Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 47 минута, Вилер Текс рече

То са екологијом је мачка у џаку. Запад је затровао пола планете и обогатио се и сад кад имају нове техногогије забрањују другима да се развијају. То генерално.

Да Мариника не знам какав програм има ја не бих гласао за њу због тога што је из Чанковог капута изашла и зато што прича о ђеносајду. Буквално ни по цену да једемо глогиње.

Jeste macka u dzaku, ali vidim da moraju da budu stisnuti za neke stvari. Prvo, okolne drzave su tuzile Srbiju. Drugo, jako.. ali jako bih voleo da vidim Mariniku kako ce da kaze "ne" rio tintu. Stvarno bih to voleo da vidim i jako bih voleo da bude na vlasti i da mora da donese tu odluku.

ja sma 90 % siguran da nece smeti da odbije rio tinto.. ali prosto hocu da gledam to koprcanje iz situacije kada krene da se vadi "znate ja bih ali vucic je potpisao" 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Ко је пратио данашње протесте, разуме.. 

image.thumb.png.d6981645260583dc617f90c16be7fa50.png

Сад одгледах оно батинање народа у Шапцу. То непријатељи Србије желе. Не свиђа ми се ништа, једни искориштавају оправдано незадовољство народа а други (власт) пуштају керове. Није добро.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Сад одгледах оно батинање народа у Шапцу. То непријатељи Србије желе. Не свиђа ми се ништа, једни искориштавају оправдано неуадовољство народа а други (власт) пуштају керове. Није добро.

Batinjaju i u sapci i u Beogradu, ima i snimak neki ljaljan hvata zenu i baca je preko bankine... strasno. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Batinjaju i u sapci i u Beogradu, ima i snimak neki ljaljan hvata zenu i baca je preko bankine... strasno. 

А неки смрад у Лондону или Брелину се смеје. Коме није јасно нек погледа ово:

Срби памет у главу и бројаницу у руку.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

А неки смрад у Лондону или Брелину се смеје. Коме није јасно нек погледа ово:

Срби памет у главу и бројаницу у руку.

Sami smo krivi, takva nam je kultura, takve stvari zasluzujemo. Ovaj zakon o eksproprijaciji kao usvojen, ustvari isti zakon kao pre.. jos od komunista, samo su dodali da mogu i privatnim firmama da dodele pravo da kupe nesto ukoliko je u "Drzavnom interesu". 

Problem nastaje sto ljudi koji toliko vole taj drzavni interes, naprimer koji slave zatvaranja, prisilne vakcinacije i slicno od jednom imaju problem kada drzava koristi tu moc za nesto sto se njima ne svidja. Licemerstvo unutar Srpskog naroda.

velis vakcine su drzavni interes i zastita gradjana a rio tinto nije... u redu, samo si o tome trebalo da razmisljas kada si kreirao kulturu gde se daje vlastima mogucnost da odredjuju sta je drzavni interes i kako ce da postupaju sa ljudima... 

i sada ce lepo ljudima da oduzmu zemlju ...... za "drzavni interes" 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Hoce to kod onih sa malom pisom ...

Ma ljaljani, slusaj sta joj pricaju kao "punicemo tebe" a sto je najsmesnije ovaj ljaljan koji objavio ovaj snimak u isto vreme optuzuje onog pandura da gura onoj zeni ruku medju noge... (sto i radi) ali kakvi licemerje uzas jedan... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

@Вилер Текс vidi ljaljna.. uhapsi je dostojanstveno ... ovo je bas ponizvanje... 

https://twitter.com/DragoslavicM/status/1464663750301171715/video/1

Није је хапсио, буквално је склонио( безобразно почистио) са улице. Полиција је таква, то се дешава. Мени је оно из Шапца гора варијанта. И то су те намештаљке да се попали народ. Евро пролетери пале народ, ако дођу на власт сукобима, наравно да неће кренути против рио тинта. Са друге стране власт ће се бранити. Памет у главу да нам се не смеју лондонски смрадови.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Ma ljaljani, slusaj sta joj pricaju kao "punicemo tebe" a sto je najsmesnije ovaj ljaljan koji objavio ovaj snimak u isto vreme optuzuje onog pandura da gura onoj zeni ruku medju noge... (sto i radi) ali kakvi licemerje uzas jedan... 

Тачно тако. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Није је хапсио, буквално је склонио( безобразно почистио) са улице. Полиција је таква, то се дешава. Мени је оно из Шапца гора варијанта. И то су те намештаљке да се попали народ. Евро пролетери пале народ, ако дођу на власт сукобима, наравно да неће кренути против рио тинта. Са друге стране власт ће се бранити. Памет у главу да нам се не смеју лондонски смрадови.

bacio je bas, problem je sto je zena u pitanju, da je muskarca bolelo bi me uvo ali ono je bas ponizavajuce i degradirajuce za zenu.. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

ma samo tako i treba da reauguje policija. Skupila se grupa klosara i ometa saobracaj. Odrati ih od kazne i od tih poara finansirati lecenje dece, ono sto sam pisao pre neki dan. A stoku upravo ovako i treba, slediti demokratske drzave, Italiju,Francusku, spaniju ... ti rasturaju bez milolsti ovakve izgrednike. Sta zena? kakva zena, kreten koji misli da moze da zajebvava pola Srbije.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...