Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну! Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј мене грешнога "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan11 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Господе Исусе Христе помилуј ме грешнога,Амин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan11 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Господе Исусе Христе Сине Божији помилујме грешнога MOLITVA GOSPODNJA.doc nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј мене грешног Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Zasto svi pisu pomiluj me gresnog ili gresnu?...valjda treba ovako.... GOSPODE ISUSE HRISTE POMILUJ NAS GRESNE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, Bogorodice radi, pomiluj nas gresne... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ , ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Не, браћо... Баш треба: помилуј ме грешног, јер ако мене - најгрешнијег и најбезначајнијег - помилује Господ, онда су сви остали спашени. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Драшко and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Zasto svi pisu pomiluj me gresnog ili gresnu?...valjda treba ovako.... GOSPODE ISUSE HRISTE POMILUJ NAS GRESNE Ako ne pomiluje mene ,neće ni tebe .Starac Porfirije. Ovom molitvom se molio za sve ljude Gospode Isuse Hriste pomiluj me grešnog JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 GOSPODE ISUSE HRISTE, POMILUJ ME GREŠNU.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Ako ne pomiluje mene ,neće ni tebe .Starac Porfirije. Ovom molitvom se molio za sve ljude Gospode Isuse Hriste pomiluj me grešnog Gospode Isuse Hriste ,sine Božji,pomiluj me grešnoga. A zar ne bi koristeći NAS osudili nekoga smatrajući ga grešnim? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј мене грешнога "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Божији помилуј мене грешнога човека, Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука