Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Најважније у политици је знати када прескочити очекивани потез и када играти тајно. Чекање је једна врста избора коју имају и хришћани. Некада си принуђен на лош потез, али увек постоји мање лош. Све то је неопходно остваривати уз препуштање Богу, те је зато изузетно важно молити се за оне који су на власти.

Вучић је рекао да би доносио неке неприхватљиве одлуке само ако бисмо сви скупа били у смртној опасности, а о томе би обавестио народ и њему препустио коначну одлуку. Каже да таква ситуација није ни близу, да не треба да се плашимо. Треба само јачати, радити, обучавати се и бити што спремнији.

Јасно је сваком Србину да ратник по принципу ,,пу зека издалека", посебно преко тастатуре, није њему својствено. Потребно је истраживати, молити Бога за знање и откривање вештина у сваком смислу, све што се тиче посла за јачање нас и наше Србије. Али пре свега, морамо се посветити рађању.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Теза Павловића да се Вучић повлачи из политике по истеку овог мандата може да буде тачна. Каже да неће дочекати као Мило да га руше на изборима, нити га интересује да поново буде премијер. Сам је изјавио да неће мењати устав да би се поново кандидовао, нити је реално то изводљиво. 

Одласком Вучића (кад год се деси) створиће се празан простор, који МИ треба да попуне, да не би жути дошли поново на власт.

Паметно би било да власт не иде ђоном на покрет. 

Подели на овим сајтовима

Ко год да је помогао (одиграо) овај потез са МИ, урадио је то феноменално. Не верујем да су се баш тако спонтано скупили.

Захарова и Лавров су у Скопљу сат времена разговарали са Бошком и Милицом (Лавров 5-10 мин), а њих сад више нема на сцени. Нису Руси глупи да подрже губитнике, већ је ово био маестралан маневар.

"Шарлатан" Несторовић је прошао испод радара и сакрио је ову озбиљну екипу иза себе. Тек сад их очекују удари и споља и изнутра. Павић је о томе говорио.

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2023. at 1:56, Ćiriličar рече

Mada mislim da je ovo smisljeno - 1. januara ukidaju vize Albancima, sad im Vucic omogucava da sto lase odu...ocekuje se 100-150 000 da ode u narednom periodu.

Приштина - Минхен преко Србије 1500км, Приштина - Минхен преко Скадара, ЦГ и Хрватске 1500км, и нешто дуже путовање. 

Не треба им Србија да се довезу безбрижно до Минхена. Тако да није ништа смишљено него Вучић испуњава оно што је тражено од њега и то је цијела прича. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Приштина - Минхен преко Србије 1500км, Приштина - Минхен преко Скадара, ЦГ и Хрватске 1500км, и нешто дуже путовање. 

Не треба им Србија да се довезу безбрижно до Минхена. Тако да није ништа смишљено него Вучић испуњава оно што је тражено од њега и то је цијела прича. 

Ово је договорио Борко Стефановић.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Вукашин рече

Ово је договорио Борко Стефановић.

Што је истекло 2016 и онда је Борко Стефановић јел опет некако продужио?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

RT.RS

У случајевима када се напред, у први ред, истура омладина, то јест када се агитује међу...

Посебно треба обратити пажњу на овај део о неполитичким разлозима протеста.

@Ćiriličar И онда ја тупим месец дана о револуцији?

"То јест, људи се не изводе на улице уз политичке пароле, већ уз пароле протеста против сиромаштва, корупције, крађе и другог"

Зато не треба падати на провокације "тешко живиш"  нити вршити било какву апологију незадовољства, јер ће одмах да се појави онај који ће нашим незадовољством срушити то што имамо.

Хвала Богу на овоме што имамо.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Вилер Текс рече

@Ćiriličar И онда ја тупим месец дана о револуцији?

"То јест, људи се не изводе на улице уз политичке пароле, већ уз пароле протеста против сиромаштва, корупције, крађе и другог"

Pa tupis i te kako. Ti imas logiku sledecu: vidi, sex je zabranjen jer se kurve sexaju. Pa sta onda? Ako se kuvre i kurvari sexaju, ozenjeni ljudi ne bi trebali radjati decu i "nasladjivati" se jedno na drugom, sta?

To sto drugosrbijanc vcu da SNS karade, a krade milione, mozda milijarde, znaci niko ne sme da vice?

Kakvo je to bezumlje? Ejjj, cuuuuti, predsednik je mesija, ne disi, jer cemo propasti ako kazes rec na njega. Tvoje poredjenje je cisto bezumlje. A to sto si napisao pa svi znaju. Cak sta vise too govre ljudi iz MI javno i stalno, ali razlucuju, sta je opzicija vlasti a sta opozicija drzavi. Za razliku od tih fakina po ulicama ja ne razbijam stakla po Beogradu niti bi ikada...ne razumem sta hoces da dokazes. Nista ne dokazujes.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Justin Waters рече

Nisam gledao kilometarazu...kako god, uopste se ne radujem tom popustanju. Ali to nema veze sa mudrom politikom, to jest "mudrom", nego sa strahom od op´kupatora. To sto Vucic popusta - ja ne znam, mozda mora - ali je ponizavajuce, uvredljivo i bolno za nas posmatrace, kako je tek tom narodu dole mogu samo da zamislim.

Osim toga - greske koje je on pravio, toliko su velike da niko ne bi pravio takve greske, nego to i nisu greske nego nalozi od okupatora. Vise je nego jasno. Predas institucije srpske, nagovoris ljude d audju u siptarske "institucije" i onda nagovoris jude da izadju i iz tih institucija...da ne pricamo o energetici, telekomu i ostalom...to veze sa mozgom nema.

Suvise je Vucic inteligenta da bi pravio takve previde - zato, nisu to previdi nego svesno (po)pustanje svega siptarima. Zasto to radi ja ne znam, on zna.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Ćiriličar рече

Pa tupis i te kako. Ti imas logiku sledecu: vidi, sex je zabranjen jer se kurve sexaju. Pa sta onda? Ako se kuvre i kurvari sexaju, ozenjeni ljudi ne bi trebali radjati decu i "nasladjivati" se jedno na drugom, sta?

To sto drugosrbijanc vcu da SNS karade, a krade milione, mozda milijarde, znaci niko ne sme da vice?

Kakvo je to bezumlje? Ejjj, cuuuuti, predsednik je mesija, ne disi, jer cemo propasti ako kazes rec na njega. Tvoje poredjenje je cisto bezumlje. A to sto si napisao pa svi znaju. Cak sta vise too govre ljudi iz MI javno i stalno, ali razlucuju, sta je opzicija vlasti a sta opozicija drzavi. Za razliku od tih fakina po ulicama ja ne razbijam stakla po Beogradu niti bi ikada...ne razumem sta hoces da dokazes. Nista ne dokazujes.

Причаш као далтониста

Мене можда погађа нека неправда у Србији али да идем са другосрбијанцима и да кукам, не пада ми на памет. Знам где то води.

Ти си говорио да је прича о револуцији тупљење, ево ти паметнији од мене те демантују.

Купи телевизију у боји. Нигде нисам рекао да је председник месија. А нити су МИ месије.

Кад је мука под Крст се сабирамо, и под Крстом има места и за Председника и за МИ и за све који желе да Србија опстане.

Незадовољства се решавају другачије а та егзистенцијална су постојала и постојаће до краја света и века.

Зато је прича о незадовољству, без смирења и са индивидуалним погледом катастрофа.

Тебе сам означио само зато што причаш да је тупљење споменути револуцију . Као што рекох, ето демантују Стојичевића и овог Руса. 

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс Добро Текс, и ја тебе волим...не баш као ти мене, али да манемо о истој ствари да се понављамо :)

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Ćiriličar рече

@Вилер Текс Добро Текс, и ја тебе волим...не баш као ти мене, али да манемо о истој ствари да се понављамо :)

Разумемо се, ни ја терам мак на конац безвезе. Уживај у слободарском поздраву! :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Justin Waters рече

Floskula pitka za siroku upotrebu. 

Zapravi nije cak ni ububljivanje potrebni da se shvati da je razlika ogromna. Autoput preko Srbije, ima jednu granicu izmedju pristine i eu i treba ti 15 sati. Magistralni put preko jadrana ima izmrdju pristine i eu 3 granice i treba ti jedno 20 sati. Za apsolutno bilo koga ko se odluci da ide na taj put prva opcija ce biti izbor. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...