Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

@Ćiriličar

Какав је то одговор? То је твоја мантра која нема везе са животом. Реци можеш ли ти да гласаш или не?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ćiriličar рече

406047056_240022675762663_5506761486699056107_n.thumb.jpg.31354c0a954d7dfc1719cec70a443512.jpg

Ово је нажалост слика наше привреде (карикирана али суштински тачна). Истини за вољу, стране компаније плаћају порезе и доприносе за раднике. Да ли из средстава које добијају од државе или својих, али у том смислу су углавном у реду према запосленом. Наравно, други је филм ако то плаћају из државних средстава и то је онда пљачка.

Међутим, ово је најзлобнији и лицемерни памфлет уколико творац истог није преиспитао своју евентуалну улогу у 5.октобру, који се догодио уместо копненог НАТО напада, или уколико није узео у обзир да се овакав економски положај створио 5.октобра захваљујући НАТО пакту и Дос извођачима.

Ћирилко, како се избавити из ове ситуације осим ако НАТО не буде НВО и Руси не изађу на Дунав?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

Ћирилко, како се избавити из ове ситуације осим ако НАТО не буде НВО и Руси не изађу на Дунав?

• Елиминисање утицаја страних НВО и стављање њиховог деловања под строгу контролу;
  • Подстицање домаћег предузетништва и производње и ослањање на домаће инвеститоре;
  • Оснивање јаке државне и развојне банке;
  • Враћање традиционалних високих стандарда у образовању, у складу са садашњим временом и будућим трендовима;
  • Ускраћивање агремана сваком страном дипломати који се отворено меша у наше унутрашње ствари и тако крши Бечку конвенцију;
  • Строга примена закона о ћирилици као званичном писму;
  • Раскид сарадње са Националном гардом Охаја као непримереном нашој славној војничкој традицији;
  • Фаворизовање пријатељских држава које нису признале тзв. Косово наспрам оних који су ту лажну државу признале у свим аспектима државног живота и деловања.
  • Ревидирање споразума са Европском унијом и свођење такозваног европског пута на државне и националне интересе Србије и српског народа.

Подели на овим сајтовима

On 27. 11. 2023. at 22:20, Владимир Владимирович Цар1 рече

бот који не одустаје:). Спрда се са народом као и председник.

:)

Вучић о "саги паризер"

- Ви донесете и појефтините. Инфлација верујем да ће у децембру бити око 7 посто. Сви су поновили оно што смо ми урадили, само нико није смео да каже да понавља оно што је Србија урадила. Хрватска, Црна Гора... Они су рекли - Вучић нам нуди паризер. Само погледајте какви су лажови у питању. Ја сам донео 21, 22, 23 производа, и то као други или трећи сам извукао и рекао "ево паризер ће да појефтини". Они су рекли "а што ти нама нудиш паризер". Не нудим паризер, него ће да појефтини паризер. "А не, не, ајде ти пробај паризер". "Ајде ти пробај паризер, што ти не пробаш", каже онај њихов главни уредник Ћулибрк. И онда ја пробам паризер, јер не само да се не гадим паризера, већ волим паризер, волео сам и као дечак. Онда ја пробам паризер, а они кажу "То је демагогија, што си ти пробао паризер, јер ти стварно не једеш паризер, а то народу дајеш да једе паризер". И сад ви од тога што сте спуштали цене, што сте се борили да ограничите марже, што сте се трудили да се са трговцима договорите да нешто мање зарађују, а да народ може нешто лакше да живи, јер у тим производима се налазе и јогурт и уље, со и шећер... Они наставе и кажу "ај мало паризера". Тако вам од једне лажи направе целу причу. Само што они забораве да људи у Србији нису глупи, да људи тачно знају шта је то што раде - навео је председник. 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ćiriličar рече
  • Елиминисање утицаја страних НВО и стављање њиховог деловања под строгу контролу;
  • Подстицање домаћег предузетништва и производње и ослањање на домаће инвеститоре;
  • Оснивање јаке државне и развојне банке;
  • Враћање традиционалних високих стандарда у образовању, у складу са садашњим временом и будућим трендовима;
  • Ускраћивање агремана сваком страном дипломати који се отворено меша у наше унутрашње ствари и тако крши Бечку конвенцију;
  • Строга примена закона о ћирилици као званичном писму;
  • Раскид сарадње са Националном гардом Охаја као непримереном нашој славној војничкој традицији;
  • Фаворизовање пријатељских држава које нису признале тзв. Косово наспрам оних који су ту лажну државу признале у свим аспектима државног живота и деловања.
  • Ревидирање споразума са Европском унијом и свођење такозваног европског пута на државне и националне интересе Србије и српског народа.

Слажем се са свиме.

Али питање је како (не за све наведене ствар, које по мом мишљењу могу да се изведу везано за ћирилицу и образовање) а да се НАТО не сручи на нас? То те ја питам. То ми одговори 

Подели на овим сајтовима

On 27. 11. 2023. at 22:20, Владимир Владимирович Цар1 рече

бот који не одустаје:). Спрда се са народом као и председник.

Vucic se ne sprda sa narodom vec sa xelom opozicionih goveda koji vredjaju  vecinsku Srbiju nazivajuci ih sendvicarima. ai tu gomilu klosara treba za.....ti svuda i  uvek.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Али питање је како

Па не можеш се ожеити ако си педер. Можеш ли? Да би се оженио, валда треба да се удвараш женама, да им обежаваш, посветиш пажњу и др. Не можеш имати децу своју ако не пробаш макар имати секс са женом!

Како? Вучић очигледни никако. Вучић држи народ у фатаморгани. Обећава им оно што је немогуће постићи његовом политиком. Чуј како? Ако не пробаш никако!

Ердоган је у НАТО па ради по свом. Орбан је у ЕУ и НАТО па ради по свом. Ако је Турска велика, није Орбан велики. Једноставно: ако НЕЋЕШ нешто да урадиш, или не знаш, увек нађеш разлог да то не урадиш, или оправдаш грешке.

То ради СНС. Прво, не миришу много Русију, и друго дошли су на власт уз подршку НАТО обећавши евроТЛАНСКЕ интеграције. Све грешке које су урадили, оправдавају и на крају и лажу. И друго, пут којим су кренули, УВАЛИЛИ Србију на СВИМ пољима, законодавним, економсим, политичким, социјалним, УВАЛИЛИ Србију у коонијални ситем који проада. И шта сад? Идемо даље истим путем?

Твоје питање: како? Не знам како треба, знам како НЕ треба - као СНС! Бити сервилни вазал. Бламирати и државу и народ. Једину кураж показати преко птлачених медија и то према опозицији. Кукумакати преко новина о "неправди". Па политика није праведна нити је свет праведан - био си вазал 10 година и довео све у ћрсокак - брате или одступи или меај курс. Шта како?

Дакле не може се педер оженити ако спава и дружи се са мушкарцима, а игнорише жене.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Ćiriličar рече

Твоје питање: како? Не знам како треба, знам како НЕ треба - као СНС!

Значи немаш конструктиван предлог. 

Све што си написао је јадиковање. 

Ја мислим да је спољна политика у складу са могућностима, задовољавајућа. 

Није баш то тако једноставно као што ти мислиш и Турска је у односу на Србију јача много пута. Мађарска такође. Али баш са тим земљама се граде добри или неутрални односи.

Обећање лудом радовање. Нема од ЕУ и НАТО ништа.

Србија је уваљена у колонијални систем 5.октобра 2000. 

Треба се извући.

Сећаш ли се кукања ономад кад су слетели авиони са кинеским ракетним системима и кад су узети авиони од Руса?

Где си ти видео непријатељски однос Русије према Србији и обрнуто?

Ко једини није увео санкције Русији у Европу? Мађарска јесте а јача од нас. Како то? 

Ствари нису црно беле.

Свакако ми се свиђа више Додиков став.

