Лидија Миленковић Написано Март 23, 2020 Пријави Подели Написано Март 23, 2020 Ayla and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 @Ayla <3 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 @Nikola Stojanovic ... ko je autor? Kontradiktoran je, sine Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 @Ayla Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 @Nikola Stojanovic Istina... "O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru." Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 25, 2020 Пријави Подели Написано Март 25, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Март 28, 2020 Пријави Подели Написано Март 28, 2020 https://twitter.com/Pontifex/header_photo Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 28, 2020 Пријави Подели Написано Март 28, 2020 On 23.3.2020. at 10:09, Ayla рече Još samo 6 dana, pa opet dvije nedelje, kakve sam sreće... ali ok, uskoro očekujem Frida da progovori, i biće veselo. Još dvije nedelje ... btw, Frida još nije progovorila. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 ''The joy of not being sold anything'' Jecić је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 PredragVId, Smaragdni kamičak, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука