Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, fsa рече

Поука ове приче је да су лекари снс везаре? Ако су толике везаре зашто  инсистираш да им се обавезно и без зрна резерве верује по питању вакцинације? :)

Погледај овај утисак недеље и послушај ову девојку Милицу. Немој те кукати више овим марчеловским жалопојкама.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Поука ове приче је да су лекари снс везаре? Ако су толике везаре зашто  инсистираш да им се обавезно и без зрна резерве верује по питању вакцинације? :)

Погледај овај утисак недеље и послушај ову девојку Милицу. Немој те кукати више овим марчеловским жалопојкама.

Ne, ne odnosi se samo na SNS niti samo na lekare. Partijska podobnost iznad stručnosti je konstanta vrednosnog sistema našeg društva.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, fsa рече

Ne, ne odnosi se samo na SNS niti samo na lekare. Partijska podobnost iznad stručnosti je konstanta vrednosnog sistema našeg društva.

Слажем се. Зато ми се диже коса на глави када Јеремић/Ћилас/ндвм бгд и остатак екипе прича нешто на ту тему, јер су они тог менталитета и праксе.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Вилер Текс рече

Слажем се. Зато ми се диже коса на глави када Јеремић/Ћилас/ндвм бгд и остатак екипе прича нешто на ту тему, јер су они тог менталитета и праксе.

Zato ti se diže i Informerom uslovljen refleks da i kad neko drugi priča o tome obavezno pomeneš Jeremića i Đilasa jer je mnogo bitnije kakav je njihov mentalitet i praksa nego onih koji zaista vladaju već skoro decemniju... jer spomenici... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Zato ti se diže i Informerom uslovljen refleks da i kad neko drugi priča o tome obavezno pomeneš Jeremića i Đilasa jer je mnogo bitnije kakav je njihov mentalitet i praksa nego onih koji zaista vladaju već skoro decemniju... jer spomenici... :)

Kao sto se opozicionarima refleksno spusta nivo tolerantnosti prema politickim protivnicima a prema svojim miljenicima prag tolerantnosti je jako visok, pa oni prakticno mogu da lazu, kraduckaju, kupuju diplome, suruju sa kriminalcima itd a niko isopozicije da ih o pomene ...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Mislim da ti odgovaras uslovljen politicko/ideoloskim slepilom. 

Svakome je jasno da partijski sistem vlada u Srbiji od bar 1945.godine. Menjaju se stranke(klanovi) a pravilo da se ljudi odani klanu imaju prednost prilikom postavljanja na razne pozicije ostaje nepromenljivo. Tako se ponaša SNS tako se ponaša i opozicija. 

Ako si pogledao utisak nedelje koji sam okačio, video si da ovaj mučeni Dobrica iz Ne davimo Beograd priča istu priču koju bi pričao bilo koji bilo koji stranački vojnik bilo koje stranke.

Ako meni ne veruješ evo ti ova devojla Milica što je gostovala u emisiji pa se uzmi u pamet.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Вилер Текс рече

Svakome je jasno da partijski sistem vlada u Srbiji od bar 1945.godine. Menjaju se stranke(klanovi) a pravilo da se ljudi odani klanu imaju prednost prilikom postavljanja na razne pozicije ostaje nepromenljivo. Tako se ponaša SNS tako se ponaša i opozicija. 

Ako si pogledao utisak nedelje koji sam okačio, video si da ovaj mučeni Dobrica iz Ne davimo Beograd priča istu priču koju bi pričao bilo koji bilo koji stranački vojnik bilo koje stranke.

Ako meni ne veruješ evo ti ova devojla Milica što je gostovala u emisiji pa se uzmi u pamet.

Pa i oni kada dodju na vlast vladace partijski sistem. Ne mozes da ocekujes drugaciji sistem samo zato sto su drugaciji ljudi u njemu, osim ako ti ljudi ne pruzaju jasno objasnjenje sta ce, i kako , da promene u sistemu. 

Evo ovaj momak lepo objasnjava stvari 

Подели на овим сајтовима

On 6.11.2021. at 14:02, Avocado рече

Ne, nije u pitanju informer. Ja sam se pre x meseci preselio u bg i blejim sada sa nekim beogradskim drustvom. Niko od njih ne citam informer, bleje na svim protestima a opet Djilasa ne mogu da smisle. Nekoliko njih su clanovi nekih NVO (malo normalnijih od ovih sonja biserko i ekipa). Niko od njih nije nacionalista, desnicar ili bilo sta iz tog tabora. Dakle ta teorija o "informeru" i uslovnom refleksu pada u vodu. Ljudi znaju da Vucica mogu da zamene jedino Djilas ili Jeremic. To zna i Vucic. Lepo je onaj momak Mladen Mrdalj kog sam ovde okacio to objasnio. 

E sada, ti mozes da ignorises to da ljudi ne mogu da smisle Djilasa, ili da svaljujes krivicu sa Djilasove prethodne vladavine na "informer" i ostale novine. Ali to jednostavno nije tacno. Mozes da se koprcas, da optuzujes informer, mozes da optuzujes partriotska osecanja nekih ljudi, ali gradis poprilicno iskrljivenu sliku stanja drustva. 

Ljudi masovno ne vole djilasa. Apsolutno nikakve veze sa uslovljenim refleksom informera nema.

Подели на овим сајтовима

On 6.11.2021. at 17:24, Вилер Текс рече

I zato kad neko ko nije Đilas niti Jeremić (osim ako ne misliš da je fsa jedan od njih dvojice) kritikuje takav sistem, ti imaš potrebu i nagon da pomeneš Đilasa i Jeremića? 

:)

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, haveaniceday рече

Ne, nije u pitanju informer.

Naravno da nije samo Informer.. tu su i sve tv stanice sa nac. frekvencijom, svaki govor i intervju bilo kojeg SNSovca, 75% govora poslanika u skupštini... stvoren je interesantan uslovljen refleks, kao što su Pavlovljevi psi balili čim čuju zvonce, tako neki ljudi bleje "Đilas, Jeremić" čim čuju bilo šta negativno što bi se odnosilo na režim...

пре 12 часа, haveaniceday рече

Ja sam se pre x meseci preselio u bg i blejim sada sa nekim beogradskim drustvom. Niko od njih ne citam informer, bleje na svim protestima a opet Djilasa ne mogu da smisle.

Ni ja ga ne volim... samo nemam pomenuti refleks...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...