Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Je l ljudi jel vi kapirate da pored te vase istine, postoji josh jedna istina.. a to je ugao sta je lose Rusiaj uradila? Vi posmatrate samo - staj e lose amerika uradila, i to kao opravdava sve lose sto je Rusija uradila.

Znaci klasicno zauzimanje strana.

Zvonko (znajuci ga) sigurno ne brani ono sto je amerika uradila, kao sto ne radi ni jedan libertarijanac. Zapravo na libertarijanskim stranam debelo kritikuju poteze amerike. Ali nista nemamo od toga ako ignorisemo zlo koje je ucinjeno od strane Rusije.

A nemojmo sad tu pricu, Rusija to ima pravo.. svi vi intuitivno znate da je to glupost, i da jedino pravo koje vi dajete Rusiji za to sto je u kontru americi.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Само то треба да упутиш и другим учесницима у дискусији, онима који подржавају насиље тзв. десног сектора.

"Desni sektor" tj. neonacisti su ruska propaganda. Oni ne postoje, oni vole cveće i zalažu se za mir u Svetu. Al kad bi se zezali...

Подели на овим сајтовима

@,

Meni je već smešno koliko je ta liberalizacija odmakla kod tebe. To je čitava ideologija koja sve obujma. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

18:9 - ODESA: VLAST POKUŠAVA DA SPREČI PRIKUPLjANjE POTPISA ZA DECENTRALIZACIJU

Vlast u Odesi zahteva od demnostranta da uklone šatore gde se prikupljaju potpisi za decentralizaciju države i vraćanje u službenu upotrebu ruskog jezika uz obrazloženje da bi mogli da proslave Dan pobede u Drugom svetskom ratu, 9. maj,

Prema tradiciji u Odesi se svakog 9. maja, na Trgu Kulikovo, održava vojna parada rekao je gradonačelnik Vladimir Nemirovski.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Da se ne lažemo, sve velike sile vole da se malo očešu o tuđe ;) Samo što je kod nekih to očiglednije (SAD, donekle UK i Francuska), kod nekih manje jer nemaju još uvek vojnu moć da intervenišu daleko od svojih teritorija (Rusija, Kina, Izrael, itd; sutra će možda tu da budu i zemlje kao što su Turska, Brazil, Meksiko i još neke brzo rastuće ekonomije).

Подели на овим сајтовима

Не знам стварно да ли овде има неко да подржава тај "бесни сектор"...

Осуђујем све насилнике били они Амери, Руси, Израелци, Арапи, Кинези итд. Подржавам само нормалне људе који желе да живе у миру и раде свој посао. Игром случаја знам неке сјајне Украјинце и жао ми је што пролазе кроз све ово. Надам се само да ће се завршити мирно и што пре.

Овде сам се јавио само зато што ми иде на живце да хришћани ликују и радују се таквим стварима. Па сам желео да скренем пажњу да то није добро, а вероватно нисам одабрао прави начин.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Овде сам се јавио само зато што ми иде на живце да хришћани ликују и радују се таквим стварима. Па сам желео да скренем пажњу да то није добро, а вероватно нисам одабрао прави начин.

Не знам како си успео да стекнеш утисак да се било ко на овој теми радује туђој несрећи.....

Подели на овим сајтовима

19:27 - Lavrov i Ešton o smirivanju krize u Ukrajini

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov danas je telefonom razgovarao sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton o koracima koji bi se mogli preduzeti kako bi se smirila kriza u Ukrajini, saopštilo je rusko ministarstvo spoljnih poslova.

Rusko ministarstvo je saopštilo da je u razgovoru, koji je inicirala Evropska unija, Lavrov ponovio predlog Rusije da se organizuje dijalog na nivou cele Ukrajine, u koji bi bile uključene sve političke stranke i svi regioni te zemlje, sa ciljem da se postigne sporazum o ustavnim reformama, prenele su agencije.

Lavrov je ranije danas rekao da je Rusija spremna da učestvuje u razgovorima sa Briselom i Vašingtonom o budućnosti Ukrajine, ali da insistira na tome da i jugoistok Ukrajine bude prisutan u pregovorima.

"Mi smo zaista spremni da razmotrimo multilateralan format pregovora u kojem bi bili zastupljeni Evropljani, Amerikanci, Rusija i ukrajinske strane", rekao je Lavrov na zajedničkoj konferenciji sa šefom diplomatije Angole u Moskvi.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Капирам ја те емоције сасвим.

Али смо ми хришћани позвани на нешто више, да савладамо дечје инстинкте и поступамо као одрасле особе - рационално и смирено. Да зло зовемо зло без обзира да ли радимо "ми њима", "они нама" или "Руси некоме".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Капирам ја те емоције сасвим.

Али смо ми хришћани позвани на нешто више, да савладамо дечје инстинкте и поступамо као одрасле особе - рационално и смирено. Да зло зовемо зло без обзира да ли радимо "ми њима", "они нама" или "Руси некоме".

:) :) И опет некако изостављено "Амери свима редом"...

Подели на овим сајтовима

:) :) И опет некако изостављено "Амери свима редом"...

Да л` треба сад све државе да поређам да би схватили поенту?

Ево ти их и Амери:

Осуђујем све насилнике били они Амери, Руси, Израелци, Арапи, Кинези итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да л` треба сад све државе да поређам да би схватили поенту?

Схватили  смо ми поенту још кад смо први пут чули како се кувају жабе, не брини.

Да поновим још једном, нико се не радује зато што неко тамо страда нити се навија за Русију.

Навија се за то што је неко показао зубе самопрокламованом светском полицајцу.

Јесте, кад се слонови туку страда трава, свима је то јасно, али ваљда је људски очекивати делић неке правде још на земљи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...