Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Nekim ljudima treba zabraniti da studiraju. Idi brate obrađuj zemlju, radi bilo šta drugo, imaj dostojanstva...Nego svi bi u Bg da šetaju, filozofiraju i žive na tuđ račun. To je najlakše. To rade slabići. Neće ti niko urediti život, moraš sam da se boriš za bolji život. Neće ti niko obezbediti idealne uslove to ne postoji, život je borba nije bajka. Treba im podeliti svima paketiće, jer razmišljaju na nivou malog deteta .

Подели на овим сајтовима

@Sun14861 Imaju neki para...onaj mali sa maramom sonjo, prima milione i od drzave i od stranaca....to je taj sitem finasiranja tzv. nevlsdinih organizacija. Imas 100-ine i 100-deljudi i sa stran autosovinista i tzv. patriota sto dzabalebarose...pogledaj onog Krstica, ima neku agenciju, trese milione i kod Marica suplji u korist vlasti. Strucnjak za nista...

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Баш сам то сада слушао до 29. минута и нисам хтео даље. Некада сам се трудио да одслушам Мила Ђукановића како обмањује народ, али сада баш и немам времена.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Sun14861 рече

Nekim ljudima treba zabraniti da studiraju. Idi brate obrađuj zemlju, radi bilo šta drugo, imaj dostojanstva...Nego svi bi u Bg da šetaju, filozofiraju i žive na tuđ račun. To je najlakše. To rade slabići. Neće ti niko urediti život, moraš sam da se boriš za bolji život. Neće ti niko obezbediti idealne uslove to ne postoji, život je borba nije bajka. Treba im podeliti svima paketiće, jer razmišljaju na nivou malog deteta .

Mislim da su zabrane obradjivanja zemljišta mnogo bitnija od zabrane studiranja.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

@Ćiriličar

Баш сам то сада слушао до 29. минута и нисам хтео даље. Некада сам се трудио да одслушам Мила Ђукановића како обмањује народ, али сада баш и немам времена.

Malo sam prelistao samo...kaze faca da je cilj novi izbori na republici pod kapom EU...oce da bude ko onaj Guaido ili kako bese iz Venecuele i ona iz Belorusije...pa da je Vucic ukrao i 10% a nije, opet je pobednik...ludi ljudi....sta on hoce ima skoro milijardu eura....ludilo.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, sampaganini92 рече

Floskula pitka za siroku upotrebu. 

Zapravi nije cak ni ububljivanje potrebni da se shvati da je razlika ogromna. Autoput preko Srbije, ima jednu granicu izmedju pristine i eu i treba ti 15 sati. Magistralni put preko jadrana ima izmrdju pristine i eu 3 granice i treba ti jedno 20 sati. Za apsolutno bilo koga ko se odluci da ide na taj put prva opcija ce biti izbor. 

За некога ко се одлучи на такав пут, гдје може легално ући у ЕУ није далеко ни да иде преко Гибралтара и сјеверне Африке ако му је то пут у једном правцу и животна карта. Тако да те ти три границе и нешто дуже вријеме путовања су потпуно небитни у контексту у коме је изречена 12Д генијалност Вучића да наводно натјера Албанце да напусте Косово. Јер ваљда да то није урадио са таблицама јадни не би се усудили ићи преко три границе у потрази за бољим животом у ЕУ него би остали да очајавају на Косову јер нису могли преко Хоргоша или Батровца. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Justin Waters рече

За некога ко се одлучи на такав пут, гдје може легално ући у ЕУ није далеко ни да иде преко Гибралтара и сјеверне Африке ако му је то пут у једном правцу и животна карта. Тако да те ти три границе и нешто дуже вријеме путовања су потпуно небитни у контексту у коме је изречена 12Д генијалност Вучића да наводно натјера Албанце да напусте Косово. Јер ваљда да то није урадио са таблицама јадни не би се усудили ићи преко три границе у потрази за бољим животом у ЕУ него би остали да очајавају на Косову јер нису могли преко Хоргоша или Батровца. 

То је само део лукавог плана. Прави план је да Курти добије срчку од еуфорије што му све полази за руком. Кад рикне Курти доћи ће Тачијева странка на власт па ћемо лукавим и генијалним преговарањем да добијемо јужни Копаоник за остатак КиМ плус Прешево, Бујановац и Медвеђу. 

Baldrick_series_3.jpg.66014b5384837f56e589402913d5ca4b.jpg

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Ćiriličar рече

@Sun14861 Imaju neki para...onaj mali sa maramom sonjo, prima milione i od drzave i od stranaca....to je taj sitem finasiranja tzv. nevlsdinih organizacija. Imas 100-ine i 100-deljudi i sa stran autosovinista i tzv. patriota sto dzabalebarose...pogledaj onog Krstica, ima neku agenciju, trese milione i kod Marica suplji u korist vlasti. Strucnjak za nista...

Misliš ovako neki... https://nsuzivo.rs/srbija/evo-ko-stoji-iza-studenata-koji-predvode-proteste-u-beogradu-sada-je-sve-jasnije-ovako-ih-finansira-mocna-zapadna-zemlja-foto-video

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, kopitar рече

Da Vučića ne želi EU nebi ni dobio izbore.

Треба да знаш да је твој коментар провокација. 

• Тужан 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...