Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Gospode Isuse Hriste,Molitvama Presvete Bogorodice i svih svetih pomiluj nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божји, молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Gospode Isuse Hriste,Sine Bozji,molitvama Tvoje preciste Matere i svih svetih pomiluj nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubavica Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Gospode Isuse Hriste, Sine i Logose Božiji, Bogorodice radi pomiluj me grešnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Isuse Hriste, sine Boziji, pomiluj nas. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Господе, Исусе Христе, сине Божији и речи Божија, Богородице ради помилуј ме грешну https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божји, молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Gospode Isuse Hriste sine Boziji pomiluj nas Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Господе,Исусе Христе Сине Божји, помилуј ме грешну. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божји, молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Господе Сине Божији Исусе Христе помилуј мене грешног и недостојног. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Gospode Isuse Hriste,Sine Bozji,molitvama Tvoje preciste Matere i svih svetih pomiluj nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј нас грешне. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Na kom jeziku se molite ? Ja na ruskom ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука