Jump to content

Offtopic до миле воље

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Драшко рече

Дивно! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kako to ide sa ženskom decom kad nećeš nešto da im ispuniš ? Mala 4,5 godine.

Traži mi slatkiše a već je jela. Ja naravno ne dam.

Prva faza, umiljavanje. Glava pognuta u stranu, oči koje mole, donja usna lagano izbačena.

Ako ne daš i dalje onda ide druga faza...plač. Nejčešće nekoliko minuta....nauka kaže da nikad neće biti duže od 18.Kad ostaneš imun na to sledi kao neki bes...šutira me u ona mesta za koja zna da će da me boli, trenutno je to levo koleno.

Tako je bilo do danas. A danas sam prvi put, kao četvrtu fazu čuo:"Pa ti mene ne voliš! Ti mene uopšte ne voliš!" :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Broken рече

Kako to ide sa ženskom decom kad nećeš nešto da im ispuniš ? Mala 4,5 godine.

Traži mi slatkiše a već je jela. Ja naravno ne dam.

Prva faza, umiljavanje. Glava pognuta u stranu, oči koje mole, donja usna lagano izbačena.

Ako ne daš i dalje onda ide druga faza...plač. Nejčešće nekoliko minuta....nauka kaže da nikad neće biti duže od 18.Kad ostaneš imun na to sledi kao neki bes...šutira me u ona mesta za koja zna da će da me boli, trenutno je to levo koleno.

Tako je bilo do danas. A danas sam prvi put, kao četvrtu fazu čuo:"Pa ti mene ne voliš! Ti mene uopšte ne voliš!" :smeh1:

Па да си дао на вријеме слаткиш, можда не би добио такву изјаву..:)

Тешко је овако са стране нешто конструктивно рећи, али по личном искуству, кад сам била у тим годинама и за нешто запнем, ако би отац око неких ствари попуштао, сада са дистанце мислим да је био у праву.

Међутим за то треба да се баш упрати ситуација..и онда човјек може са правилнијим осјећајем да одлучи какву одлуку да донесе..

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

Да има и пакао, праведни, али одрасли теже у то повјерују..

Црвенкаст..

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Подели на овим сајтовима

Св. Оци кажу да нарочито женску дјецу не треба васпитавати исувише строго..сјећам се да је мени отац понекад говорио - ех да си мушко..:)

Петровић Станислава

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

"Dal je zbog godina, il ko zna sta li je...

Sa svakim novim roditeljskim,  ja bih da se propijem....

I dok se zavrsi - jedva na noge ustanem!"

P.S. Hvala Bogu sto je ovo poslednje dete u nizu, sledecem ne bih isla u skolu. 

( Svaka cast izuzecima ) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...