Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ej ljudi, nista lose, samo sam rekla da ima mnogo tema takvih, nepotrebnih... ako ljudima odgovara odgovara... Al kao sto rekose sta mi se ne svidja ja ne ulazim tamo...  0102_laugh

:group111:

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Ej ljudi, nista lose, samo sam rekla da ima mnogo tema takvih, nepotrebnih... ako ljudima odgovara odgovara... Al kao sto rekose sta mi se ne svidja ja ne ulazim tamo...  0102_laugh

:group111:

Pa uđe ti,al još brže izađe :group111: .mislise.Da li te je iko od nas tamo nešto uvredio ili nešto tog tipa 0442_feel .mislise.Izvini,ako sam nešto pogrešno shvatila,ali ni ti ništa konkretno ne kažeš šta ti je zasmetalo na svim tim *bespotrebnim* temama :(

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Hm, nista meni ne smeta na temama i daleko od toga da me je neko uvredio, samo sam napomenula da je mnogo bespotrebnih tema za caskanje...

Svi ste mi 4chsmu1

:cheesy:

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Hm, nista meni ne smeta na temama i daleko od toga da me je neko uvredio, samo sam napomenula da je mnogo bespotrebnih tema za caskanje...

Svi ste mi smej.gif

smej.gif

Znači opet ništa konkretno:Ok.VIdimo se na onim potrebnim onda :cheesy: 4chsmu1 :bla:

Подели на овим сајтовима

Браво малецка  0110_hahaha

Овде си пар дана,и већ си провалила хиљаду непотребних и истоветних тема!

Али не вреди ништа,више пута је указивано на тај проблем, но поједини форумаши немају осећај за филинг,тј за писања на форуму,и нажалост,тако ће и остати.... dobar decko

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Браво малецка  0110_hahaha

Овде си пар дана,и већ си провалила хиљаду непотребних и истоветних тема!

Али не вреди ништа,више пута је указивано на тај проблем, но поједини форумаши немају осећај за филинг,тј за писања на форуму,и нажалост,тако ће и остати.... 0110_hahaha

Zoske,to znači da smo mi na žalost ovde?Hvala prijatelju,onoliko dobar deckoMolim admine ili modove da mi neko objasni kako se ovde gasi svoj profil.

Подели на овим сајтовима

Нема потребе за патетиком и нико те не тера са форума,то прво!

Али реци ми суштинске разлике између следећих тема-

-Братија код Моа,Коло сестара

-Каладонт,Бројање

-Ко је за кафу -Скували смо кафу-кафенисање и осталих десет врста кафића...

-Марти и Глори,честитамо Марти, Мартирије,и осталих десет тема о чувеном мартију...

-Па онда,шта сте јели,шта вам се једе,шта не би никад јели, и остале варијације

-Које цвеће волите,које цвеће не волите, шта садите и остале варијације

-Хит дана,хит вечери,хит сумрака,хит јутра,хит поноћи,хит месеца,хит над хитовима,хит минуте....

и,и,и...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

-Каладонт,Бројање

-Марти и Глори,честитамо Марти, Мартирије,и осталих десет тема о чувеном мартију...

-Хит дана,хит вечери,хит сумрака,хит јутра,хит поноћи,хит месеца,хит над хитовима,хит минуте....

и,и,и...

Patetika?E moj Zoske...Mislim da sa tobom nemam šta da razgovaram,a nije tebi ni bilo upućeno pitanje.Tako da opušteno,mene će biti tamo baš na tim temama dok ne dobijem odgovor na pitanje od onih kojima je pitanje i postavljeno.Ispoštuj me bar na toliko :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Patetika?E moj Zoske...Mislim da sa tobom nemam šta da razgovaram,a nije tebi ni bilo upućeno pitanje.Tako da opušteno,mene će biti tamo baš na tim temama dok ne dobijem odgovor na pitanje od onih kojima je pitanje i postavljeno.Ispoštuj me bar na toliko :drugarstvo:

Дај,не буди дете, седи одмори и размисли,што одма падаш у ватру!

Критика ове девојчице је била ма месту,ја сам то сликовито објаснио, а ти причај ским оћеш и пиши где хоћеш, али немој сад мени пребацивати кривицу и изазивати мржњу код других,да сам ја крив што ти сад демонстративно напушташ форум.

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Дај,не буди дете, седи одмори и размисли,што одма падаш у ватру!

Критика ове девојчице је била ма месту,ја сам то сликовито објаснио, а ти причај ским оћеш и пиши где хоћеш, али немој сад мени пребацивати кривицу и изазивати мржњу код других,да сам ја крив што ти сад демонстративно напушташ форум.

Ma ostav se čoveče mene,nit te šta pitam,nit te diram!Svako ima prava na svoje mišljenje,pusti me da kažem svoje.O Bože dragi...

Подели на овим сајтовима

-Каладонт,Бројање

и,и,и...

:drugarstvo: not_i

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...