Гости Guest Написано Новембар 27, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Да будем мање нервозан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ја мислим да треба стално да радимо на себи , без обзира дали је пост или не. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Мање причања,више молитве,мање времена да проводим на интернету. Ljubičasta and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ја мислим да треба стално да радимо на себи , без обзира дали је пост или не. Dijelim misljenje.Samo sto je to u vrijeme posta plodonosnije zbog pricesca kao krune tog rada na sebi. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 da se vise posvetim molitvama... da vise odlazim na bogosluzenja..... Иван Ивковић and MariaElena је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 da vise pazim na reci i dela, to je cini mi se prvi stepenik... Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Sacuvaj me Boze od samoga sebe crosseo Иван Ивковић, Драгана Милошевић, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Да не постим превише... :148494ykydt2lrfk: Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 На сузбијању поганих речи илити народски да не псујем ко кочијаш. И као увек на смирењу, смирењу, смирењу. Кад имаш смирење све је после лако. Sneza Dj. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Necu da se izmotavam na poukama.org. i da pricam kako me niko ne voli,iako je to laz.Necu da lazem. To je oblik lazi....ali ipak,mozda bi mogli malo vise da me obozavaju... Procitacu Stari Zavet. Trudicu se da dam svoj maksimalni doprinos. Radicu nesto korisno. Bicu dobra prema ljudima. Nikoga necu osudjivati...itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Трудићу се да још више помажем другима , и да порадим на другим стварима јер има много тога што може много боље да се уради. Sneza Dj. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cico Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Da li se zabranjuje pijenje vina,tokom posta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Време је да полако правимо план како провести пост.Хајмо полако! Свако да процени колико је чврст; да не би поставио себи недостижан задатак. :bendoff: :bendoff: pahulja је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Što se tiče posta od interneta, pouke svakako ne spadaju u sajtove kojih se klonim za vreme posta. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Malo mi je nekako licemerno to za vreme posta cu da budem ovakav-onakav...a kad nije post onda cu da dam sebi oduska...razumete? Covek treba uvek da se trudi da da najbolje od sebe bez obzira da li je post ili ne. Ne vidim smisao u toj duhovnoj strani posta samo za vreme trajanja posta. Hocu reci ako se molis, moli se i kad je post i kad nije, ako prastas prastaj i kad je post i kad nije, ako se ne gnevis ne gnevi se i kad je post i kad nije...i tako dalje da ne nabrajam... feeble and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука