Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10. 12. 2021. at 9:43, Јанко рече

Алоооооооо

Expand  

Za razgovor sa operaterom pritisnite 9

Za ponovo preslušavanje pogledajte pink

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 13:42, Bilbija рече

Ja cu zaokruziti DA i glasacu za SNS a povescu i pokojnu babu i dedu da glasaju kao ja ... 

Expand  

To znamo 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 11:38, Вилер Текс рече

За време Тадића убијен је Ранко Панић. Пребила га полиција после је подлегао повредама. Нико није ни осумљичен

Expand  

ма  није то сташно, знаш како мени то мени неки овде објашњавају, тадић ти је као дилер траве знаш, он мало продаје ту, а ови сада .. е они су тешка мафија као пабло ескобар. 

Е ето тако они доживљавају све то. Ваљда треба н1 да им листа 101 аферу Бориса Тадића да би се присетили детаље о том човеку.

Подели на овим сајтовима

Ја користим термин опозција поприлично широко јер је тешко објаснити ко је ко данас у опозицији. 

Део опозиције је прогласио протест због два одређена услова. Оба услова власт је испунила. ДАкле показали су неку руку за сарадњу. 

Шта ради један део опозиције? па нормално креће да напада ове који хоће да престану са блокадом јер је власт пружила руку и испунила услове... читати коментаре испод твита ако вас занима каква је култура у Србаља данас.  Како рече @Bilbija србија има власт тачно онакву какву заслужује. 

људи на улици, људи на улици, улица улица протести... само то знају. А када треба да се гласа и да се бори за странку и за неку политичку опцију, тада их нема нигде. Гласни су само када треба да се дерња, блокирају путеви и остале глупости. 

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 13:42, Bilbija рече

Ja cu zaokruziti DA i glasacu za SNS a povescu i pokojnu babu i dedu da glasaju kao ja ... 

Expand  

Нема потребе да их водиш, гласаће они за СНС и без тебе ;) 

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 9:04, Вилер Текс рече

Ево зашто никада али никад не треба дати било какву подршку било ком аутошовинисти:

После Гадафија Либија је пропала у међусобним сукобима. А овај професионални револуционар, евротроцкиста, у свом лудилу нама такво зло жели. Већ се обогатио на једном преврату пре двадесетједну годину а сада би још и то чинећи зло.

Пс: @GeniusAtWork твоја идеја о једном лидом лику који напише болестан коментар није тачна. Ово је чини ми се трећи кога преносим, а овај је утицајан и члан опозиционе странке. Има много таквих, ако желиш да погледаш у  коментаре о протестима. И да те подсетим, када су батинаши пребили Борка Стефановића, неко његов партизан је изјавио нисму завршили посао који су започели 1946. године. Опозиција која је по њиховим речима демократска и залаже се за правну државо није таква, већ обична еврокомуњарска банда. Као код Селенића у Мемоарима Пере Богаља. То су им унуци.

Expand  

- овај лик није Ђиласовац, у ДСу је

- твит му је дебилан, али ајд мало да видимо контекст

Screenshot-20211210-183821.jpg

Значи написао је као одговор на ово изнад у расправи. Што његов твит не чини ништа мање дебилним, али ови из Ало су некако случајно то заборавили да помену...

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 18:03, GeniusAtWork рече

Значи написао је као одговор на ово изнад у расправи. Што његов твит не чини ништа мање дебилним, али ови из Ало су некако случајно то заборавили да помену...

Expand  

дао мз Вучић 100 евра као и Билбији да прави фрку. Кага брига шта будале пишу по нету ко је дил а ко није

• Свиђа ми се 1

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 19:11, Onufrije рече

дао мз Вучић 100 евра као и Билбији да прави фрку. Кага брига шта будале пишу по нету ко је дил а ко није

Expand  

Sef placa odlicno...kaze ako razbijemo na izborima opozicione budale inano placeno letovanje u Turskoj. All inclusive ... bice i sendvici ...

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 18:03, GeniusAtWork рече

Expand  

Ако испратиш тему видећеш да сам написао да професионални револуционар није код Ђиласа. 

Твит је малоуман и одвратан у ком год контексту да погледаш. Али поента је да ово није усамљени јахач и да не причам безвезе када помињем бољшевичке духове револуције.

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 19:45, Bilbija рече

Sef placa odlicno...kaze ako razbijemo na izborima opozicione budale inano placeno letovanje u Turskoj. All inclusive ... bice i sendvici ...

Expand  

да антиСрбе 200 еврића као ти пун си ко брод.

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2021. at 20:58, Ćiriličar рече

Ovaj nema kurazi i nece da zrtvuje komfor, ali da mu se ukaze prilika naredjivao bi vesanje po Terazijama, ne bi ni trepnuo...ali nece mu se ukazati.

Expand  

а он је битан као и ти:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...