Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Колико ова анти Вучић екипа притиска народ, невероватно нешто.

Ђоковић са својим силним пратиоцима подржи протесте за адресирарење еколошких проблема, а анти Вучић египа га одмах смара да се одрекне Вучића као што се у Цркви одричемо исуса христа. 

Ја лепо кажем да је "анти вучић" постала својеврсна идеологија или религија унутар Српског народа. 

image.png.bf355dffe64c261b9e5a359abd0c1707.png

Једноставно неће човек да се асоцира са политичарима одмах га нападају.

Јер зна се, ко није против вучића, са њиме је. Како каже ауторка коментара на почетку ИЛИ ЈЕСИ ИЛИ НИСИ, ТРЕЋЕ НЕМА 

Подели на овим сајтовима

И, парадоксално, као такви осигуравају даљу Вучићеву власт. И не само то, чине да СНС делује као мање зло. Што је највећа фора, знам доста људи из тог миљеа и апсолутно су тупи на било коју сугестију о узалудности онога што раде, привиђају им се СНС ботови, провокатори и убачени људи на сваком кораку и у свакоме, осим у њима самима.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Јер зна се, ко није против вучића, са њиме је. Како каже ауторка коментара на почетку ИЛИ ЈЕСИ ИЛИ НИСИ, ТРЕЋЕ НЕМА 

И неки се клибере овде кад причам о бољшевичком духу,револуцији и европролетерима.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

И неки се клибере овде кад причам о бољшевичком духу,револуцији и европролетерима.

ма брате немој да причаш о томе, у овој земљи постоји само један главни проблем, то је вучић, само њега да сменимо и ето нам бољитка.. 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Jos jedna okej opcija za izbore sto se tice desnicarske strane 

WWW.NEDELJNIK.RS

(Beta) - Više partija desne orijentacije razgovara o mogućoj predizbornoj koaliciji, a list Politika u današnjem broju navodi da je jedna od opcija ujedinjenje pokreta Dveri sa već...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Ograniceni, intelektualni plicaci, balkanski moroni i mediokriteti ... to je danasnja opozicija u Srbiji.

Sto bi rekao nas narod " glupi k'o q..."

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

ма брате немој да причаш о томе, у овој земљи постоји само један главни проблем, то је вучић, само њега да сменимо и ето нам бољитка.. 

Ej a secam se kada su ovi dansanji opoozicionari, pre pada Milosevica, obecavali ulazak u EU za dve godine i platu od 1000 evra   "..samo da isporucimo Milosevica .."

Koja je to pisurija bila ... Veci trogloditi su bili i od one varalice Vasiljevica iz Jugo Skandik Banke koji je obecavao snizenje cena " ... i do 150%..."..

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, haveaniceday рече

Колико ова анти Вучић екипа притиска народ, невероватно нешто.

Анти Вучић екипа = коментар неке ликуше на фејсу?  :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Bilbija рече

Ej a secam se kada su ovi dansanji opoozicionari, pre pada Milosevica, obecavali ulazak u EU za dve godine i platu od 1000 evra   "..samo da isporucimo Milosevica .."

Koja je to pisurija bila ... Veci trogloditi su bili i od one varalice Vasiljevica iz Jugo Skandik Banke koji je obecavao snizenje cena " ... i do 150%..."..

Da budemo posteni jedan od tih opozicionara (zapravo mnogi od njih) su sada u ovoj vlasti. 
Ja bukvalno nikog iz te bivse garnture ne gotivim, mogu da glasam za bilo koga, zavisi sta nudi, ali njima vise nista ne verujem. 

Naucio sam svoju lekciju da su politicari barabe i lazovi, kako god da se predstavljaju i svi su nemoralno smece koje samo zeli vlast. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

nisu samo na fejsu, stvarno postoji velika "anti vucic ekipa", naprimer na redditu stalno maltretiraju ljude koji pisu da nece da glasaju i da ih ne zanima politika, maltretiraju ljude koji kazu da su im svi isti i da zbog toga ne glasaju, pljuju po strankama koje nece da stanu iza marinike i djilasa jer "samo tako moze da se skine ovaj diktator kakvog nikada nismo imali".

Likusa i njen komentar na fejsu je samo jedan od milion primera toga... ja mogu do sutra da delim skrinshotove, ali ovaj mi je bio posebno zanimljiv jer njen komentar ima oko 200 lajkovam, a pljuje po jako popularnoj figuri u Srbalja.

Ocigledno je to sentiment koji vlada. 

Evo sada mi prodaju pricu kako je vucic neki veliki diktator i oni su bolja alternativa oni ce da srede stanje u zemlji... 

Vucic je ocaj zivi, sve to stoji, ali daleko od toga da verujem da ce iko od njih da resi bilo kakve probleme koje imamo. 

U retrospektivi, da DSS nije partiha mlohavih mlakonja bili bi najbolji izbor za Srbiju. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

Da budemo posteni jedan od tih opozicionara (zapravo mnogi od njih) su sada u ovoj vlasti. 
Ja bukvalno nikog iz te bivse garnture ne gotivim, mogu da glasam za bilo koga, zavisi sta nudi, ali njima vise nista ne verujem. 

Naucio sam svoju lekciju da su politicari barabe i lazovi, kako god da se predstavljaju i svi su nemoralno smece koje samo zeli vlast. 

Nisu oni nista vece barabe od svih nas ostalih. Eto ti si promenio neke svoje politicke stavove. Zasto ne bi to isto mogao da uradi i Vucic ili Djilas? Nista tu nema neobicno. Svi semi menjamo. Svi mi obecamo nesto a nekada i ne ispunimo. To isto rade i politicari. Ali upravo je to jedan od raloga zasto na glasanje izlaze punoletne osobe, osobe koje shvataju da niko nije savrsen, pa ni mi sami i ne moze ocekivati savrsenstvo ni kod politicara. kao ni kod policajaca, svestenika, lekara ... svuda ima svega. 

te stoga i postoji reizbor svakih nekoliko godina, i sve je to vrlo jednostavno, jasno i odlicno funkcionise kod normalnih naroda. Ali kod budala to nikako ne prolazi a to je ta manjina bukaca u Srbiji koja se naziva opozicijom. I zbog tih kretena ne moze da se uspostavi normalna politicka atmosfera u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, GeniusAtWork рече

Ево још један пример секташког понашања. 

Значи, блокирали су пут, бакица изашла, пристојан момак јој је реко "не с*ри баба".. јер наравно, бакица не сме да се пожали на протесте, пошто је то у циљу скидања вучића па је од једном постало нормално и прихватљиво да се вређају људи који не протестују и којима је 2 сата пут блокиран. 

Прво је Бора Коњ објавио неку бакицу која има снимљену рекламу са пинка, подсећа на ту бакицу али се по гласу чује да није иста жена. Наравно гурали су ДА ДА ТА БАКИЦА ЈЕ ПОДВАЛА ЖЕЉКА МИТРОВИЋА ТО ЈЕ ТО 

Н1 је "истражио" и гле чуда.... није иста жена

https://www.facebook.com/N1Srbija/posts/1579424069095537
И "анти вучић" секта уместо да осуди кретена који вређа сироту жену реагује овако:

image.png.cb214cb4b4025230d82fafaf810c5cf2.png

image.png.9a3f17a0104a8119f672f19f71739cc8.png

image.png.4afce958af0894eded24570c4891e369.png

image.png.51fee5a5f722c264cbc4b9f048a3c4ac.png

Итд, стока која није ништа различита од оне напредњачке коју осуђујете сада мисли да је морално оправдана да буде стока, јер ето.. они су против вучића, а тада је све дозвољено. 

Жену су вређали, окачили јавно на интернет, све зато што се пожалила и питала да прође јер није попила терапију и није ручала. И дан данас јој укидају достојанство и људскост правећи од ње неку "глумицу режима". У питању је само жена која је имала непријатан дан због протеста, која ником ништа нажао није урадила и која се тренутно вређа и понижава у јавном дискурсу, ни крива ни дужна. То може да буде твоја бакица или бакица неког од нас, тако јавно понижавана и вређана на телвизији. 

Једина кривица ове бакице је што је њена ситуација у коју је доспела против наратива протеста и биће искоришћена против протестаната, а секта не може да има грешку, не може да има непристојног човека унутар те секте, не може блокада пута да има иједну лошу страну... јер ... сви су знали за блокаду. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Bilbija рече

Nisu oni nista vece barabe od svih nas ostalih. Eto ti si promenio neke svoje politicke stavove. Zasto ne bi to isto mogao da uradi i Vucic ili Djilas? Nista tu nema neobicno. Svi semi menjamo. Svi mi obecamo nesto a nekada i ne ispunimo. To isto rade i politicari. Ali upravo je to jedan od raloga zasto na glasanje izlaze punoletne osobe, osobe koje shvataju da niko nije savrsen, pa ni mi sami i ne moze ocekivati savrsenstvo ni kod politicara. kao ni kod policajaca, svestenika, lekara ... svuda ima svega. 

Па слажем се, ја одатле и полазим. Од себе. Зато су ми и смешне ове остале моралне громаде које читам по интернету. Који немају "интересе", занима их "моралније друштво" и сличне бајке. 

Цитат

te stoga i postoji reizbor svakih nekoliko godina, i sve je to vrlo jednostavno, jasno i odlicno funkcionise kod normalnih naroda. Ali kod budala to nikako ne prolazi a to je ta manjina bukaca u Srbiji koja se naziva opozicijom. I zbog tih kretena ne moze da se uspostavi normalna politicka atmosfera u Srbiji.

Поштено, али није само због њих. Ни СНСовци нису пуно бољи. Комплетно српско политичко тело је препрека успостављању нормалног система. Комплетна култура Србаља и комплетан систем. 

Овај лик је много лепо објаснио шта је један од најважнијих корака:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Па слажем се, ја одатле и полазим. Од себе. Зато су ми и смешне ове остале моралне громаде које читам по интернету. Који немају "интересе", занима их "моралније друштво" и сличне бајке. 

Поштено, али није само због њих. Ни СНСовци нису пуно бољи. Комплетно српско политичко тело је препрека успостављању нормалног система. Комплетна култура Србаља и комплетан систем. 

Овај лик је много лепо објаснио шта је један од најважнијих корака:

Obrati paznju na ono kako se izrazava ovaj Mrdalj, Dacic je motka (usrana), Vucicu ne trebaju packe vec samarcina... Vidis to je taj nas primitivizam i agresivnost. I ovaj koristi tu terminologiju a trebao bi da bude neki "analiticar" , pristojan,obrazovanitd ... I ti imas ovakve i jos gore likove koje plasiraju u javnost... Nama treba vek ili dva da se ucimo elementarnoj kulturi da bi mogli bilo kakav napredak da ostvarimo..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...