Подели на овим сајтовима

Нису, али новија историја је показала - са западом се може само конструктивно и ТВРДО! Кад имаш народ иза себе, и кад они то знају - не могу ти ић! Е, сад ту има и фактор њихових интереса. Треба проценити хоће ли рат или неће рат. Не верујем да Европи треба рат нови на Балакну, мислим на НАТО, а Европа је ту зато поињем - дакле, што би реко Обреновић: "Курчи се"! Али ако се види да оће рат: а ти откурчи.

Не да водиш политику да попушташ на сваком кораку. Па нема више шта да се даје - аждаја зинула и шта ћеш, немаш меса? Оћеш децу да јој бацаш у жвале?

Јесмо 5. октобра учли у колонијални ситем, али смо од 2012 забетонирали вазалску позицију. Јачи смо за шта? Пар топова, и пар старих мигова? Оће ли 20-30 000 50-отогодишњака изнети неку бробу? Смешно.

Па бре ИЗВРШИТЕЉЕ не сме Вучић да уклони, да ће да спасе нешто. У Францукој га ставили у 3 ред, прослава Првог рата.

Лепо се покупиш и одеш, сазовеш конфернецију у Паризу и кажеш: Србија је положила милион људи за слободу Европе а ви терористе стављате у први ред. И ето, јаче је то да је урадио него с400 да има.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ćiriličar рече

Нису, али новија историја је показала - са западом се може само конструктивно и ТВРДО! Кад имаш народ иза себе, и кад они то знају - не могу ти ић! Е, сад ту има и фактор њихових интереса. Треба проценити хоће ли рат или неће рат. Не верујем да Европи треба рат нови на Балакну, мислим на НАТО, а Европа је ту зато поињем - дакле, што би реко Обреновић: "Курчи се"! Али ако се види да оће рат: а ти откурчи.

Не да водиш политику да попушташ на сваком кораку. Па нема више шта да се даје - аждаја зинула и шта ћеш, немаш меса? Оћеш децу да јој бацаш у жвале?

Јесмо 5. октобра учли у колонијални ситем, али смо од 2012 забетонирали вазалску позицију. Јачи смо за шта? Пар топова, и пар старих мигова? Оће ли 20-30 000 50-отогодишњака изнети неку бробу? Смешно.

Па бре ИЗВРШИТЕЉЕ не сме Вучић да уклони, да ће да спасе нешто. У Францукој га ставили у 3 ред, прослава Првог рата.

Лепо се покупиш и одеш, сазовеш конфернецију у Паризу и кажеш: Србија је положила милион људи за слободу Европе а ви терористе стављате у први ред. И ето, јаче је то да је урадио него с400 да има.

Свакако бих више волео Додиков приступ. Овде се ради о конкретној алтернативи.

Неке ствари као ова у Париз и још неке ми нису јасне и дефинитивно је тако као што кажеш требало поступити. Али не може у свему али у нечему може још како.

Али алтернативу, у конкретној политичкој опцији не видим. Ми из народа су ми много бољи за опцију која би радила унутар државних структура. 

Подели на овим сајтовима

Текс,

Проблем са Србима ти је Миланов пример. Човек ладно каже да се не слаже са св. Јованом Дамаскином око МИСТИЧНИХ ствари, дакле ствари за које треба благодат, интервенција Св. Духа да би човек спонао...али ако такнеш Вучића, е, лоло, тад си никоговић, ништавило и, наравно, нема алтернативе.

Људи бре, част Вучићу, ако је Вучић круна Српства и најбоље што српски народ има и може изродити онда кукала нам мајка. Од Вучића и вучића, и вукова и Тадића и Чеда, само НИСУ могли доћи до изражаја људи.

У партократији не може поштен да ислива лако. Па бре Вучић је остарио ко и ми, а НИШТА у животу  није радио сем политике. Дакле он НЕМА НОРМАЛНУ перспективу стварног живота. Шта он зна шта је бити радник или шта друго. И сви Вучићи.

Маните се мантре да ће свет пропасти ако оде Вучић. Нек иде, жив и здрав био 130 лета, само нека иде.

Или нека ми неко каже за шта је стучњак Ана Брнабић? Ајде нека ми каже? ОК, политички потез, довести лезбејку да окажеш неолибералима да си "цивилизван" и ниси хомофоб - разумем. Ако за шта је та жена стручњак? Љајић? Човек је био на скоро СВИМ министраским функцијама јер је Бошњак (=Муслиман). Како мош бити стричњак за полицију, па иностране послеове, па социјалу и рад, па финације....а председник је универзалац, за све, свезналац.

Ми имамо политико лудило....нажалост не само ми.

Јавну функцију је ОБАВЕЗА критиковати. Наравно аргументовано и са поштовањем, не ко ови аутошовинисти сикћу ко змије. Државне слућбенике треба КОНТРОЛИСТАИ, јавно их критиковати, сугеристати им, и има још земаља где има јавне расправе. Где се наон критие јавности функционер повуче - да оставку. А не наша фарма од медија и политичких фарси. Нажалост, то је слика и прилика света који пропада тзв. "западне демократије". Партократије под контролом глобалиста. Остало је циркус за народ.

Вучић је толико "демократичан" да се деценију није појави у неком ДУЕЛУ, у некој дискусији са неким...преко медија закаже свој монолог, избифла своје и ајд ћао. Шаблон је исти: нагрди опозицију и прошлу власт, нахвали себе, и онда ИСПРЕПАДА народ - тежак састана, тежак разговор, тешка година...да испадне жртва. Па ко препрарн винил, иста шема, исти елос, само други текст.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Ćiriličar рече

Па не можеш се ожеити ако си педер. Можеш ли? Да би се оженио, валда треба да се удвараш женама, да им обежаваш, посветиш пажњу и др. Не можеш имати децу своју ако не пробаш макар имати секс са женом!

Како? Вучић очигледни никако. Вучић држи народ у фатаморгани. Обећава им оно што је немогуће постићи његовом политиком. Чуј како? Ако не пробаш никако!

Ердоган је у НАТО па ради по свом. Орбан је у ЕУ и НАТО па ради по свом. Ако је Турска велика, није Орбан велики. Једноставно: ако НЕЋЕШ нешто да урадиш, или не знаш, увек нађеш разлог да то не урадиш, или оправдаш грешке.

То ради СНС. Прво, не миришу много Русију, и друго дошли су на власт уз подршку НАТО обећавши евроТЛАНСКЕ интеграције. Све грешке које су урадили, оправдавају и на крају и лажу. И друго, пут којим су кренули, УВАЛИЛИ Србију на СВИМ пољима, законодавним, економсим, политичким, социјалним, УВАЛИЛИ Србију у коонијални ситем који проада. И шта сад? Идемо даље истим путем?

Твоје питање: како? Не знам како треба, знам како НЕ треба - као СНС! Бити сервилни вазал. Бламирати и државу и народ. Једину кураж показати преко птлачених медија и то према опозицији. Кукумакати преко новина о "неправди". Па политика није праведна нити је свет праведан - био си вазал 10 година и довео све у ћрсокак - брате или одступи или меај курс. Шта како?

Дакле не може се педер оженити ако спава и дружи се са мушкарцима, а игнорише жене.

Како си непоштен то је ужас. Позиваш се на Мађаре као да они нису били Аустроугарска и као да немају потпуно другачију историју од нас, - који смо одувек источна страна, потпора истоку, глас истока. Нас би сатрли за много мање и чим се укаже прилика, док остали европљани имају погодности од Запада какве ми никада нећемо имати. До јуче си стрепео како ће Србија проћи након почетка окршаја Запада са Русијом, а сада те баш брига, упутио би нас на хамасовски пут, да покажемо зубе без којих бисмо одмах остали, а са друге стране играо би и на улазак у НАТО и издају свега српског само да би шачица праведника у катакомбама пронашла спесење, док се ти башкариш негде на Западу. Тако си и црногорце посаветовао да пусте милогорце поново на власт. Ти немаш здраву перцепцију јер си у својој кожи, а кожа ти није овде.

Лажеш о СНС само тако. Нити је Вучић против Русије нити је за евроатланске интеграције, нити је ишта од тога некоме обећао. Немаш појма ни ко је ни шта је Вучић него имаш предрасуде и ухваћен си у врзино коло мрзитеља и клеветника. Кибицујеш издалека и само знаш да нешто не ваља, а ништа како би било боље. Да си ти у игри и да се нешто питаш, верујем да би све пропало великом брзином. То је тако када знаш само да саплићеш оне који се труде.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Вилер Текс рече

Свакако бих више волео Додиков приступ

Па и Додик је незаменљив. Страшно је то кад се створе ти "незаменљиви". Знаш шта је најгоре ту? Кад ти лидери РАЗБИЈАЈУ опозицију, и тако разбијају једнинство. Нема ту више идеологија, све је исто: исте законе преписју од ЕУ, исте кредите узимају - то је коиранје, немају они избора шта да раде. Е, да се докопоју власт СВЕ раде да разбију противника. И онда имаш расцепљено друштво и подељен народ....а баш ТО оће колонизароти. ТО им треба....бацају коске, пси се глођу а они врше своју пљачкашко колонизаторку мисију.

И ти људи су погубили појам о стварности...Додик? Плата у РС 400 евра, 200 на руке 200 испод стола (краду ти пензију тако) а људи око

њега не милионери, по десетине милиона. Каже Додик: Замилис, дас ће Славе, сви кукаку на власт а трпезе ПРЕПУНЕ! Па домаћину је вазда трпеза била пуна...треба власти да клања што има шта јести? Ако ти је теко на власти, а ти лепо иди у пензију. Ко те терао у власт?

Ја колио знам кад су Каражорђа бирали, није човек хтео: немојтемене, прек сам човек. А ови гину да се докопају функције.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ćiriličar рече

Проблем са Србима ти је Миланов пример. Човек ладно каже да се не слаже са св. Јованом Дамаскином око МИСТИЧНИХ ствари, дакле ствари за које треба благодат, интервенција Св. Духа да би човек сконао... али ако такнеш Вучића, е, лоло, тад си никоговић, ништавило и, наравно, нема алтернативе.

Брате, зашто ти је тако потамнео ум? Тачно је да се не слажем са једним ставом св.Дамаскина, али то је различито гледиште и код других светитеља. Реч је о узрочности и греховности секса и женског пола. Шта је теби ту питање мистике да ми је знати.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

који смо одувек источна страна

Па ти си непоштен, твоје формлација. Ако смо ми ИСТЧНА страна шта који К радимо на западној срани?

Шта нам серу 20 година сви па и Вучић да ЕУ нема алтернативу? Куд водиш народ тамо где знаш да те неће?

Ја сам непоштен а председник ти поштен? Па не водим ја Србе у ЕУ него он, његои су пријатељи. Причаш глупости. Да је из ДОСа разумео би, него је дошао из најрадикалније и најпатриотскије стран(к)е....

Смешна прича. Политика ЕУ нема смисла, ЕУ неће опстати...значи било је све промашено. Ајде ок, каћимо било добронамерно. Али ко кога лаже више?

Ја сам ЕУ, знам шта причам. Али није овде ствар ја, Вучић, ми причамо о политици - то што ти имаш идола твој проблем. Вучич може бити било ко, Лазар, Борис, Чедомир...причамо о промашајима. ТОТАЛНИМ, ГЛОБАЛНИМ....браниш систем који се глобално рспада у крви? Не знам шта и кога браниш? Не размем? Кога браниш? Шта браниш?

Нека уведе Србија санције Русији, али нека не стоји ко јајара у 3 реду кад се слави милион српских жртава. Увела је и Русија нама санкције. Они били на коленима? Ок, и ми смо окупиран - уведимо санкције ако можемо да олакшамо националне интересе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...