Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Невероватно је да ђиласовцима смета песма Весели се српски роде, коју пуштају тенисери на Дејвис купу. А коалицију за владу спремају са десничарима заветницима-дверашима.

Вучић отворено иде на српској причи, обилази манастире, указује на православље као темељ српства и српског јединства, па како му Бог да.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Вилер Текс рече

Али је чињеница да нико не гули робију због критике власти. 

Дакле, није диктатура и нема дисидената.

Da, ali ti si spominjao disedente, ne ja. Niko nije rekao da je diktatura, naprotiv, Posusaj ste se desilo coveku. Kaze da su partijski vojnici spreni ne sve cak i ubistva. Znas kako, partokratija svaka / a znas da je SNS sav partokratski / je opasna.

Za vreme Drugog rata komsija, neki komesarcic dosao na zetvu u njih nekolicina uhvate brata om moga dede. Svezu mu ruke zicom i odvedose ga. Saradnja sa neprijateljem, sa cetnicima, mada j enije bilo. Baba izasla na put pred smrtovodce, i moli, preklinje: Nemoj D molim te. Nemoj kumim te. Vadi vunene carape, sir, nudi meso suvo i slaninu, ma jok. Taj silni komesarcic "smajserom" otrese rafal u vazduh i kaze: "Kad Tito u Beogradu (mada nije jos bio u Beogradu) nekoga obesi ovde, ja ga mogu skinuti ovde. A kad ga ja obesim ovde, Tito ge ne moze skinuti"! Isto ti je sa SNSom...na stranu velika politika, lokane gedze rade sta oce. Sada je to vec javna tajna. J ane znam, ali slusam ljude cestite sta pricaju. Kako to PreCednik ne zna?

A ja govorim o marifetlucima...jadno je to, mnogo jadno, da imas placene ljude koji sede, prate st anovine pisu, i na saki pomen coveka da opale po tastaturi: on je najbolj, bez njega propadosmo, on je mesija, on nam je sve...i u tome tonu. To je veliki mizeraj. Ja znam da mejnstrim tako funcionise, da globalisti tako okupiraju svet...ali mi pricamo o SVOm narodu. O SVOJOJ drzavi...dakle cilj NE OPRAVDAVA sredstva.

Na visem nivou SNS se bavi prljavim rabotama u smislu manipulacija, a na lokalu,, imas tucet svedocenja sta rad elokalni serifi.

I jos nesto: Aleksandar Jerkovic je poslanik, kaze covek lepo: Ima u SNSovm klubu poslanika ljdi koji NIKADA nisu izasli za govornicu i koji su zaduseni da URLAJU! Da, da da URLAJU u skupstini i ometaju govornika i sl. Pa to oje jad jadova ako je tako...a eto covek svedoci, imaju snimci...

Mislim da se spalo na niske grane manipulacija....ali to je valda deo politckog "uspeha".

Подели на овим сајтовима

RT.RS

Да сам обичан грађанин потписао бих га јер се слажем са сваком речју, али је неумесно да га потпишем као црквено лице, рекао је епископ диселдорфски и додао да...
Подели на овим сајтовима

Opet izbori i obecanja svetlije buducnnosti. Ovaj put glasam za opoziciju. kazu ako dodju na vlast svaki srbin ce imati bazen pred kucom, dva mercedesa u garazi, decu na fakultetu, letovace na bahamima i svakom ce kita dobaciti do 22 cm. Da ne pominjem kakve cice ce biti srpkinje, sve jedna lepsa od druge...

Znaci glasamo za čMariniku i drustvo ako zelimo svetliju budusnost...

Kosovo da i ne pominjem, albanci ce se iseliti a 12 miliona Srba ce se naseliti. NATO ce o sopstvenom trosku da izgradi kuce sa bazenom za ovih 12 miliona.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Bilbija рече

Opet izbori i obecanja svetlije buducnnosti. Ovaj put glasam za opoziciju. kazu ako dodju na vlast svaki srbin ce imati bazen pred kucom, dva mercedesa u garazi, decu na fakultetu, letovace na bahamima i svakom ce kita dobaciti do 22 cm. Da ne pominjem kakve cice ce biti srpkinje, sve jedna lepsa od druge...

Kosovo da i ne pominjem, albanci ce se iseliti a 12 miliona Srba ce se naseliti. NATO ce o sopstvenom trosku da izgradi kuce sa bazenom za ovih 12 miliona.

И одмах ће да завлада здрав разум, струка, институције. Молим лепо. Куц куц, протрљаш институцију, изађе министар из чаробне институције поклони ти се и реши све проблеме једним кликом! 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ćiriličar рече

Da, ali ti si spominjao disedente, ne ja. Niko nije rekao da je diktatura, naprotiv, Posusaj ste se desilo coveku. Kaze da su partijski vojnici spreni ne sve cak i ubistva. Znas kako, partokratija svaka / a znas da je SNS sav partokratski / je opasna.

Za vreme Drugog rata komsija, neki komesarcic dosao na zetvu u njih nekolicina uhvate brata om moga dede. Svezu mu ruke zicom i odvedose ga. Saradnja sa neprijateljem, sa cetnicima, mada j enije bilo. Baba izasla na put pred smrtovodce, i moli, preklinje: Nemoj D molim te. Nemoj kumim te. Vadi vunene carape, sir, nudi meso suvo i slaninu, ma jok. Taj silni komesarcic "smajserom" otrese rafal u vazduh i kaze: "Kad Tito u Beogradu (mada nije jos bio u Beogradu) nekoga obesi ovde, ja ga mogu skinuti ovde. A kad ga ja obesim ovde, Tito ge ne moze skinuti"! Isto ti je sa SNSom...na stranu velika politika, lokane gedze rade sta oce. Sada je to vec javna tajna. J ane znam, ali slusam ljude cestite sta pricaju. Kako to PreCednik ne zna?

