Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

3 hours ago, Биљана рече

Упознао је и моју ћерку :) Је л' да @Караконџула да је лијепа к'и уписана!!? :) Иста ја :D:D:D А сад реци људима овдје, како поје хор у цркви. Реци. Сами анђели сишли са неба :) Шалим се мало, наравно ;) 

Следећи пута идемо на кафу, без одлагања :) 

Ако сам ја драг, шта онда ја да кажем за тебе, за вас двије, уопште?! Дуго нисам срео (ако и јесам икад) тако позитивну и отворену особу, која је таква већ при првом виђењу. Додуше, знали смо се "по слову", али није то баш исто као и уживо. Ја сам импресиониран, а и изненађен једним таквим степеном опуштености, који је код Биље, чини ми се, константно на високом нивоу, да се чак и при првом контакту с њом чини као да се знате одувијек... Што је супер. А ја сам мислио да сам ја опуштен?! :)))
Биља, права умјетничка душа, зато се добро разумијемо, с тим што је она јака у оним умјетничким областима у којима сам ја аналфабета - сликарство, појање... 

Ћерка - лијепа к'и уписана, наравно, па чија је и одакле је било би право чудо да није таква! :)
Само ми је жао што сам уопште спомињао медицину пред њом, као нешто претешко, има да ме "замрзи"... :D Али рекох јој да ја и нисам баш неки поуздан репер по коме се може мјерити тешкоћа неког факултета. Разумјеће, надам се!  

Хор је одличан, очекујем високе позиције на такмичењима која планирате да походите, није што сте моји/наши, него што сте јако добри. Право је уживање било слушати вас!

Једино што ми је јуче било жао јесте то што је све стало у двадесетак минута, али зато идући пут идемо на кафу, обавезно. Надам се да ћемо се ускладити већ у новембру (пошто је октобар на издисају), па да се разговоримо више и упознамо к'о људи! Што се мене тиче, неће бити проблема... Има да путовања и све друге обавезе оставим за неки други дан. :ok:
Јавићу се или се јави ти путем ПП-а, па ћемо то да проведемо у дјело! 

П.С. : Драго ми је што сам био препознатљив, па ме Биља одмах препознала, иако није знала како тачно изгледам. Истина, могла је видјети ону једну једину слику коју сам поставио у "Сликама форумаша" или пар оних које имам на фејсу, али ни ту нисам исти к'о сад, тако да знате и сами да изгледам, као и што пишем ("Тетка, течо, тетка, течо, дијете има 'вол'ку косу, треба шишат' - упада у очи")... тј. онако како сте ме замишљали, управо тако и изгледам. :laugh1:

Мислио сам још синоћ написати утиске, али једноставно нисам имао снаге, тежак ме умор савладао... а као што видите, имао сам шта написати, па то онда не би било ни изблиза овако садржајно, комплетно. 

3 hours ago, Goku рече

Karakondžula mi je u top 10 forumaša za upoznati.

Сва срећа, па смо поприлично близу, тако да ако се деси да некад кренем пут Бањалуке, туристички, а не с неком обавезом и у журби, јавићу се. Иначе, нисам био у Бањалуци већ тачно двије и по године. Можда се ускоро и одлучим да кренем ка... Сестра ме, ионако, свако мало смара да идем с њом у Бањалуку, јер има неку другарицу тамо, а ја кажем - "Шта ти је, бона, не знам ти ја 'одат' по Бањалуци?!" :D 

Наравно, нађеш ли се и ти којом приликом у неком од "мојих" градова (Добој, Источно Сарајево са својим општинама, па може и Западно Сарајево, само што и ја слабо базам по њему, али ми није проблем...) - јави се. Радо ћу се срести с тобом! 

Ово важи и за остале сталне форумаше, с којима сам овако или онако ступао у контакт на форуму - кад се нађу у Са-Ро или добојској регији - јавите се, можда се и нађемо! :skidamkapu:

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, Караконџула рече

Ја сам импресиониран, а и изненађен једним таквим степеном опуштености, који је код Биље, чини ми се, константно на високом нивоу

Шта да ти кажем бро..........ганџа чини своје :smeh1: 

Шалим се наравно. Хвала ти много и видимо се ми ускоро ;) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Znam dosta članova i nikad se nisam razočarala. Volela bih da upoznam mladenca @Zayron, je l stvarno takav :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Биљана рече

Хвала ти много и видимо се ми ускоро

Хвала теби, још и више, како на лијепим ријечима, тако и на иницијативи! И видимо се, наравно. :skidamkapu:

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

У суштини, било би ми драго да се упознам са било којим чланом форума, али пошто треба неке да издвојим онда су то:

1.Џуманџи

2.Александра В.

