Лидија Миленковић Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ НАС ГРЕШНЕ !!! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji pomiluj me grešnu. "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 1015.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Господе Исусе Христе, помилуј ме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj me gresnog! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука