Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 19. 11. 2021. at 16:27, Вилер Текс рече

Ко о чему ти о подвијањј репа. То су твоји крањи домети.

Expand  

Samo onima koji rutinski podviju repić i laju čim ih pitaš da nešto objasne... 

On 19. 11. 2021. at 16:27, Вилер Текс рече

А извини, ти си четнички војвода који сматра да је ђенерал херој. 

Expand  

Znači kao i ostale ideje o meni i ove su ti došle iz onog dela tela koje sunce ne obasjava... pokušaj nekad da upotrebiš mozak i realnost za donošenje zaključaka... zvučaćeš mnogo pametnije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 15:40, Agnostik рече

Na kraju je i svejedno koji ce biti na vrhu drzave, ekonomsku buducnost zemlje odredjuju stranci i dal ce Srbija se razviti ce vise zavisiti od njih nego od srpske vlade.

Expand  

Зато овде треба да влада онај који је свестан да смо економски поробљени и да извлачи најбоље могуће за народ економски и национално. То је прво, па тек кад се ослободимо може да се мења све из темеља или можда ако је могуће упоредо што каже. @haveaniceday

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:36, Вилер Текс рече

Зато овде треба да влада онај који је свестан да смо економски ппробљени и да извлачи најбоље могуће за народ економски и национално. То је прво па тек кад се ослободимо може да се мења све из темеља или упоредо што каже. @haveaniceday

Expand  

Ekonomska buducnost Srbije uopste ne zavisi toliko od stranaca. Mislim slazem se sa prvim delom, da smo "ekonomski porobljeni" ali su sami nasi gradjani mnogo vise porobljeni od strane nasih vlasti nego stranih
Strane vlasti "porobljavaju" (mislim glup je termin ali ajde da ga kroistimo) u smislu zaduzenja i slicnog, eventualno bas velikih biznisa.... 

Opet, otvoreno vam kazem, imam solidno jaku platu za Srbiju. Placam preko 1000 eura u porezima svakog meseca. To nema veze sa strancima. 
Znaci veci deo moje plate uzmu politicari. Totalno sam apatican da li ce taj deo da mi uzme Vucic ili neko drugi. Znam da ce da ih trose kako im se prohte. Ono sto me zaniam hoce li doci neko ko ce da mi polozi neki racun za taj novac i hoce li neko mozda da smanji deo novca koji mi uzima. 

I na kraju krajeva, za mene i nije ni strasno, ja imam jaku platu i dobar zivot. Sa vise para bih verovatno malo vise trosio sto bi pomoglo lokalnim biznisima kod kojih kupujem hranu, namirnice, razne usluge i slicno..... eventualno bih mozda stedeo pa ulozio u neki biznis. 

Kako li je roditeljima koji imaju platu 800 bruto a drzava im uzme 300, pa im ostane net 500 eura. Njima tih 300 eur mesecno pravi ogromnu razliku. 

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:34, Avocado рече

Samo onima koji rutinski podviju repić i laju čim ih pitaš da nešto objasne... 

Znači kao i ostale ideje o meni i ove su ti došle iz onog dela tela koje sunce ne obasjava... pokušaj nekad da upotrebiš mozak i realnost za donošenje zaključaka... zvučaćeš mnogo pametnije...

Expand  

Тебе је @haveaniceday питао више пута да одговориш за кога треба да гласа. Ниси се прославио у појашњењу.

Потпуно ми је јасно зашто браниш клијента, имате исте проблеме.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:44, Вилер Текс рече

Тебе је @haveaniceday питао више пута да одговориш за кога треба да гласа. Ниси се прославио у појашњењу.

Потпуно ми је јасно зашто браниш клијента, имате исте проблеме.

Expand  

Normalno da nije odgovorio, jer mu je to MO... kritika. Tako uvek moze da izadje iz konverzacija kao "pobednik". Ko kritikuje on automatski sebe stavlja na visu poziciju gde odgozgo gadja nekog ko je skroz otvoren kamenjem. 

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:44, Вилер Текс рече

Expand  

I ne samo on, nego i ti i Milanče i svaki put sam odgovorio i čudio se vašoj amneziji...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:44, haveaniceday рече

porobljeni od strane nasih vlasti

Expand  

И ово је тачно. Потребна је друштвена клима створена од власти која ће подстицати економски развој. Није то једноставно, али није немогуће.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:19, haveaniceday рече

Pa opet, zasto ja da glasam za nekog novog ko ni ne prica o nekim sistemskim promenama. 

Ja ne znam stvarno je l si ti toliko neiskrenin i podmeces ili ja stvarno toliko retardirano pisem da ne mozes da me razumes. Ajde neka bude da ja retardirano pisem, vrlo je moguce.. nikada nisam bio dobar sa recima. 

Expand  

Zar nije mnogo jednostavnije da se pre takve dileme i optužbe da neko laže vratiš par replika unazad i pročitaš šta si zaista napisao?

Dakle rekao sam da nisam video nikog da iznosi predloge za SISTEMSKE PROMENE.

Expand  

Nisi. Proveri šta si napisao.

Iznose oni raznorazne predloge ali niko za sistemske promene. 

Expand  

Pročitao si programe svih opozicionih partija?

Šta se kvalifikuje kao "sistemske promene"?

Naprimer niko nece da menja izborni sistem kako je Mladen Mrdalj predlozio.

Expand  

Uvek sam bio za većinski sistem. Šta sad treba da nikad ne glasam ni za koga dok se ne pojavi stranka koja ima 100% identične stavove o svim pitanjima kao ja?

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:46, Avocado рече

I ne samo on, nego i ti i Milanče i svaki put sam odgovorio i čudio se vašoj amneziji...

Expand  

Ниси одговорио конкретно. Ја и остали наведени имамо идеју за кога и због чега. Ја можда за Обрадовића, Имајтелепдан за Радула а Миланче за Вучића предпостављам. 

Ти једини немаш конкретан избор, јер је то поента питања,  него само говориш било ко. То није решење. А најгласнији си у причи о променама као и остали грађанисти домета два кокошија јаја, уа вчћ, деконтаминација, суочимо се и остале будалаштине.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:52, Avocado рече

Zar nije mnogo jednostavnije da se pre takve dileme i optužbe da neko laže vratiš par replika unazad i pročitaš šta si zaista napisao?

Nisi. Proveri šta si napisao.

Expand  

Mrzi me da citam u nazad, ali eto ako sam napisao tako onda ok evo pojasnio sam ti.

Цитат

Pročitao si programe svih opozicionih partija?

Expand  

U skorije vreme ne, ali sam jos prosle izbore prolazio kroz programe vecine relevantnih. Tipa SPS, SNS, SSP, DJB, PSG itd... 

Цитат

Uvek sam bio za većinski sistem. Šta sad treba da nikad ne glasam ni za koga dok se ne pojavi stranka koja ima 100% identične stavove o svim pitanjima kao ja?

Expand  

Nije tu problem u 100 %, problem je sto je uglavnom 10 % stvari sa kojima se slazem i vecina nisu sistemske. Sistemske stvari i ne nude...evo sada cu da izanliziram program SSP da vidimo sta nude.. 

Zna se sta je sistemska stvar, izborni sistem, ogranicenje moci poltiicara, menjanje nacina biranja sudija, nacelnika itd... ukidanje ili smanjenje moci REMa bi bila sistemska. 

Npr, ja sam pre gotivio Zivkovicevu partiju jer je hteo da smanji broj poslanika i jos neke tako sistemske stvari. Mi smo zemlja sa 7 miliona ljudi, 20 ministarastava i 250 poslanika.. nama je dosta 120 poslanika, jedno 10 ministarstva .... to bi bila sistemska stvar. 

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:54, Вилер Текс рече

Ниси одговорио конкретно. Ја и остали наведени имамо идеју за кога и због чега. Ја можда за Обрадовића, Имајтелепдан за Радула а Миланче за Вучића предпостављам. 

Ти једини немаш конкретан избор, јер је то поента питања,  него само говориш било ко. То није решење.

Expand  

Ne govorim  "bilo ko," nego da glasaš za onog ko je najbliži tvojim političlim stavovima...  što je odluka koju sam treba da doneseš, a ne da ti neko kaže... 

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:59, Avocado рече

Ne govorim  "bilo ko," nego da glasaš za onog ko je najbliži tvojim političlim stavovima...  što je odluka koju sam treba da doneseš, a ne da ti neko kaže... 

Expand  

Ти ниси разумео поенту питања. Ок, Миланчету је најближи Вучић. Одличан опозициони план.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 17:01, Вилер Текс рече

Ти ниси разумео поенту питања. Ок, Миланчету је најближи Вучић. Одличан опозициони план.

Expand  

Odakle ti tako glupa ideja da je to nekakav opozicioni plan?

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 17:04, Avocado рече

Odakle ti tako glupa ideja da je to nekakav opozicioni plan?

Expand  

Видиш како си нефер. И после се жалиш. Ево ти синоними ако не капираш: одлична идеја,наум, предлог за промену власти.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2021. at 16:17, Avocado рече

Kako da ne uživam kad ljubitelji lika i dela velikog nam Vođe iznose njegove brilijantne izjave koje priliče ne baš bistroj tinejdžerki ili tinejdžeru... 

Expand  

Изгледа да ти немаш искуства са пубертетом како треба.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...