Rainmaker Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Gospode Isuse Hriste,Sine Božji, pomiluj me grešnog. Amin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Господе Исусе Христе, сине и славо Божија Богородице ради помилуј ме грешног. Амин. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 U posebnoj potrebi : Gospode, milostiv budi meni gresnoj. Inace: Isuse Hriste sine Boziji, pomiluj nas. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Господе Исусе Христе, Сине и Логосе Божји, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viikica Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Господе Исусе Христе помилуј ме грешну . "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
магдалена27 Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Господе Исусе Христе, сине Божији помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Исусе Христе Сине Божији , помилуј мене грешног и не достојног. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Gospode , Isuse Hriste sine Božiji , pomiluj nas grešne ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji pomiluj me gresnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука