Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Плаветни Тетреб је анти вчћ френдли НВО. Каква одбрана режима? Пао је снег! Вучићу поднеси оставку!  

:)

Очекујем да ме ти подржиш у праведној борби за бриселски сндвч тј правну државу.

Nadam se da bar tog fiktivnog sagovornika uvek nadmudriš...  :)

jer bilo bi baš tužno da moraš da izmisliš tvrdnje sagovornika da bi nešto mogao da im progovoriš, pa da opet i taj izmišljeni sagovornik ispadne pametniji od tebe...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

jer bilo bi baš tužno da moraš da izmisliš tvrdnje sagovornika da bi nešto mogao da im progovoriš, pa da opet i on ispadne pametniji od tebe...

Ја нисам причао са тобом него сам карикирао аутошовинисте, који по теби не постоје. Ти си се сам закачио.

Е види ово не постоји:

И ово је потпуно нормалан дискурс:

И ово се није догодило:

Највећи проблем Србије је снег!

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ја нисам причао са тобом него сам карикирао аутошовинисте,

Pa to sam i napisao... pričao si sa sagovornikom kojeg si sam izmislio... i kao što rekoh, nadam se da bar u "razgovoru" sa takvim "sagovornikom" nikad ne ispadneš gluplji od njega...

пре 3 минута, Вилер Текс рече

који по теби не постоје.

Naravno da postoje...

Postoje u minornom broju čak i po normalnom značenju te reči, a budući da je za tebe autošovinista svako ko nije nacionalista, u tvom svetu ih ima baš mnogo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Avocado рече

Pa to sam i napisao... pričao si sa sagovornikom kojeg si sam izmislio... i kao što rekoh, nadam se da bar u "razgovoru" sa takvim "sagovornikom" nikad ne ispadneš gluplji od njega...

Naravno da postoje...

Postoje u minornom broju čak i po normalnom značenju te reči, a budući da je za tebe autošovinista svako ko nije nacionalista, u tvom svetu ih ima baš mnogo...

Разговарао са са Билбијом. Карикирали смо тај минорни али утицајни број људи.

Сви су Срби националисти (користим синоним за родољубље) осим оних који говоре као ови у клиповима и оних који их оправдавају. Има и један број опијених мантрама са некадашњег б92 и данашњих мантраша н1 и нова с.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Вилер Текс рече

Разговарао са са Билбијом. Карикирали смо тај минорни али утицајни број људи.

Сви су Срби националисти (користим синоним за родољубље) осим оних који говоре као ови у клиповима и оних који их оправдавају. Има и један број опијених мантрама са некадашњег б92 и данашњих мантраша н1 и нова с.

To sam i napisao... samo drugim (preciznijim) rečima...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Има и један број опијених мантрама са некадашњег б92 и данашњих мантраша н1 и нова с.

Nemoj da zaboravis ni one prirodno glupe, oni koji ne usoevaju da ukapiraju ni danas posle 20-30 godina sta se desilo u ex Yu i zasto? Takvi jos uvek bulazne onekakvoj agresiji Srbije i Srba, o nekakvom diktatoru Milosevicu i tome slicno ...IQ im je blizak nuli a nekima je cak i uminusu ...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Avocado рече

Pa potpuno ti je retardirano poređenje.. u Nemačkoj niko nije procesuiran za prisluškivanje zato što su ti koji su prisluškivali nedostupni nemačkim organima gonjenja jer su u Americi + ne zna se njihov lični identitet.

kako se ne zna? mogli su da upute demars americkoj ambasadi ili da im proteraju ambasadora? da pokrenu proces pred americkim sudom a nisu ... Svasta su mogli da urade a nisu kao ni Vucic u Srbiji ... mada nikada se ne zna, mozda je istraga jos u toku i sprema se proces, ti i ja to ne mozemo znati..

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bilbija рече

kako se ne zna? mogli su da upute demars americkoj ambasadi ili da im proteraju ambasadora? da pokrenu proces pred americkim sudom a nisu ... Svasta su mogli da urade a nisu kao ni Vucic u Srbiji ...

Tužno je kad se odrastao čovek pretvara da je ometen u razvoju ne bi li nekako "branio" omiljenog mu političara... 

пре 1 сат, Bilbija рече

mada nikada se ne zna, mozda je istraga jos u toku i sprema se proces, ti i ja to ne mozemo znati..

103%

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Tužno je kad se odrastao čovek pretvara da je ometen u razvoju ne bi li nekako branio omiljenog mu političara... 

U tvom slucaju ometenost u razvoju je pretvaranje .. ili nije? deder odgovori junace...:D

Zasto bi se Srbija drzava ponasala se drugacije od bilo koje druge drzave , u ovom slucaju nemacke?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

U tvom slucaju ometenost u razvoju je pretvaranje .. ili nije? deder odgovori junace...:D

Na šta da odgovorim? Nema šanse da umeš sebi da vežeš pertle a da ne razumeš razliku između neprocesuiranja nepoznatih stranih agenata i domaćih policajaca koji su ti poznati..

Zato i kažem da je tužno koliko si spreman da se blamiraš u patetičnim pokušajima da odbraniš neodbranjivo... žao mi te... iskreno... i tebe i ostalih nesrećnika koje idolopoklonstvo tu dovede...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Zato i kažem da je tužno koliko si spreman da se blamiraš u patetičnim pokušajima da odbraniš neodbranjivo... žao mi te... iskreno... i tebe i ostalih nesrećnika koje idolopoklonstvo tu dovede...

Uh, Uh prelazis u tabor zescih vernika ... idolopoklonstvo te boli najvise jer nas udaljava od Svevisnjeg?

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Bilbija рече

... mada nikada se ne zna, mozda je istraga jos u toku i sprema se proces, ti i ja to ne mozemo znati..

Baš nikad? Ni kad prođe tri godine? Pet godina? 20?

Koliko vremena treba da prođe između toga da ti pripadnici režima kažu da su otkrili neko krivično delo i trenutka kada na osnovu toga što nije podignuta ni optužnica protiv navodnog učinioca tog dela ipak shvatiš da su te ložili ko hepo kockicu?

Подели на овим сајтовима

On 11.12.2021. at 3:20, GeniusAtWork рече

Што се тиче њих двојице као личности, слажем се. Обојица имају ту ауторитарну, нарцисоидну црту у понашању. Што је мени одвратно. И не бих волео да ни једног ни другог више икада гледамо на власти.

Али што се тиче политике, БоТа се показао као много мање опасан од АВа. Иако је умео и он да мало заобилази своја овлашћења, никада није ни покушао да укине законодавну и извршну власт и да апсолутно све у држави зависи од његове воље. И да се свакодневно грађанима обраћа као деци у обданишту која њему дугују све у животу, па се сада нешто ту жале и кукају.

не слажемо се, оно штоп разликује боту и ав је ситуација у којој су преузели. Бота је преузео много мање централизовану власт коју је полако правио све више централизованом. Вучко је преузео тамо где је бота стао и само наставио исти моментум. Моја теорија је да би сада били у истој ситуацији. 

Вучко ће исто да сиђе када узгуби, само што ће тешко да изгуби јер је опозиција баш слаба, и врло вероватно контролисана.

Подели на овим сајтовима

Још једна похвална ствар уз отварање нових поглавља са ЕУ, расписивање Сорошевог рееферндума, сада ће Срби у Хрватској имати још јачег представника (највероватније) у виду новог амбасадора Јелене Милић.

WWW.BLIC.RS

Direktorka Centra za evroatlantske studije <a href="https://www.blic.rs/jelena-milic" id="40b7c27a-09e6-4abb-8bb7-64bfbcda87c8">Jelena Milić</a>, mogla bi da bude nova...

Избори иду, будите сигурни да подржите овај националистички пут којим Србија сигурно корача.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...