Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

PAZNJA! VIDEO SA UZNEMIRIJUCIM SLIKAMA!
Snajperisti koji su pucali na demonstrante u Kijevu - plaćeni su od strane pro-evropskih lidera Majdana, prema upravo objavljenom snimku telefonskog razgovora šefice diplomatije EU Ketrin Ešton i ministra spoljnih poslova Estonije.

http://www.youtube.com/watch?v=ZEgJ0oo3OA8#t=13

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

14:00   Снајперисте који су пуцали у народ и полицију у Кијеву ангажовали лидери Мајдана -  Снајперисте који су гађали демонстранате и полицију у Кијеву су ангажовали лидери  "Мајдана", наводи се у "процурелом" телефонском разговору између шефа ЕУ за спољну политику Кетрин Ештон и министра спољних послова Естоније.

Разговор је одржан после посете естонског министра спољних послова Урмаса Паета Кијеву 25. фебруара на врхунцу сукоба између проевропских екстремиста и снага безбедности у главном граду Украјине. 

Датотека је постављена на веб страницу од стране службеника службе безбедности Украјине (СБУ) лојалних свргнутом председнику Виктору Јануковичу који су пресрели разговоре Паета и Ештонове.

"Сада постаје све јасније и јасније да иза снајпериста, не стоји Јанукович, него неко из нове коалиције", рекао је Пает током разговора.

"Мислим да то не желимо да истражимо. Мислим, нисам мислила то радити, то је занимљиво. Боже." одговорила је Ештон.

Пает се такође позвао на разговор са лекаром која је лечила погођене људе из снајпера у Кијеву. Она је рекла Паету да су у оба демонстраната и полицију пуцали исти људи.

"И друго, што је прилично узнемирујуће, ова иста Олга је рекла да сви докази показују да су људи који су убијени из снајпера са обе стране и међу полицајцима и међу демонстрантима, убили исти снајперисти."

Ештон је реаговала на информацију рекавши: ". Па, да ... то је, то је страшно"

"Она ми је тада показала и неке фотографије и рекла је да као лекар она може рећи да је то исти рукопис, иста врста метака, и то је заиста узнемирујуће да сада нова коалиција, да они не желе да истраже шта се тачно догодило ", рекао је Пает.

"Сада постоје све јасније и јасније да иза снајпериста, не стоји Јанукович, него неко из нове коалиције", рекао је Пает током разговора.

"Мислим да то не желимо да истражимо. Мислим, нисам мислила то радити, то је занимљиво. Боже." одговорила је Ештон.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ajd' ozbiljno samo:

Kakvom bi se ishodu mogao nadati Putin iz svega ovoga?

Šta se nada da će postići? Aneksija/ekspanzija?

Juče samo su ruski bogataši izgubili 13 milijardi na berzi zbog svih događaja, sa tog aspekta se reflektuje loše dakle.

Мислим да крајњи циљ треба да буде заустављање изазивања револуција и преврата.

Јер највећа опасност за РФ је управо преврат, и довођење на власт људи који ће радити у интересу САД, ЕУ, и НАТО у Русију. Нема шансе да САД имају претензију да војнички покоре РФ, него желе да је ослабе на унутрашњем плану, како би дошли у посед ресурса РФ.

Подели на овим сајтовима

Ajd' ozbiljno samo:

Juče samo su ruski bogataši izgubili 13 milijardi na berzi zbog svih događaja, sa tog aspekta se reflektuje loše dakle.

Као да све ово има икакве везе са новцем...

Подели на овим сајтовима

Hilari Klinton uporedila Putina sa Hitlerom

Hilari Klinton je u jednom od svojih prvih komentara o ukrajinskoj krizi uporedila Rusiju sa Nemačkom pred Drugi svetski rat

Tan2014-2-28_194157852_0_620x0.jpg

Hilari Klinton

VAŠINGTON - Hilari Klinton je u jednom od svojih prvih komentara o ukrajinskoj krizi uporedila Rusiju sa Nemačkom pred Drugi svetski rat, piše vašingtonski "Politiko" pozivajući se na manje poznate izvore.

Klintonova je, navodno, to rekla na jednom skupu na jugu Kalifornije, komentarišući podelu ruskih pasoša građanima Krima.

Kako je preneo tabloidni portal "BužFeed" - na kojem, između ostalog, na naslovnoj strani stoji montaža Putinove fotografije, sa zalizanom kosom i brčićima poput Hitlerovih - Klintonova je rekla, osvrćući se na podelu pasoša: "Ako vam ovo zvuči poznato, to je radio Hitler, tridesetih godina."

"Politiko" objašnjava da je tu izjavu citirao novinar (u svetskim razmerama nepoznatog) "Long Beać Preš-Telegrama" i da je Klintonova to rekla na skupu koji je bio zatvoren za javnost.

"I Hitler je govorio da etnički Nemci nemaju odgovarajući tretman na mestima poput Čehoslovačke, Rumunije i drugih. 'Moram da zaštitim svoj narod.' I evo kako je 'ispalo'", rekla je.

Kako je obrazložio novinar koji je pustio tu vest, Klintonova je ipak dodala da "iako to čini ljude nervoznim, nema indikacija da je Putin nerazuman kao potpaljivač Drugog svetskog rata."

Skup na kojem je to izjavila bio je prijem na kojem su prikupljana sredstva za Klub za dečake i devojčica Long Biča.

Portparol Hilari Klinton nije odgovorio da molbu "Politika" da komentariše ove navode.

http://www.novosti.rs//vesti/planeta.299.html:481187-Hilari-Klinton-uporedila-Putina-sa-Hitlerom

Ova dama po svemu sudeći biće sledeći američki lider, kao predsednica SAD non stop će u skladu sa svojim grubim karakterom stvarati probleme čitavom svetu, i to više na rečima nego delima, ali njene reči su kao mač, opasne ! ! Ima radikalne stavove i potpuno odbija da prihvati novu realnost u svetu, a to je da SAD više nisu usamljena supersila, postoje minumum još dve svetske sile tog kalibra koje će pošto se ubrzano naoružavaju veoma brzo početi da deluju globalno, ne samo politički kao do sada, već i vojno!!! Svet će poželeti Obamu za sagovornika...

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Као да све ово има икакве везе са новцем...

Jok, nego sa čim ima?  :)

ne samo politički kao do sada, već i vojno!

Ma jok brate, ni blizu.

Pogledaj realno - ovi su samo na F-22 potrošili ceo ruski vojni budžet, na F-35 više od ukupnih godišnjih vojnih budžeta celog sveta, a taj avion će koristiti samo mornarica...

Kiev snipers hired by new coalition, not Yanukovych - Estonian FM to Ashton

http://voiceofrussia.com/

... izveštava voiceofrussia.com  :)

Taj razgovor je verovatno snimljen u Službinom studiju negde na nepoznatoj lokaciji u Moskvi...

Ova dama po svemu sudeći biće sledeći američki lider

Teško.

Čak je i unutar Demokratske partije verovatniji Bajden nego ona.

Njeni izgledi za 2016. su slabi.

Подели на овим сајтовима

14:00   Снајперисте који су пуцали у народ и полицију у Кијеву ангажовали лидери Мајдана -  Снајперисте који су гађали демонстранате и полицију у Кијеву су ангажовали лидери  "Мајдана", наводи се у "процурелом" телефонском разговору између шефа ЕУ за спољну политику Кетрин Ештон и министра спољних послова Естоније.

Разговор је одржан после посете естонског министра спољних послова Урмаса Паета Кијеву 25. фебруара на врхунцу сукоба између проевропских екстремиста и снага безбедности у главном граду Украјине. 

Датотека је постављена на веб страницу од стране службеника службе безбедности Украјине (СБУ) лојалних свргнутом председнику Виктору Јануковичу који су пресрели разговоре Паета и Ештонове.

"Сада постаје све јасније и јасније да иза снајпериста, не стоји Јанукович, него неко из нове коалиције", рекао је Пает током разговора.

Пает се такође позвао на разговор са лекаром која је лечила погођене људе из снајпера у Кијеву. Она је рекла Паету да су у оба демонстраната и полицију пуцали исти људи.

"И друго, што је прилично узнемирујуће, ова иста Олга је рекла да сви докази показују да су људи који су убијени из снајпера са обе стране и међу полицајцима и међу демонстрантима, убили исти снајперисти."

Ештон је реаговала на информацију рекавши: ". Па, да ... то је, то је страшно"

"Она ми је тада показала и неке фотографије и рекла је да као лекар она може рећи да је то исти рукопис, иста врста метака, и то је заиста узнемирујуће да сада нова коалиција, да они не желе да истраже шта се тачно догодило ", рекао је Пает.

"Сада постоје све јасније и јасније да иза снајпериста, не стоји Јанукович, него неко из нове коалиције", рекао је Пает током разговора.

Мала грешка у преводу...

"I think we do want to investigate. I mean, I didn’t pick that up, that’s interesting. Gosh," Ashton answered.

"Мислим да желимо да истражимо.Нисам то чула, то је интересантно. Боже."