3. Лидија Миленковић.

4.Драшка.

5. Кратоса.

6. Жељка.

7. Обија.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On Sunday, March 27, 2016 at 16:57, zuti car рече

Kod mene se kaze "dok sa nekim ne pojedes dzak soli , ne poznajes ga" , dakle forum tu ne pomaze 

Ima ovde na forumu kod nekih soli kol'ko hoćeš... samo ne mislim na so-stomaku... nego na so-zemlji.... 

Подели на овим сајтовима

Nažalost ne poznajem ni jednu dušu sa foruma lično... i nadam se da će biti prilike da se sa sestrama i braćom po duhu nekom prilikom i lično upoznam...Ako bih morala izdvojiti nekoga.. To bi bili... JESSY, Rapsodi, Goku, Karakondzula, Vladimir , Saša Vojvoda, Jelena 011,Snežana, Ayla, Aleksandra V, Kordun, Danče, Sanja T, Sreten K, Paradoksologiju... itd.. 

Подели на овим сајтовима

Drago mi je što lično poznajem svoju komšinicu, dragog prijatelja i veliku ženu i majku (dosta više :D ) Lidiju Milenković... :bighug:
 Voleo bih da poznajem više ljudi ovde (nrp. Rapsodiju, Gokua, a od nedavno i Karakondžulu :) ), ali i da još bolje i više poznajem one koje već poznajem jer, pročitao sam skoro u jednoj besedi (ne mogu da se setim od koga i gde) da u hrišćanstvu poznavati čoveka znači voleti ga...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, Zero рече

svoju komšinicu, dragog prijatelja i veliku ženu i majku (dosta više :D )

Deder, dodaj jos nesto, taman sam pocela da rastem ko kvasac.  ;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Лидија Миленковић рече

Deder, dodaj jos nesto, taman sam pocela da rastem ko kvasac.  ;)

Rekoh da ne odleti cela kuća sa sve vas u nebo :0205_whistling:

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Е, људи, само да се похвалим да сам у петак имао част и задовољство да упознам @Биљана и испратим наступ њеног (многочланог, мајко мила колико их је, Богу хвала, када су кренули излазити на бину никад краја колони) хора. Ето, лед је пробијен, једно има са списка прекрижено, искрено се надам неком скором доласку у БГ па да одједаред искрижам 10ак-20ак имена, барем. 

Уједно, отворен позив за @Justin Waters да се јави некад за брзинско пиво.

Едит: Заборавих на утисак, иако наслов теме обавезује на то. Утисци вансеријски и феноменални :)

Измењено од Goku

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

E pa da se i ja oglasim :) Takođe, bila mi je čast upoznati @Goku Malo je sve ispalo na brzinu pa i nismo imali nešto vremena za druženje. Ah, tako je to kad dolaziš negdje čoporativno :D Banjaluka nije daleko i jednom ću baš doći da budem cijeli dan. Svakako trebam do jednog sveštenika da odem. E onda ćemo imati vremena i za druženje i priču i da upoznam i tvoje :)

Goku, hvala ti. Hvala na povjerenju. Hvala što si došao. Mnogo mi znači to :) A sad, pošto ti se svidjela ona zadnja numera, evo upravo je ta izašla na netu :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ми нисмо ни свесни колико дивних и феноменалних људи има на овом форуму. Када би неко истраживао мислим да би убрзо дошао до закључка да бољих људи уствари и нема.

Подели на овим сајтовима

Управо био на пиву са @Justin Waters. Добар момак (висок момак а танак, што би рекла Брена :) - мало шале није на одмет).
Ето баш ме нешто кренуло, два форумаша за мање од седам дана, а прије тога генерацијама нико.
Циљ ми је да до овог времена наредне године лично познајем не мање од 17 форумаша. 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Goku рече

Циљ ми је да до овог времена наредне године лично познајем не мање од 17 форумаша. 

Између 10 и 160 :)))

Ја сам имао прилику да упознам само једног форумаша (цу:)). Пре упознавања сам имао добро мишљење, после упознавања феноменално.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...