Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomenite mog brata Aleksandra. Zeli da nadje posao ali nikako mu ne ide

Slava Gospodu. Zaposlio je se. Radi na pumpi. On je zadovoljan onda sam i ja. Hvala
Usput ako mozete da se pomolite za sestru moje pokojne babe. Imala je operaciju pa da se oporavi.
Hvala.

Послато са Lenovo A6020a41 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, matija_ рече

Slava Gospodu. Zaposlio je se. Radi na pumpi. On je zadovoljan onda sam i ja.

Слава Богу!  Дивна вест.:aplauz: Нек му је са срећом почетак.

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Иван Недић рече

Поменимо молитвено брата Зорана, који би се женио а нема с ким

Нека Господ да Зорану да нађе жену која ће му бити на спасење душе. Амин.

Подели на овим сајтовима

Бојана, млада мајка, има рак дојке. Помените је у молитвама и дајте име за проскомидију

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 1.1.2018. at 16:51, Иван Недић рече

Помолите се за здравље Марине и детета које носи

Помените Марину, која је храбро родила здраво и дивно дете, а затим јој је дијагностификован рак (на који се сумњало већ почетком трудноће, па јој је нуђено да побаци дете да би се што пре лечила), делимично је оперисана, и предстоји јој тешка одлука хоће ли да превентивно оперише неколико органа истовремено, или не.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Помените Илинку, баку мога мужа. Много је лоше. У питању су дани, а можда и сати.Нека буде по вољи Божијој. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 24.4.2019. at 15:30, AnaLaz рече

Помените Илинку, баку мога мужа. Много је лоше. У питању су дани, а можда и сати.Нека буде по вољи Божијој. 

После неколико дана коме, ноћас се упокојила баба Ика, Илинка. Бог да јој душу прости. 

Подели на овим сајтовима

Postgao sam striko ! :D:D <3 Pomenite snajce Jasminu i bebu u svojim molitvama sa zdravlje i duhovno spasenje, ko moze hvala aaaaaaaa ! :D:D:D:D <3 <3

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Danas mi rece nasa @Снежана da je nas stari clan @Кратос trenutno na VMA, jer je imao infarkt, i ugradjen mu je stent. Pomenite coveka i ovako, a kad se Sneza javi - ili bilo ko drugi ko zna - reci ce nam i pravo ime.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo, sad sam upravo saznao i ime - Milan.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pomenite preminulog oca Michała (rimokatolicka Crkva) - jedan od retkih (5?) ljudi u Poljskoj, koji se bavio naucno arapskim hriscanstvom. To on je organizovao konferenciju "Hriscanski orijent" u gradu Toruń prosle godine, u kojoj sam imala cast uvestvovati kao prelegent. Takodje bila sam kasnije u kontaktu sa njim preko elektronske poste, cak i ovde u Libanu.

Sad sam saznala da pre mesec dana njego telo je pronadjeno u njegovoj sobi. Imao samo 38 godina, lekar je rekao da se sam ubio, da se obesio, ali istrazivanje prokurature je u toku, imao je normalnu hriscansku sahranu sa episkopom.

Hristos vaskrse! Bog da mu dusu oprosti!

Подели на овим сајтовима

Бог да му душу прости.

Молитвама свих светих, упокој Господе у царству Твоме душу преминулог оца Михаила.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...