A ja govorim o marifetlucima...jadno je to, mnogo jadno, da imas placene ljude koji sede, prate st anovine pisu, i na saki pomen coveka da opale po tastaturi: on je najbolj, bez njega propadosmo, on je mesija, on nam je sve...i u tome tonu. To je veliki mizeraj. Ja znam da mejnstrim tako funcionise, da globalisti tako okupiraju svet...ali mi pricamo o SVOm narodu. O SVOJOJ drzavi...dakle cilj NE OPRAVDAVA sredstva.

Na visem nivou SNS se bavi prljavim rabotama u smislu manipulacija, a na lokalu,, imas tucet svedocenja sta rad elokalni serifi.

I jos nesto: Aleksandar Jerkovic je poslanik, kaze covek lepo: Ima u SNSovm klubu poslanika ljdi koji NIKADA nisu izasli za govornicu i koji su zaduseni da URLAJU! Da, da da URLAJU u skupstini i ometaju govornika i sl. Pa to oje jad jadova ako je tako...a eto covek svedoci, imaju snimci...

Mislim da se spalo na niske grane manipulacija....ali to je valda deo politckog "uspeha".

Ти си питао да ли треба да се плашио биће због критике власти. Зато сам ти рекао да ме глумиш дисидента. Поређење са Брозовим црвеним терором је крајње промашено. Човече комунисти су побили стотине хиљада Срба 1945 а ова власт финансира послове својих критичара. То што се неко с неким потукао на политичкој основи, је неупоредиво. 

То што ми желимо, сви Срби, а то је независност потпуна може да се деси кад НАТО буде невладина организација или кад Руси изађу на Дунав. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Ćiriličar рече
WWW.PROGLAS.CO.RS

Probudi se. Potpiši ProGlas!

image.thumb.png.d985b7a97012a64c9255be78cdeb8b16.png

Ћирилко јесте Вучко све узурпиро и створио партијску државу и глуми неког великог патриоту, али ови овде па само тај Владимир Костић се сећаш бивши председник САНУ и изјавио да је КиМ практично скроз изгубљено, плаши ме да гуглам за  остале, ти и такви ако дођу српску ствар можемо да заборавимо.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bilbija рече

Не знам како администрација није реаговала, ајде бре Билбија уклони ту слику са профила, ја јесам за Русију, али ово је мало дегутантно од стране тебе и ова твоја порука.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bokisd рече

Ћирилко јесте Вучко све узурпиро и створио партијску државу и глуми неког великог патриоту, али ови овде па само тај Владимир Костић се сећаш бивши председник САНУ и изјавио да је КиМ практично скроз изгубљено, плаши ме да гуглам за  остале, ти и такви ако дођу српску ствар можемо да заборавимо.

Ma znam, nego sam stavio eno vladika Grigorije nije izdurao a da ih ne podrzi...Kostic i vladika Grigorije. Najcudniji mi je Simovic...ko bi reko da je napiso "Belog Andjela".....nisma pametan

Подели на овим сајтовима

Ћирилко ово је за тебе. :)

WWW.INSTAGRAM.COM

5,907 likes, 245 comments - avucic on November 25, 2023: "Поносан сам на то што је Пирот, Костур или било које с�..."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Патријарх Порфирије: Они који воде Србију и Српску брину о духовности

Његова светост патријарх српски Порфирије рекао је данас у Фочи да они који воде Републику Српску као ретко када у историји српског народа брину о његовој духовности, да нема места где нису учествовали у изградњи храмова и да после Немањића не зна да ли постоји период у којем је толико светиња ницало.

- Верујем да се нећу огрешити и да нећу погрешити када кажем да после доба Немањића не знам да ли постоји период у којем је толико светиња ницало у нашем народу. То исто важи и за Србију, не улазећи у то ко како види актуелну политичку администрацију", рекао је Патријарх.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bokisd рече

Не знам како администрација није реаговала, ајде бре Билбија уклони ту слику са профила, ја јесам за Русију, али ово је мало дегутантно од стране тебе и ова твоја порука.

Evo priznajem, imas pravo i evo poslusao sam te, stavio sam Zelenskog kako viri iza ukrajinskog barjaka...

Подели на овим сајтовима

Имамо солидан број јасно профилисаних национално оријентисаних странака, дсс и покс, двери и заветници, шешељ, ови МИ - несторовић павић и екипа, па онда имамо делимично национално оријентисане као што су радуловић и јеремић и дачић. И имамо снс као неки баланс где су углавном национално оријентисани али огроман број би сутра окренуо страну кад би им тако било повољније. И онда имамо ове нато еу лобисте који имају свој неки постотоак који нек буде и 25% али објективно гледано успели смо као народ да истинсемо еу оријентисане странке са политичке сцене као фактор. Свака наредна власт ко год је буде чинио биће национална српска власт и свака следећа још више. Само треба даље радити са младима и издржати ове притиске пред нама и биће све како треба. А оно што нам је донело све ово јесте што су нам напокон цркве пуне људи, пуне причасника, масовне литије се одржавају, духовних трибина и предавања је у обиљу. Е сад кад имамо квантитет, треба порадити на квалитету и не гине нам светлија будућност.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2023. at 0:29, Bilbija рече

Жалосно је што су и владајуће странке и ова опозиција око Маринике за дефакто признавање државе "Косово". Неће то да кажу али дела говоре више од речи. Србији се не пише добро ако они заједно буду имали преко 65% подршке народа као што се предвиђа.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...