Ненад Р. Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Господе Исусе Христе , помилуј и заштити нас грешне. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Господе Исусе Христе, молитвама Богородице и свих светих, помилуј нас грешне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne. "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Богородице и свих светих помилуј нас. LISA је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Gospode Isuse Hriste pomiluj nas gresne LISA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Богородице и свих светих помилуј нас. LISA је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2014 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Богородице и свих светих Твојих помилуј нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Амин! Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Gospode,Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj me gresnog.Amin Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере, светог апостола Јована Богослова и свих светих помилуј нас. LISA је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne. "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Исусе Христе , Сине Божији , помилуј нас грешне и недостојне . LISA and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука