Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Istinomer.rs

Kako je Lečić od simbola otpora režimu Miloševića i vesnika nade u promene sa početka 90-ih, dospeo do uloge tužnog pajaca koji ide od jedne do druge režimske televizije sipajući otrov po kolegama i ponavljajući da mu je Đilas upropastio život?
WWW.ISTINOMER.RS

Uloga koju Branislav Lečić trenutno igra u stvarnom životu pre nekoliko godina nije mogla ni da se zamisli. Kako je od simbola otpora režimu Slobodana Miloševića i vesnika nade u promene sa početka...
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Не клевећи. Колико ме ти плаћаш исто толико ме плаћа Вучић.

Није ми јасно како имаш тако црно бели поглед на свет?

Ни @Milan Nikolic нико не плаћа, већ спамује/ботује из убеђења. Или можда има оно: ако ме се сете, сете.

Није црно бели поглед. Само примећујем да нам се све више урушава правна држава, враћамо се у доба Слобе.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, fsa рече

Istinomer.rs

Kako je Lečić od simbola otpora režimu Miloševića i vesnika nade u promene sa početka 90-ih, dospeo do uloge tužnog pajaca koji ide od jedne do druge režimske televizije sipajući otrov po kolegama i ponavljajući da mu je Đilas upropastio život?
WWW.ISTINOMER.RS

Uloga koju Branislav Lečić trenutno igra u stvarnom životu pre nekoliko godina nije mogla ni da se zamisli. Kako je od simbola otpora režimu Slobodana Miloševića i vesnika nade u promene sa početka...

Ја примећујем да је од некадашње звезде и лица непријатељских медија, напрасно постао "тужни пајац" након оног сукоба око тога чија је ДС и ко је њен председник. Као да је у том моменту пуштен низ воду. Ове надреалне медијске оптужбе за силовање и пујдање агресивне масе на њега као да су ударци бичем бивших газди за непослушност... као и што се Весића тиче.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Н И Н Е рече

Ни @Milan Nikolic нико не плаћа, већ спамује/ботује из убеђења. Или можда има оно: ако ме се сете, сете.

Није црно бели поглед. Само примећујем да нам се све више урушава правна држава, враћамо се у доба Слобе.

Ботовање и уверење не може бити у истој реченици. Значи онда да си ти БОТИНА за опозицију?

Да ли можда и ти рачунаш да ће Брајан Брковић( човек који шара српске тробојке) да те се сети?

Ови које ти подржаваш (Брајан, Мариника, Балша, Јеремић,Ђилас) неће довести до правне државе. У Слобино време ми смо имали независну државу а сада смо колонија. А та независност се плаћала бомбама и санкцијама. 

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic

Дабогда обојица били у Царству Небеском.

Подели на овим сајтовима

@Н И Н Е

И дабогда Вучић био са нама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Тражитељ рече

Бити за СНС је ботовање?

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Ботовање и уверење не може бити у истој реченици. Значи онда да си ти БОТИНА за опозицију?

Да ли можда и ти рачунаш да ће Брајан Брковић( човек који шара српске тробојке) да те се сети?

Ови које ти подржаваш (Брајан, Мариника, Балша, Јеремић,Ђилас) неће довести до правне државе. У Слобино време ми смо имали независну државу а сада смо колонија. А та независност се плаћала бомбама и санкцијама. 

Једно је бити за СНС а друго спамовати, правити се да ниси њихов гласач а подржавати их на сваком кораку, хвалити их на фињака, пљувати опозицију као целину. Немам ништа против гласача СНС, дружим се са њима.

@Вилер Текс

Не учитавај ми. Већ сам рекао на форуму да подржавам Ђорђа Вукадиновића.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Н И Н Е рече

Једно је бити за СНС а друго спамовати, правити се да ниси њихов гласач а подржавати их на сваком кораку, хвалити их на фињака, пљувати опозицију као целину. Немам ништа против гласача СНС, дружим се са њима.

@Вилер Текс

Не учитавај ми. Већ сам рекао на форуму да подржавам Ђорђа Вукадиновића.

Опа, смета ти учитавање? Јел само кад се теби учитава или другима?

Ако ниси схватио ја поредим опозицију са Вучићем. И кад ставим све на вагу, боље Вучић него Мариника, Вук, Ђилас, Брајан и остал ндх1 пулени.

И ја сам рекао да сам гласао за Радуловића а да бих можда сад гласао за Обрадовића. Мада је велики знак питања. Сумњив ми је доста па можда и нећу. Не пљујем опозицију у целини већ само урбаноиде.  Што се тиче Ђорђа Вукадиновића, јел стао некад на црту аутошовинистима и кад? Виђам га на н1  и нова с.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Вилер Текс рече

Што се тиче Ђорђа Вукадиновића, јел стао некад на црту аутошовинистима и кад? Виђам га на н1  и нова с.

Па не може од Чеде и Чанка да стигне да се појави на државним телевизијама.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Н И Н Е рече

Па не може од Чеде и Чанка да стигне да се појави на државним телевизијама.

Е хвала брате што си ми дао одговор на све што са те питао.

Ипак, ова реченица све објашњава. Чеда и Чанак су аутошовинистичке Вучићеве икебане а Вукадиновић патриотска икебана н1 опозиције. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Тражитељ рече

Бити за СНС је ботовање?

Nije.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bilbija рече

čMarinika, čMrarinika,

Intelektualni domet simpatizera SNS-a... nivo obdaništa...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Н И Н Е рече

Добро, Милан Николић заиста понекад спамује про-СНС, али је уз, мислим, Билбију једини са те стране политичког спектра, док пет пута има више оних који то раде са супротне стране. Ни ја не забрањујем то, наравно, нити имам проблем са тим, али заиста на интернету уопште, па и овде на форуму, сама чињеница да ниси довољно против СНС може бити довољна да будеш изложен рафалу називања "ботом", гурању сендвича у уста итд.

А пропо ботовања, на интернету је парадоксално то што се ботовање користи ради вештачког приказивања масовности неке опције. На пример, на једном домаћем интернет-порталу је пре неколико година деловало по гласовима да ће Двери узети више од 40% гласова на изборима, а били су на ивици цензуса, што значи да је један број људи имао координисану акцију. Сада тренутно на многим интернет местима где протерују "ботове" делује као да у Србији има 90% огорчених противника СНС, и то не из неутралног, негласачког спектра, него баш из оног спектра који је политички активан преко својих медија и политичких иступања. А на изборима се покаже да су гласачи СНС бројнији од њих у односу 3:1, док по тим порталима делује да их је 10 пута мање, а још ако се неко и усуди да буде за СНС, попије етикету бота.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...