Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ноћас се навршава десет година од упокојења моје бабе Данице. Господе, помени и упокој Даницу, Слободана, Радована, Радојку, Славку, Миливоја, Миленију, Живојина, Мирослава, Николу, Стаменију, Лепосаву, Ђурђа, Панту, Загорку, Данила, Полексију, Добривоја, Милоша, Ђурђију, и остале покојне претке и сроднике моје!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Pomenite, molim vas mog sina Aleksandra. Vec drugi put u dve nedelje ima visoku temperaturu (39`C).

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Лидија Миленковић рече

Pomenite, molim vas mog sina Aleksandra. Vec drugi put u dve nedelje ima visoku temperaturu (39`C).

Не брини се, мајка. Биће добро. :bighug:

Подели на овим сајтовима

Da zamolim da pomenete Miljanu, preminula mlada (24 god.) od neke bolesti krvi, i Milenu koja boluje od raka pluca.

I ako mozete da njihova imena i ostavite u nekoj od crkava, to bi isto bilo odlicno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Од рака плућа упокојио се млад човек, Марко. Помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ако је ко сутра на литургији и сети се, нека помене и мог тату, Милана. Сутра му је рођендан. Молитавама славне Владичице наше Богородице, Господ да га помилује и дарује му царско насеље.

Хвала.

Подели на овим сајтовима

Useli,Gospode,u Carstvo Svoje rabu Tvoju Milicu i podari njenoj porodici utehu...

Подели на овим сајтовима

On 20.7.2018. at 14:52, Дијана. рече

Управо сам сазнала за случај за хитну молитвену подршку. Млад човјек, од својих 35 година, пукла анеуризма, у коми је. Бојан. Жена му, Оливера, трећи мјесец трудноће, после 11 година.:babuska:

On 27.7.2018. at 21:18, JESSY рече

каква је сад ситуација...? 

@Дијана.  

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Лидија Миленковић рече

@Дијана.  

Izvinjavam se, ne vidjeh.

Bojan se nazalost upokojio, Olivera i beba/plod su fizicki dobro. Njoj sigurno treba molitvena podrska...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Дијана. рече

Bojan se nazalost upokojio, Olivera i beba/plod su fizicki dobro. Njoj sigurno treba molitvena podrska...

Bog da mu dusu prosti i podari mu Rajsko naselje, a bliznjima njegovim da daruje utehu i snagu. Ja sam ih sve troje pominjala svakog dana u molitvi za zdravlje. Mamu i bebu (u majcinoj utrobi) cu da nastavim, a tatu, nazalost, u molitvi za upokojene.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Свети великомучениче Георгије, помилуј слугу Божјег Зорана, подари му исцељење.

Ти можеш, Ти помози. Не знам ни како да се молим.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Молим вас поменуте моју баку Јелисавку која се ноћас упокојила. 

Да је Господ насели у насеља мирна, без болести, жалости и уздисаја.

Вјечна ја памјат.

Подели на овим сајтовима

Желим вам да Господ услуши све ваше молитве и све вас помене у царству своме! Амин!

Подели на овим сајтовима

Ако ко хоће и може, молим вас да поменете моју ћерку Милицу, пролази кроз веома тежак период. Хвала

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...