Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Иначе, још један мали офтопик... Какво је политичко расположење у старијој популацији у вашој околини (родбина, комшије, пријатељи)?

Утврђено је као догма да СНС опстаје гласовима пензионера, док су у мом кругу познаника пензионери, уз пар изузетака, најзадртији противници СНС и Вучића... у смислу да поцрвене у лицу и крену да псују кад се он помене. Једине стварне симпатизере СНС знам у популацији 40-55 и игром случаја знам за неке клинце који су чланови због посла, али њих уопште и не рачунам у политички свесне.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Тражитељ рече

Добро, Милан Николић заиста понекад спамује про-СНС, али је уз, мислим, Билбију једини са те стране политичког спектра, док пет пута има више оних који то раде са супротне стране.

Stvarno? Ko je ikada na forumu napisao o nekom opozicionom lideru bilo šta bar približno onome što Milanče piše o Vučiću?

Nešto poput:

"Gotovo da Vučić strada kao Gospod."

ili

"Кад једног дана буде проглашен за светитеља, замислите само како ће вам драго Вучић опростити. :) А ако доживи да се замонаши, са брадом ће били лепши од већине најлепших отаца. :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Avocado рече

Па што би то неко писао ако не верује да је тако? Милан има такав однос и шта сад? "Ово нема нигде у свету" или нешто слично треба да се пише?

Ја се не слажем са првом изјавом. 

Друго,  увек је могуће.

Треће, можда Мики има ложачки моменат. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Вилер Текс рече

Па што би то неко писао ако не верује да је тако?

A gde sam ja napisao da ne veruje da je tako? Pokušaj da ispratiš tok konverzacije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

A gde sam ja napisao da ne veruje da je tako? Pokušaj da ispratiš tok konverzacije...

Ако нико од од симпатизера опозиције нема такав однос према неком опозиционом шефу неће то ни написати. Зато твоје питање "где си видео" нема неког смисла.

Миланчетова љубав има снагу вала!

Немојте бити љубоморни :)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Ако нико од од симпатизера опозиције нема такав однос према неком опозиционом шефу неће то ни написати. Зато твоје питање "где си видео" нема неког смисла.

E sad još pogledaš i povodom čega sam to napisao, uključiš mozak i stigneš do smisla...  :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Е хвала брате што си ми дао одговор на све што са те питао.

Не могу ја да те учим ако ниси био присутан последњих 20 година.

пре 2 часа, Вилер Текс рече

н1 опозиције. 

Овим си све рекао.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

E sad još pogledaš i povodom čega sam to napisao, uključiš mozak i stigneš do smisla...  :)

Ваша кукњава је спамовањ на квадрат. Ти си причао о односу а Тражитељ о броју. Небитно.

Напред опозицијо, само напред! Где ти кукаш ту смо ми, никад нећеш бити сама воле те аутошовинисти!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Н И Н Е рече

Не могу ја да те учим ако ниси био присутан последњих 20 година.

Овим си све рекао.

Мораш ти момче мало себе да учиш. 

Наравно, постоји н1 опозиција. Не скидају се са тог тровачког програма и кукају.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Ваша кукњава је спамовањ на квадрат. Ти си причао о односу а Тражитељ о броју. Небитно.

Напред опозицијо, само напред! Где ти кукаш ту смо ми, никад нећеш бити сама воле те аутошовинисти!

Opet si pio neke droge pa ti se priviđaju neka kuknjava i neki autošovinisti?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...