Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, Avocado рече

Izgleda da si u tom "čitanju do kraja" propustio poslednji stav izreke (poslednja rečenica na prvoj strani) + prosto zamislio kao da je žalba izjavljena i usvojena jer tako ti se dopada i normalno je da stvari koje ti se dopadaju tretiraš kao realnost...

Dokle planiraš da se blamiraš "podučavajući" me pravo?

A safa ti prestani da se blamiras i nadji mi rok do koga taj objekat mota da se srusi? Ne onih 7 dana koliko je dato vlasniku objekta, vec datum do kog Republika Srbija trwba da srusi taj objekat. Moze nikada da ga ne srusi.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Naravno da je opozicija odgovorna za to što nelegalni objekat u Nacionalnom parku nije srušen ni tri godine i 11 meseci nakon donošenja rešenja o rušenju i da je svaka priča o tome prdež... pa neće valjda ljubljeni Vođa i njegovi saučesnici da budu odgovorni za to...

Малопре их баш поменуше на неким вестима, чуо сам у пролазу...не знам који канал, можда н1. Спремају се за зимску сезону :) ниједно решење о рушењу није помогло, тако да раде и даље пуном паром.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bilbija рече

A safa ti prestani da se blamiras

Čekaj ti si u pokušaju da opravdaš svoje ljubimce prvo lupio da to rešenje donosi sud i istakao si da postoji i pravo na žalbu ne znajući da ovde žalba ne odlaže izvršenje, te da je rešenje izvršno odmah.... zatim si bez izvinjenja što baljezgaš o mom školovanju dok lupetaš, nastavio ukazujući ponovo na pravo na žalbu iako žalba ne odlaže izvršenje + nemaš pojma da li je izjavljena i usvojena... i govoriš meni da prestanem da se blamiram?

john-jonah-jameson-lol.gif

пре 9 минута, Bilbija рече

i nadji mi rok do koga taj objekat mota da se srusi? Ne onih 7 dana koliko je dato vlasniku objekta, vec datum do kog Republika Srbija trwba da srusi taj objekat. Moze nikada da ga ne srusi.

Naravno da može da ga nikad ne sruši... nije neobično da zakon ne propisuje mehanizme šta se dešava kada izvršna vlast ne želi da izvrši sopstveno izvršno rešenje... zato što se podrazumeva da će država raditi ono što joj je dužnost i da kad političari namerno ne primenjuju propise da bi zaštitili svoje kriminalne pajtose neće postojati ološ koji će da to pravda i da glasa za takve ljude jer spomenici, autošovinisti, Đilas i ___________ (dopisati po svojoj volji tupav kvazi-izgovor za podršku nezakonju).

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Čekaj ti si u pokušaju da opravdaš svoje ljubimce prvo lupio da to rešenje donosi sud i istakao si da postoji i pravo na žalbu ne znajući da ovde žalba ne odlaže izvršenje, te da je rešenje izvršno odmah.... zatim si bez izvinjenja što baljezgaš o mom školovanju dok lupetaš, nastavio ukazujući ponovo na pravo na žalbu iako žalba ne odlaže izvršenje + nemaš pojma da li je izjavljena i usvojena... i govoriš meni da prestanem da se blamiram?

john-jonah-jameson-lol.gif

Naravno da može da ga nikad ne sruši... nije neobično da zakon ne propisuje mehanizme šta se dešava kada izvršna vlast ne želi da izvrši sopstveno izvršno rešenje... zato što se podrazumeva da će država raditi ono što joj je dužnost i da kad političari namerno ne primenjuju propise da bi zaštitili svoje kriminalne pajtose neće postojati ološ koji će da to pravda i da glasa za takve ljude jer spomenici, autošovinisti, Đilas i ___________ (dopisati po svojoj volji tupav kvazi-izgovor za podršku nezakonju).

Ti si u pokusaju da plasiras opozicionu propagandu krenuo sa clankom u kome pise ... po svoj pirilici

po svoj pilici to je i nivo manipulacije kojoj si podlozan. Cela ta opoziciona prica je budalastina na kojoj vi gradite svoje opoziciono misljenje.. 

po svoj pilicu vlasnik se zalio vladi na odluku a  republika  po svoj pilici nema odredjen rok u kome objekat mora da se srusi i  po svoj pilici vlasnik ima vremena da dokaze ili ne svoje pravo. Ali   vama po svoj pilicI opozicionarima i ono sto je jasno napisano vama je komplikovano da razumete a ne moze biti jednostavnije...mozda ne umes da citas? Nadji nekoga da ti pomogne, jer      po svoj pilici ti nisi kadar sam da citas...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Pojma nemam... moraš da mi daš link da bi video za šta si banovan...

To objašnjenje nema veze sa njim...

Не знам ни ја зашто сам био банован и не занима ме искрено. Него ми је логично да је клаудкинг претеривао, е сад исто сте племе и те форе.. па је друга теорија на снази итд ... класична прича. Као штите вилера или барона не знам на кога си мислио али он није пеглао сам вилера или барона рецимо јако је безобразан био и са мном и са рапсоди и са још пар њих.... 

Подели на овим сајтовима

Гласајте да би неко други могао да ради ово исто:

WWW.JUZNEVESTI.COM

Ministarstvo saobraćaja raspisalo je javnu nabavku za subvenciju letova sa aerodorma u Kraljevu i Nišu ka ukupno 10 destinacija, a za to je spremno da plati do 2,8 milijarde dinara po ugovoru koji...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Isto kao i sa prethodnom porukom... zamišljaš da je dovoljno da ti nešto proglasiš "političkom kvalifikacijom", "manijačkom porukom" ili "problemom" i to automatski postaje i tačno i obrazloženo samo zato što si ti tako rek'o... :D

Ali najsmešnije je što na svoje (očigledno netačne) puke tvrdnje očekuješ neki ozbiljan odgovor...

Да, све моје квалификације су политичке, аутошовиниста, усташофил итд. Све су засноване на оном што опонент прича. 

Ако оно због чега је твој другар добио једногодишњи бан по теби није манијачки говор, кажи то првом пролазнику па да провериш да ли ти твоји наводници имају смисла.

Подели на овим сајтовима

Бошко добар. Кажем ја једино Србенда може бити опонент Вучићу, никако неокомунисти, еврофанатици и остали.

Надам се д Бошко неће више улазити у савезе са несрећницима.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Ti si u pokusaju da plasiras opozicionu propagandu krenuo sa clankom u kome pise ... po svoj pirilici

Koju opozicionu propagandu?

пре 2 часа, Bilbija рече

po svoj pilici to je i nivo manipulacije kojoj si podlozan.

Koja manipulacija?

пре 2 часа, Bilbija рече

Cela ta opoziciona prica je budalastina na kojoj vi gradite svoje opoziciono misljenje.. 

A budalaština je zato što si ti zamislio da je u redu da se izvršna rešenja ne izvršavaju?

пре 2 часа, Bilbija рече

po svoj pilicu vlasnik se zalio vladi na odluku a  republika  po svoj pilici nema odredjen rok u kome objekat mora da se srusi i  po svoj pilici vlasnik ima vremena da dokaze ili ne svoje pravo.

Ti si sad zamislio da je Vlada Srbije toliko nesposobna da skoro 4 godine ne može da odluči o žalbi na rešene o rušenju objekta? Pretpostavljao sam ja da si ti zapravo opozicionar i da samo izigravaš nemoralnog idiota da bi blamirao SNS...

пре 2 часа, Bilbija рече

Ali   vama po svoj pilicI opozicionarima i ono sto je jasno napisano vama je komplikovano da razumete a ne moze biti jednostavnije...mozda ne umes da citas? Nadji nekoga da ti pomogne, jer      po svoj pilici ti nisi kadar sam da citas...

