Jump to content

Biky83

Члан
  • Број садржаја

    278
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

3 Пратилаца

О Biky83

  • Рођендан 12/11/1983

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Интересовање :
    Citanje , sport, muzika, setnja, priroda.....

Скорашњи посетиоци профила

24874 посетилаца

Biky83's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

346

Форумска репутација

  1. Biky83

    Ženski stil iz muškog ugla

    Nije vazno sta zena obuce, mnogo je vaznije da li ona ume to da iznese ....i jos najvaznije , kako se ponasa. Muskarci najvise vole kod zena njen karakter, njen stav... Sta vredi ako je lepa, a glupa? Premda su muskarci vizuelni tipovi, vole da vide lepu zenu, ali nije to ono sto ce ih zadrzati .
  2. Biky83

    Слике форумаша

    Ja se ne stidim sebe i mogu javno svoju sliku da stavim. Naprotiv !
  3. Biky83

    Слике форумаша

    Ja uvek volim da slusam nego da gledam nekoga. Stvarno ne razumem sta vam nije jasno ? Izgled je relativna i promenljiva stvar. Svi se mi menjamo s godinama. Ako neko ne izgleda lepo, sta ce, takvog ga je Bog stvorio. Moze malo da uradi po tom pitanju. Zato svako od nas moze da radi na sebi ,da se usavrsava, da uci...... shvatila sam da pojedini na ovom forumu, nisu stavili svoje slike, jer se stide sebe. Eto , u tom kontekstu kazem da izgled nije vazan.
  4. Biky83

    Слике форумаша

    Vise volim da me sagovornik slusa, a ne da me gleda. Tako i u privatnom zivotu.
  5. Biky83

    Слике форумаша

    Ja sam molila da se obrise. Nemam potrebu da me bilo ko vidi. Ne volim to. Dobila sam informaciju da je uklonjena, a i sta ce kome moja slika .....
  6. Biky83

    Слике форумаша

    Pre ste postavljali svoje slike, ali to je vec zaboravljena tema. Zelim da svako od vas postavi neku svoju sliku.
  7. Za mene, najveca radost je da druge ucinim srecnim. Svako dobro delo za mene je sreca i radost. Kada je neko pored mene srecan i radostan, onda sam i ja. Tudji uspeh mene mnogo raduje.
  8. Biky83

    Женска лепота

    Nemojte me upoznavati ni sa kim. Ono sto je meni vazno, ovde na sajtu nema.
  9. Biky83

    Женска лепота

    Zna se kako izgleda normalna i prava zena. Ne shvatajte me bukvalno. Nije rec samo o fizickoj lepoti. Za mene je fizicka lepota, trenutna, prolazna. Mnogo je vaznija ona unutrasnja lepota ( mozda zato sto ja fizicki nisam lepa ).
  10. Biky83

    Женска лепота

    Danas se lepota uglavnom meri kolicinom silikona. Nema vise prirodnih zena, u svakom smislu te reci. Zena koja je prirodna, ona uglavnom nije primecena. Nije u modi... sve sto nekada nije bilo dobro, danas je u redu.
  11. Biky83

    Женска лепота

    7683 порука Пријави поруку Написано пре 9 часа Šta te je to konkretno ponukalo da napišeš ovo? Ne ispratih sve... posao, dođavola. Цитат Промовиши Gledam na sve uopsteno! Zaista kazem da ne pripadam ovom vremenu. Ne stidim se toga. Hocu da ostanem samo svoja i da se ni zbog koga ne menjam.
  12. Biky83

    Женска лепота

    Svasta covek moze ovde da procita. Nazalost, stvarnost je takva kakva jeste. Nisu sjanji ni muskarci ni zene....nekada mi se cine da su zene gore, ali sve je to opet manje-vise isto. Sve gore i gore vreme dolazi. Nema srama , stida a ni morala. Grozim se od takvih ljudi , sa tako slobodnim ponasanjem, ali sta ces , tako je kako je! Ja ne pripadam tom vremenu, tako da situacije razno- razne, posmatram samo iz daljine!
×
×
  • Креирај ново...