Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Nema sta da pitamo, to znamo. Ali vi pro rusi smo terate o "americkim" placenicim a ruske nazivate "patriotma"

Prirodno, s obzirom da je nama amerik isto sto i Uraincim rusija kaako rekoh. 

To je ok stav. Medjutim je ne pricam smo o tome ko je "kriv" vec o "fasistim" i "patriotama" "dobrim" i "losim" 

Nema takvih u ratu.... u 99 % slucajeva, to je logika crtanog filmaa... 

Sto jesi li bio pa znas. Itekako je patriota onaj koji je prinudjen da se brani a itekako je fasista onaj koji zabranjuje upotrebu jezika i istice nacisticku zastavu.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Па такви лудаци увек први иду у рат.

А ови што су из Русије дошли на "одмор" у Украјину су све академски уметници вероватно...

Turisti ... Vole da letuju u Ulrajini ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Sto jesi li bio pa znas. Itekako je patriota onaj koji je prinudjen da se brani a itekako je fasista onaj koji zabranjuje upotrebu jezika i istice nacisticku zastavu.

A kakve veze ima to sto si bio u ratu sa ovim o cemu mi pricamo? I ja sam bio u bugarskoj pa nism ekspert za bugarski jezik. 

I onih drugih 50 % ukrainaca se brane, od Ruskog uticaja a pro rusi bore za Ruski uticaj. Mozes i tako da kazes. Kralju, tu je izmesano 100 interesa nem "odbrane" i "napada" svi se i brane i napadaju. Svima su ruke krvave do laktova. Nema "patriota" i nema "napadaca".

Tu postoje dve strane, carevi koji se igraju rata i bore za uticaj. Sa jedne strane USA sa druge strane Rusija. Obican narod gine i placa ceh. To je realnost. Nema pravednih i nepravednih strana.

Isto ko Milosevic vs Tudjman, Srbi VS Hrvati. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A kakve veze ima to sto si bio u ratu sa ovim o cemu mi pricamo? I ja sam bio u bugarskoj pa nism ekspert za bugarski jezik.

I onih drugih 50 % ukrainaca se brane, od Ruskog uticaja a pro rusi bore za Ruski uticaj. Mozes i tako da kazes. Kralju, tu je izmesano 100 interesa nem "odbrane" i "napada" svi se i brane i napadaju. Svima su ruke krvave do laktova. Nema "patriota" i nema "napadaca".

Osim u slucaju Srba ... Ti tu pouzdano znas da su oni iz Knina napali hrvate i oni iz Banja Luke muslimane ... A Miloske je napadao sve redom ...

Подели на овим сајтовима

Osim u slucaju Srba ... Ti tu pouzdano znas da su oni iz Knina napali hrvate i oni iz Banja Luke muslimane ... A Miloske je napadao sve redom ...

Ja to nigde nisam rekao..opet imas neke napade deluzija.. evo ga moj stav :

Tu postoje dve strane, carevi koji se igraju rata i bore za uticaj. Sa jedne strane USA sa druge strane Rusija. Obican narod gine i placa ceh. To je realnost. Nema pravednih i nepravednih strana.   Isto ko Milosevic vs Tudjman, Srbi VS Hrvati. 

Подели на овим сајтовима

Pa ima zato sto pises o ratu kao da znas kako to izgleda a nemas pojma . U ratu nema nista poput crtanog filma, Vidim ja da su tebi holivudski filmovi unistili sve, 

Postoje oni koji su poceli ovaj rat ukidanjem jezika i sticanjem fasisticke zastave uz navijanje USA i Eu i oni su fasisti, {Postoje i oni koji se brane od tih i oni su patriote.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Postoje oni koji su poceli ovaj rat ukidanjem jezika i sticanjem fasisticke zastave uz navijanje USA i Eu i oni su fasisti, {Postoje i oni koji se brane od tih i oni su patriote.

Lepo te pitao Grizli jednu logicnu stvar. Pro rusi u Ukrajni su - patriote. To govori koliko ti je logika zamrla i koliko si subjektivan. Isto koliko bi hrvati u Srbiji postali patriote kada bi u Srbiji dosla neka fasisticka vlast. 

Подели на овим сајтовима

Lepo te pitao Grizli jednu logicnu stvar. Pro rusi u Ukrajni su - patriote. To govori koliko ti je logika zamrla i koliko si subjektivan. Isto koliko bi hrvati u Srbiji postali patriote kada bi u Srbiji dosla neka fasisticka vlast. 

Neznam odakle ti to da je bilo koji zlocin moralan a verovatno od holivuda. A i tom tvojom logikom u ratu niko ne razmislja. Porasces ti jednoga dana! dobar decko

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Па такви лудаци увек први иду у рат.

А ови што су из Русије дошли на "одмор" у Украјину су све академски уметници вероватно...

Zanimljivo glediste.Znaci rodoljublje je ludost,dati zivot za svog bliznjeg!Vauuuuu,impresionran sam !

Pre ce biti da su ti "ludaci" problizniji Hristu,jer daju zivot za bliznje,jer oni delom svedoce da je Hristos vaskrsao,bolje nego sto ce bilo ko recima napisai na forumu.

@Milosavljevicu,Obraz nije fasisticka ,vec rodoljubiva organizacija.Kako ti mozes nazvati Obraz fasistickom oraganizacijom,kad se obraz ne bori protiv lojanih gradjana Srbije razlictih verskih i nacinalnih identiteta?Obraz insistira na borbi protiv okupatora.

Подели на овим сајтовима

Neznam odakle ti to da je bilo koji zlocin moralan a verovatno od holivuda. Aru i tom tvojom logikom u ratu niko ne razmislja. Porasces ti jednoga dana! dobar decko

Ti si taj koji tvrdi da je zlocin moralan. U sukobu dve mafije gledas koja je prva pocela, i koj ti se vise svidja i jednu nazivas moralnom i ispravnom a drugu odmbramenom i patriotskom.

JA ih obe nazivam nemoralnim i neisprivnim. 

Zato i kazem da ti je logika crtanog filma. Samo u crnotam filmu i bajkama imas dobro i zlo koje se sukobe, moralne i nemoralne, crno belo. Tako ti i gledas, kao crtani film. Crno belo... 

A ja ti kazem da su stvari sive.. d nema moralnih i nemoralnih, pravednih i nepravednih. NEma tu ni pravde ni morala ni kod "patriota" ni kod "fasista" 

Подели на овим сајтовима

Ti si taj koji tvrdi da je zlocin moralan. U sukobu dve mafije gledas koja je prva pocela, i koj ti se vise svidja i jednu nazivas moralnom i ispravnom a drugu odmbramenom i patriotskom.

JA ih obe nazivam nemoralnim i neisprivnim. 

Zato i kazem da ti je logika crtanog filma. Samo u crnotam filmu i bajkama imas dobro i zlo koje se sukobe, moralne i nemoralne, crno belo. Tako ti i gledas, kao crtani film. Crno belo... 

A ja ti kazem da su stvari sive.. d nema moralnih i nemoralnih, pravednih i nepravednih. NEma tu ni pravde ni morala ni kod "patriota" ni kod "fasista" 

Ima itekako i itekako je bitno ko pocinje sukob i iz kojih razloga. Jedno je braniti se da drugo napadati. Ali kao sto rekoh porasces ti jednoga dana, makar se nadam. 

Taj ciju sliku nosis kao avatar se sada sigurno prevrce u grobu i pita za koga li sam se ja na Kosovu borio.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ima itekako i itekako je bitno ko pocinje sukob i iz kojih razloga. Jedno je braniti se da drugo napadati. Ali kao sto rekoh porasces ti jednoga dana, makar se nadam.

У суду када приведу две особе које су се тукле, обично обе сносе део одговорности, а не само једна. Једна сноси већи. 

Не знам како да ти објасним даље.. битно је ко је почео.. али то не чини ове друге моралним.... 

Подели на овим сајтовима

У суду када приведу две особе које су се тукле, обично обе сносе део одговорности, а не само једна. Једна сноси већи.

Не знам како да ти објасним даље.. битно је ко је почео.. али то не чини ове друге моралним....

A jesi li nekada cuo za samoodbranu i prvo na istu?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Pa on je student prava gde on da nije cuo.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Јесам, онда када постоје основи за исту. Ово у украјни а и у ратовима генерлано није самоодбрана. Исто и у судској пракси, као што рекох, две стране када се побију обично обе сносе део кривице. Ретко је кад то урачунато као самоодбрана, па да само једна страна сноси кривицу.

Углавном јер у већини случјева обе стране и имају део одговорности. 

Ја не знам ниједну тучу да је прошла без да је судија осудио обе стране. Са наравно главним кривцем онј ко је почео, ал ни онај што је шутирао другог на птосу није прошао неосуђен јер је то радио из "самоодбрне".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...