....судећи по "војс оф раша."

Подели на овим сајтовима

Recept Markala se izgleda uspesno primenjuje.

Подели на овим сајтовима

Ajd' ozbiljno samo:

По изјавама, Путину не пада на памет да анексира било шта. Ако прегледаш мало изјаве уназад, видећеш ко би дугорочно једини имао финансијских проблема. И не само финансијских, понеке државе би могле почетком следеће зиме да имају и неке егзистенцијалне проблеме.

Почело је претњом америчке власти са санкцијама па су брже боље европске власти закукале како то није добро.

Као да је Путин знао да ће америчка власт гурати у прве редове неке европљане (свака аналогија са гурањем жена и деце испред теерориста је случајна) и сачекао да се то и деси, да би следећи потез био како народ треба сам да одлучује, са позивањем на преседан који су исти ти закукавачи установили.

Дакле, може неко и да мрзи Русију и руски народ, може да мрзи Путина и као човека и као политичара, али...добром играчу се увек скине капа, чак и кад је противнички. Тако каже праведна игра.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Jok, nego sa čim ima? 

Новац је само средство и има га на претек...ако зафали, наштампаће се....

Циљ је доминација...патуљци `оће да порасту...

Подели на овим сајтовима

Jok, nego sa čim ima?  :)

Ma jok brate, ni blizu.

Pogledaj realno - ovi su samo na F-22 potrošili ceo ruski vojni budžet, na F-35 više od ukupnih godišnjih vojnih budžeta celog sveta, a taj avion će koristiti samo mornarica...

Teško.

Čak je i unutar Demokratske partije verovatniji Bajden nego ona.

Njeni izgledi za 2016. su slabi.

Ja sam zaljubljenik u astronomiju pa sam sklon ponekad da prenosim to i na vojni nivo, s obzirom da Amerika i Rusija u astronomiji saradjuju veoma vema usko. U vojsci ne, ali znam ponešto o avijaciji opet i to me zanima, tu su Rusi jaki u ovom momentu proizvode 600 novih aviona i uopšteno vrše modernizaciju vojske. Slabo bilo ko od nas poznaje realnu moć Rusije ili SAD, ali kada sam gledao najveći aeromiting na svetu ruski MAKS, slušao sam komentare, Ameri su bili zatečeni novim ruskim avionima, dok su recimo došli sa transportnim avionom zaboravih kako se zvao ali nešto kao Antonov, koji je star 50 godina i još je u upotrebi, tako da iako to nije pokazatelj, verovatno i SAD vrši modernizaciju svoje vojske, svakako Rusija nije ulagala u onom dužem periodu kada su bili u krizi dok je SAD konstantno ulagao u vojsku, ali sve češće ruski ratni brodovi patroliraju medjunarodnim vodama a avioni lete na sve strane, nadam se da to predstavlja vraćanje Rusije ka onome što je SSSR bio nekada a to je da može poput SAD voditi akcije na globalnom nivou u svakom momentu i u bilo kom delu sveta.

Ne treba pocenjivati moć porodice Klinton, veoma agresivna porodica koja svagde nadje svoje mesto. Bajden je malo ...mrtvo puvalo.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Ако прегледаш мало изјаве уназад, видећеш ко би дугорочно једини имао финансијских проблема

Ne znam o mestu izjava o kojima pričaš, ali ovde u stvarnom svetu je Novatek (#2 energetska firma posle Gazproma) u prethodnih 5 dana izgubio 20% vrednosti. Evo pa pogledaj sam: http://www.bloomberg.com/quote/NVTK:LI   Rublja je rekordno niska takođe, loše stanje na berzi...

Microsoft i Coca-Cola nisu izgubili ništa u ovome, toliko o tome dakle.

И не само финансијских, понеке државе би могле почетком следеће зиме да имају и неке егзистенцијалне проблеме.

Zato i ćute kako vidim.

Ovi imaju u planu gasovod Katar-Turska-EU, kad li će se i da li će se to ostvariti već...

Дакле, може неко и да мрзи Русију и руски народ, може да мрзи Путина и као човека и као политичара, али...добром играчу се увек скине капа, чак и кад је противнички. Тако каже праведна игра.

Putin je diktator, a da li mu je ovaj potez bio dobar ćemo da vidimo.

Ruski narod niko ne mrzi, a ni njega lično.

са позивањем на преседан који су исти ти закукавачи установили.

Ako ono sa Kosovom nije u redu, kako može biti u redu ovo?

Ako kažeš da je ovo u redu, onda je i ono sa Kosovom bilo u redu, pošto tvrdite da je ista stvar...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...