Aleksandra_A Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Gospode Isuse Hriste, sine Boziji, pomiluj me gresnu Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 17, 2023 Пријави Подели Написано Мај 17, 2023 goranger, Milan Nikolic and Violetta Valery је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 28, 2024 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2024 Господе Исусе Христе , сине Божији помилуј ме грешног ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Октобар 29, 2024 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2024 Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешног! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука