Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Пре сат времена, Вукашин рече

Покојни Ђинђић је јавно критиковао овакве поступке, Вучић не сме ни да писне.

Па Кенеди је убијен да се да порука будућим америчким председницима...од тада почиње државни удар у САД. А Ђинђић да се да порука регионалним лидерим...воли Вућић да живи, тп је и разумљиво.

Хил је обичан геџо, полу-образовани полу-свет.

Подели на овим сајтовима

Бошко, дрекавац, поднео оставку - и било је време. Мученик нема шта није прообаваио и неће га нико. Подржавали га и Ломпар, и Ковић и Димитријевић...ма јок.

Време је да Дачић поднесе оставку...постао је ко климава столица из ИКЕА-е.

Подели на овим сајтовима

Време је да нови људи на десници пробају да направе нову стратегију. Од пада дсс-а све разбијено и разједињено. 

Подели на овим сајтовима

Овде нема речи о избору али може се укратко видети политика МИ. 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Одлази још један. Коначно схватају да су маргиналци. МИ их је растурише :)

RT.RS

Имајући у виду изборне резултате, ово је једини одговоран корак којим се чува достојанство странке, каже Јеремић

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ćiriličar рече

Подржавали га и Ломпар, и Ковић и Димитријевић

Што се тиче политике, они немају уопште добре процене реалности. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Milan Nikolic рече

Овде нема речи о избору али може се укратко видети политика МИ. 

Одличан разговор. И закључак је тачан - на власти су сатнистичке "елите". Ово што се спроводи у УСА и шаље у свет- чист сатанизам.

Подели на овим сајтовима

Америка је окупирана колико и ЕУ (ми још нисмо потпуно). Како ми се чини, неће дозволити Трампу да се такмичи на изборима. 

У односу на њих, ми смо демократско друштво.

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Вукашин рече

Америка је окупирана колико

Па зна се сада све....до 1913. су се банкари борили да добију државну банку, 1913. су коначко око Божића прогурали закон, неприметно за време празника, и презели су власт над новцем. Америче Федералне Резерве - сакрили су се под лажним именом. Нити су америчке, ниту су федералне нити су резерве. Већина Американаца до недавно није знала да је то приватно. Неки ни данас не знају.

Ајзенхауер је напоменуо пред предају власти Кенедију да разни лобисти угрожавају демократију. Кенеди је хтео нешто попут Трампа - у грубо - да повуче базе, да се Америка посвети себи након кубанске кризе - и убили су га. ТО је преломни тренутак у америчкој историји, тада, поред монетарне политике, америчку политику воде разне елите. Предесници су само гласноговрници".

Одлично је то Оливер Стоне показао и "Никосону", одличан филим који је наставак Џи-еФ-Кеја о убиству Кенедија. Тада је извршен државни удар и суспендован устав Америке. Осало је све след догађаја. Сада смо на врхунцу када ти сатанисти не могу да се зауставе и изгубили су појам о реалном,

То је бити или не бити. Питање је који ће епилог бити. А цартво Романових је срушено исто од банкара из САД-а, Енглеске (питање је где је центар, иста багра). Бољшевици су морали да дају СВЕ злато, чини ми се око 2000 тоне, и да предају државну банку ФЕД-овцима на 100 година. Тек 2019. је изашао уговор и Русија је добила СВОЈУ националну банку. Зато Путин није смео да уђе у кавгу са њима.

Народ Америке је преварена марва. Неки живе солидно у тим нромама дивљег капитализма, ако се снађу, 90% народа не може крај с крајем и немају ништа своје, све је рент-а-лајф.

Лудило тотално....ЕУ је исто то,  више нико не да да га се пљачка...то мора да пуца свуда по шавовима....штампају новац, али ускоро тај новац нико неће хтети и то мора да доведе до хаоса.

МекГрегор стално доводи под знак питања изборе у САД, сматра да лако може да буде да их не буде. Непрестано сугерише на могуће сукобе.

Подели на овим сајтовима

И даље не могу да прихватим чињеницу да су Ђилас и Мариника освојили онолико гласова. Као кад ти неко да ЦД а лаптоп нема читач ЦД-а.

Што се тиче Несторовића, колико год да је својим изјавама бацио сумњу на сопствено психичко здравље, верујем да је дубоко добронамеран па ми је лакше много да га прихватим као фигуру у политици .

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

својим изјавама бацио сумњу на сопствено психичко здравље,

Деки дијагностиолог...човек нормалан скроз! То што је говорио за ванземаљце и за земљу, то је преувелицачно. Никад није тврдио да је земља равна нити да верује у ванземаљце, износио је податке који су се појавили.

Имаш фотографије мексичка акдемија објавила фото мумија..е сад шта је истина шта није то је друго.

А Нестор све што је рекао везано за медецину је у праву, за пандемију - све се потврдило. Човек је образован и ЧИТА радове и истраживања, за разлику од овх што по Сава центру дипломирају и магистрирају викендом н аместу где нису присутни.

Политичка убеђења и ставови - сасвим нормални, суверенистички. Осим тога, он је само фронтмен, имају људе који су компетентнији и за политичка и за правна питања, еконсомска такође.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milan Nikolic рече

Гарант ће МИ само да расту.

СНСовци који немају функције и корист, затим који нису корумпирани - све то прелази код Нестора. Они су за пола године на 20%.

Рекао је Несторовић да га је Вучић звао, недавно, и нудио му да се "утопи" у СНС. Одбио је и рекао отворено да СНС уопште није њихова политичка визија.

МИ ће бити нападнути од служни сигурно, питање је колико ће их Вучић оставити на миру и како ће се поставити ка њима. Службе им не могу ништа, али може их Вучко растурити ако буде хтео, јер зна менталитет, методе и др. Надам се да неће.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...