Иван Ивковић Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Господе Исусе Христе, сине и Логосе Божији, Богородице ради и свих Светих, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божји, молитвама Твоје пречисте Матере, светог апостола Јакова, светог деспота Стефана и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере, светог апостола Филипа, преподобног Теофана Начертаног, светих Оптинских стараца и свих светих помилуј и спаси нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Sara* Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији и Речи Божија, Богородице ради,помилуј ме! To što jeste, Božji je dar vama;Ono što ćete postati, jeste vaš dar Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божји, молитвама Твоје пречисте Матере, светог апостола Јакова, светог деспота Стефана и свих светих помилуј нас. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Исусе Христе Сине Божији помилуј мене грешног слугу Твојег . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Gospode Isuse Hriste pomiluj me gresnog ! Amin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Господе Исусе Христе , Сине Божији , ради молитава Твоје пречисте Матере , и преподобних и богоносних отаца наших , и свих Светих , спаси ме и помилуј мене грешнога. Ронин је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука