Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

I jos jedan hitan slucaj - poruka sa sadrzajem "609" na broj 3030.

...

delite-molimo-vas-nemanja-umire-ovo-je-hitno

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Moja saradnica Vida (to je pravo ime) i Nemanja, posle vise godina briga i strpnje, danas su saznali da su zaceli bebironce.:1502_baby: Pomenite ih, molim vas. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 14.4.2019. at 0:14, Иван Недић рече

Помените оболелу Еву (мождани удар)

Ева је највероватније на самрти. Помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Мој стриц Радмило има, вероватно, рак плућа. Помените га у молитвама

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Вукосава Јовановић , бака мог друга, тешко је болесна и губи свест последњих дана. Хвала <3

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Ova imena dobio sam od nekih prijatelja, ne znam tacno o cemu se radi, ali mi je receno da sve ove ljude pominjemo za njihovo zdravlje.

Kao hitno - Marija i Jasminka. Ostali: Sladjana, Andjela, Vidosava, Milomir, Dragan, Nadja, Gordana.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Moj komsija se juce upokojio - Milan, bolovao je od karcinoma. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Помолите се за покој душе колеге Војислава Воје Стојановића.

http://udruzenjepvlps.org/blog/2019/06/21/in-memoriam-vojislav-stojanovic-1952-2019/

Подели на овим сајтовима

Први пут пишем овде. Као дете сам био озбиљно болестан, тада се у далекој нам Америци, једна адвентистичка црква молила за моје здравље. Сада молим и ја вас, драги моји, да се помолите за здравље Виолете која је болесна, она се тамо у Америци пре десет година молила за мене, верујем да ће јој наше молитве помоћи...

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените мога оца Милана. Јутрос му је изгорела кућа, није у потпуности, али је штета велика. Да му Господ подари снагу  и мир да прегура наредни период. Хвала Богу није био кући кад се то десило. Само кад је он жив и здрав. Слава Богу за све! 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Dragana, moja komsinica, upokojila se jutros. :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...