Jok... mi opozicionari samo nemamo moralni kompas (i inteligenciju) kišne gliste pa da nam bude u redu to što skoro četiri godine nakon izvršnosti rešenja o rušenju objekta u nacionalnom parku taj objekat i dalje nije srušen...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Да, све моје квалификације су политичке, аутошовиниста, усташофил итд. Све су засноване на оном што опонент прича. 

Opet lažeš... kao i obično... u poruci zbog koje je dobio ban odgovara na tvoje u kojima između ostalog pišeš "немаш ти здравог разума да прихватиш нешто нормално" i nazivaš ga "Лишени разума".

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Ако оно због чега је твој другар добио једногодишњи бан по теби није манијачки говор, кажи то првом пролазнику па да провериш да ли ти твоји наводници имају смисла.

Ukazao je na dvostruke aršine koje rutinski primenjuješ i pozvao tebe i tebi slične paljevine da kad krenete u sledeći rat pozovete i njega da snima kako dobijate po tamburi... tu mislim da je silno pogrešio... jer nema šanse da joystick ratnik ode u rat osim na Call of Duty ili sličnoj igrici (a ne bi me začudilo i da se tu upiškiš kad se začuje pucnjava)... takvi u pravim ratovima obično ratuju "pod jorgan planinom"... baš kao što je ratovao i tvoj ljubljeni vođa AV... takvi samo lože naivne da ratuju za njih... dobrovoljni davaoci tuđe krvi koji se u miru pretvore u dobrovoljne davaoce tuđih para...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

Opet lažeš... kao i obično... u poruci zbog koje je dobio ban odgovara na tvoje u kojima između ostalog pišeš "немаш ти здравог разума да прихватиш нешто нормално" i nazivaš ga "Лишени разума".

Ukazao je na dvostruke aršine koje rutinski primenjuješ i pozvao tebe i tebi slične paljevine da kad krenete u sledeći rat pozovete i njega da snima kako dobijate po tamburi... tu mislim da je silno pogrešio... jer nema šanse da joystick ratnik ode u rat osim na Call of Duty ili sličnoj igrici... takvi u pravim ratovima obično ratuju pod jorgan planinom... baš kao što je ratovao i tvoj ljubljeni vođa AV... takvi samo lože naivne da ratuju za njih... dobrovoljni davaoci tuđe krvi koji se u miru pretvore u dobrovoljne davaoce tuđih para...

Класична прича жене у црном. И наравно оправдавање манијака. Ниси по овоме што пишеш ни ти бољи од дотичног. Таква је и аутошоцинистичка опозиција. Срећно у Дизниленду на изборима.

Пс: "Лишен разума" и "немаш ти разума" је констатација. И ту констатацију је дотични доказао у одговору због ког је банован а и пре тога више пута. 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Вилер Текс рече

Класична прича жене у црном.

Klasičan "odgovor" nacoša... siguran sam da bi Miša Vacić smislio isti takav "odgovor" kad nema šta pametno da kaže...

И наравно оправдавање манијака.

I naravno nemoć da se ukaže na bilo šta netačno što sam napisao.

Ниси по овоме што пишеш ни ти бољи од дотичног.

:)

Таква је и аутошоцинистичка опозиција.

Takvi su nacoški dupeljupci režima... ljubi te Miša Vacić...

Срећно у Дизниленду на изборима.

Reče neko ko podržava one koji pričaju o zlatnom dobu i ekonomskom tigru... :)

Пс: "Лишен разума" и "немаш ти разума" је констатација.

I ujedno i uvreda. Jel ne razumeš da su uvrede obično istovremeno i konstatacije ili si mislio da to možeš da zabašuriš takvom tvrdnjom... glup ili nemoralan?

И ту констатацију је дотични доказао у одговору због ког је банован а и пре тога више пута. 

Šta konkretno u tom odgovoru dokazuje da je lišen razuma?

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Avocado рече

Šta konkretno u tom odgovoru dokazuje da je lišen razuma?

Мени не верујеш. Кажи просечном Србину на улици оно што је мени твој другар рекао и провери реакцију људи. 

И још једаред, срећно на изборима у Дизниленду.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...