RYLAH Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Plasim se da mi ne metnu lisicine, a na nogah nedjve teske! Откад су људи измислили ватрену воду и места на којима она тече у потоцима, мушкарци тих страхова не треба димају. Милан Ракић and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 ne, naprotiv....mozda se isuvise vezujem.... :.mislise. Mилена КШ and ivona је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Шта знам,у некој својој прљавој машти, пустио бих да ме везују,знате онај female domination фазон... Милан Ракић, feeble, Караконџула and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Шта знам,у некој својој прљавој машти, пустио бих да ме везују,знате онај female domination фазон... wow,somebody is pervert ahahahahaha! http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 ok, za neke cemo da preformulisemo temu u - strah od bliskosti.... 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Извини Џеси, ма тај мазохизам ме прати кроз живот,шта ћеш,шкорпија...него кад ја опет поченем да лупетам,ти ме слободно вежи... RYLAH, Mилена КШ, Jelena 76 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Извини Џеси, ма тај мазохизам ме прати кроз живот,шта ћеш,шкорпија.. и ја сам шкорпија, али нисам мазохиста..... него кад ја опет поченем да лупетам,ти ме слободно вежи... хвала ти на дозволи за везивање.....али ја то не радим.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Kako ono kažu, ne postoji niko u čitavom univerzumu kome je potrebnija tvoja ljubav, od tebe samog. Štiteći sebe od povrjeđivanja i bliskosti sa drugim ljudima, mislimo da činimo sebi dobro. Naprotiv, samo postajemo otuđeniji, strašljiviji i grublji. Samim tim postajemo odvojeni od drugih. Onda smo "mi" i "oni". Pustamo samo one najbliže da nam se približe, jer računamo na njihovu uviđavnost. Na taj način komfor postaje naš prioritet. Međutim ukoliko radoznalost, postane jača od štita, tada dozvoljavamo da drugi uđu u naš život, i rizikujemo da naše srce bude slomljeno. Ranjivost je na taj način mogućnost d au naš život uđe nešto novo, i paradoksalno ali ranjivost ili čak bespomoćnost postaje mjera naše hrabrosti, kako je i rečeno: u slabostima se Moja sila pokazuje neizmjerna. There is a crack in everything. That's how the light gets in - Leonard Cohen RYLAH, Саша од Москве, feeble and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Ma hajte molim vas kakvo vezivanje? Pa to sam ja samo pijan radio... Oglo, Mилена КШ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Pa to sam ja samo pijan radio... nisi valjda....? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Strah od gubitka individualnosti pogađa češće muškarce koji, iz tog razloga, mogu izbegavati bliske odnose, jer postoji pretnja od „gubitka sebe“. Moj stra' , može biti da sam osobenjak ili egoista , ali šta da se radi - "suverenitet i teritorijalni integritet su najvažniji" ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 "suverenitet i teritorijalni integritet su najvažniji" ! cenis...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Dobro , možda i nisu najvažniji , ali sigurno da su važni - http://vukajlija.com/suverenitet-i-teritorijalni-integritet/73201 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 ljubav izgoni strah the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука