Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Моја супруга Јелена се порађа!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Malko' (vise) me muci neka bolest, ... pomenite kada se setite... :945729:   (od o.Zokija, (( @Zoran Đurović )) vec imam molitvenu podrsku, misli na mene, hvala Bogu malo je bolje,... )

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Иван Недић рече

Pomocnica_pri_radjanju1.jpg

О, свеопевана Мати, Помоћнице у рађању, Која си родила светију од светих, Најсветију Реч, Надо духовног нашег пробуђења и у свему благога напретка, у рађању телесном, Благодатна, женама православним – Утехо, Царства Небеснога наследницима учини све, који верно вапију Богу: Алилуја!

Радуј се, Помоћнице у рађању, Која чеда Своја Цару Славе приводиш!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Иван Недић рече

Моја супруга Јелена је родила једно женскиње!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Иван Недић рече

Моја супруга Јелена је родила једно женскиње!

Богу хвала и честитке Јелени и теби ћалац. :navijanje::navijanje::navijanje:

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bokisd рече

Malko' (vise) me muci neka bolest, ... pomenite kada se setite... :945729:   (od o.Zokija, (( @Zoran Đurović )) vec imam molitvenu podrsku, misli na mene, hvala Bogu malo je bolje,... )

Помињао сам и помињаћу...

Подели на овим сајтовима

@Иван Недић

Честитам!  Нека је жива и здрава! :sunce:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Luka Mitrovic, moj brat , problemi na poslu. Stojanovic Nikola, u petak ga ceka bitan razgovor. Pomenite, ko moze, hvala. <3 :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Опет вас све од срца молим да споменемо сестру Данијелу. Много јој је тешко и потребна јој је помоћ. 

Пошаљи јој Господе, молитвама свих Светих, Анђеле да је сачувају у овом тешком искушењу. 

Пресвета Богородице, погледај је и помози да јој се отворе духовне очи, да прогледа и да не пати више. 

Господе Исусе Христе, помилуј нас грешне, Богородице ради.

Подели на овим сајтовима

Помените малог Алексу, данас је имао застој срчаног рада па су га реанимирали и послали у Београд. Има 10 година.

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pominjite Darka. U ozbiljnom je problemu.Gutao je lekove, sada je dobro, fizički. I od crkve se udaljio....Majka se moli, ali i ona je u iskušenju da ide kod raznih "pomoćnika". Pomenite i nju, da joj Gospod da snage i vodi je ispravnim putem. Biljana je ime. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...