Дијана. Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Господе Исусе Христе, Сине и Слове Божији, помилуј ме Богородицом ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 951.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 952. Gospode Isuse Hriste SIne Božiji pomiluj nas grešne. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji, pomiluj me grešnu. "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 954. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 955. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2011 956. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 957. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2011 959. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 961. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 962 . Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 963 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука