Тања1 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Одеш некоме на профил и кликнеш оно "Додај ме у пријатеље" са десне стране у дну профилне слике (горњи део профила) .smesko. Додала. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ja ne poznajem nikoga licno, samo virtuelno :291291291: nadam se da cu nekoga upoznati .smesko. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 никога бре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ја познајем две особе из самог врха власти на форуму. whackado Волео бих да упознам и остале који су активни, без обзира да ли смо комуницирали или не. Ignjatije, Ina Ina, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 сада већ познајем приличан број форумаша, дивни, интересантни људи Ina Ina, Silence , Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Nikoga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Nikog osim mene..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Nikog osim mene..... Ne poznaješ ti ni sebe, da poznaješ sebe znao bi da si ustvari ateista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ne poznaješ ti ni sebe, da poznaješ sebe znao bi da si ustvari ateista Pre bih rekao da ti ne poznajes sebe i da nisi ateista vec agnostik....ali izgleda da toga nisi ni svestan..kao sto sam ti vec objasnjavao .. A ja u Boga verujem od kad znam za sebe.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 .smesko. Не познајем никога (они са именом и презименом). Пише ми на статусу да немам још ниједног пријатеља (смрц, срмц), брука. Не знам ни како да додам пријатеље, а и чекајте мало, где журите, прво треба да их пронађем ( и да ме пронађу)...може да потраје неколико година. greengrin То иде лако. Иди за неким и лајкуј му све што напише и ето ти пријатеља. SHADOWS OF THE LIGHT, Silence , Тања1 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 То иде лако. Иди за неким и лајкуј му све што напише и ето ти пријатеља. lajkovala, hocemo li sada biti prijatelji !? :bla: Тања1, Баба, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 То иде лако. Иди за неким и лајкуј му све што напише и ето ти пријатеља. То са лајковањем није ми баш најјасније? Самим лајковањем неком се захваљујем, негде ми се нешто свиђа (мишљење). Не разумем то како други схватају. .smesko. Пример Вама ћу се овог пута захвалити на информацији. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ja lajkujem samo kad mi se svidi necije pisanije ne ocekujuci nekakvo virtuelno prijateljstvo... greengrin Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Разумео сам, све... Ма бићу пријатељ није проблем. Само ја уопште нисам нешто занимљив уживо као овако виртуелно што сам. Уживо сам џангризало, и наџак баба. Мислим и они пријатељи који су ме до сада знали ( не виртуелни, него реални) нешто ми се у последње време не јављају. Ignjatije, Иван ♪♫, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 @nlcph zavisi ko kako gleda na stvari, ja Aminujem samo ono sto mi se svidjai obicno lupam neumesne komentare (sto bi rekli ni brige ni pameti) .smesko. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука