислим да три стране конструктивне дискусије не би требало да буде велики проблем...

После можеш да наставиш свој "Гебелс радио". 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

После можеш да наставиш свој "Гебелс радио".

:)) Ne preteruj ... Vise lici na one nase filmove gde partizani mudro se prisunjaju i iznenade neprijatelja a cetnici napadaju mucki, sa ledja ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Можда је једино решење да се прихвати опште самоопредељење.

Може. А је л` би то применили и на Србију онда?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...