Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Inace su sad i letnji odmori, uvek je bilo da se u to vreme ljudi slabije okupljaju...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mislim da je bila preporuka Pouka,da se ima u vidu kog profila je sajt.Jasno je da postoje neki koji svojim komentarima žele da degradiraju samu ideju koja se ovde želi promovisati.Postoji i oni koji znaju ,ali ne tako što ste im vi rekli,nego upadanjem u nečiji nalog i onda to zloupotrebaljavju i vode sa nekim privatne razgovore.Rekla bih da je iz jednog ne veliog grada velika koncentracija nikova ovde.

Jasno je kome ne odgovara predlog da se ovde vodi komunikcaja sa imenom i prezimenom i fotografijom,Znam sigurno da među njima ima likova iz jednog ne tako velikog grada,koji jedino i mogu da razgovaraju sa nekim inkognito.Pošto su aktivni samo u tnmama razbibriga,ne možete im na nekoj ozbiljnoj temi odgovoriti,kada vam se na taj način obraćaju.Oni u drugim temama nemaju šta da kažu,a pogotovo nemaju šta da kažu kada bi bilo  obavezno ime i prezime i slika.Ovo je pojašnjenje mog stava zašto sam za to da se razgovara sa imenom i prezimenom i fotografijom,nadam se da imamo pravo predloga.

Komentar na moj predlog da se razgovara sa imenom i prezimenom,i fotografijom, bio je da li da se postavi selfi iz toaleta i sl.pokazuje da treba uvesti i temu selfiji iz toaleta,pošto je to očigledno nekima omiljeni ambijent.

Mogla bi doći i tema iz oblasti drvosečarskih aktivnosti,odnosno "padanje sekire u med".

Leto je,razbibriga teme su aktuelnije sada,no lično ću pratiti važnije teme,čisto da bih zaobišla razbibriga likove.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Nifada iz kojeg ne tako veceg grada je koncentracija nikova?:D A sta ti mislis da bi ime i prezime plus fotografija doveli do toga da ljudi daleko vise paze sta pricaju?:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Нифада рече

Mogla bi doći i tema iz oblasti drvosečarskih aktivnosti,odnosno "padanje sekire u med".

Госпођице морате ми то разјаснити, ја сам и дрвосеча и пчелар и први пут чујем тај израз, а уверавам вас да не постоји ни један једини разлог за убацивање секире у буре меда :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ronald рече

A sta ti mislis da bi ime i prezime plus fotografija doveli do toga da ljudi daleko vise paze sta pricaju?

Заиста и ја то не разумем, ево ја први причам глупости, а имам и име и презиме и слику и адресу, телефон ми је 061 166 48 12. Само немам вибер јер немам смартфон

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Вукашин Ковачевић рече

Госпођице морате ми то разјаснити, ја сам и дрвосеча и пчелар и први пут чујем тај израз, а уверавам вас да не постоји ни један једини разлог за убацивање секире у буре меда :stadaradim:

Ne postoji ali veza izmedju sjekire i meda postoji. Pčelari su prema srednjovjekovnim zakonima smjeli gonit na proljeće izrojena pčelstva samo do daljine na koju su mogli dobaciti sjekirom. Otuda je i došla ta izreka "pala sjekira u med".

https://tinyurl.com/y9acsaa4

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Нифада рече

Mislim da je bila preporuka Pouka,da se ima u vidu kog profila je sajt.Jasno je da postoje neki koji svojim komentarima žele da degradiraju samu ideju koja se ovde želi promovisati.Postoji i oni koji znaju ,ali ne tako što ste im vi rekli,nego upadanjem u nečiji nalog i onda to zloupotrebaljavju i vode sa nekim privatne razgovore.Rekla bih da je iz jednog ne veliog grada velika koncentracija nikova ovde.

Jasno je kome ne odgovara predlog da se ovde vodi komunikcaja sa imenom i prezimenom i fotografijom,Znam sigurno da među njima ima likova iz jednog ne tako velikog grada,koji jedino i mogu da razgovaraju sa nekim inkognito.Pošto su aktivni samo u tnmama razbibriga,ne možete im na nekoj ozbiljnoj temi odgovoriti,kada vam se na taj način obraćaju.Oni u drugim temama nemaju šta da kažu,a pogotovo nemaju šta da kažu kada bi bilo  obavezno ime i prezime i slika.Ovo je pojašnjenje mog stava zašto sam za to da se razgovara sa imenom i prezimenom i fotografijom,nadam se da imamo pravo predloga.

Komentar na moj predlog da se razgovara sa imenom i prezimenom,i fotografijom, bio je da li da se postavi selfi iz toaleta i sl.pokazuje da treba uvesti i temu selfiji iz toaleta,pošto je to očigledno nekima omiljeni ambijent.

Leto je,razbibriga teme su aktuelnije sada,no lično ću pratiti važnije teme,čisto da bih zaobišla razbibriga likove.

Vise ti se isplatilo da kratko opsujes, nego da smisljas ovoliki tekst... nego, sto ti nemas puno ime i pravu sliku?

Ako `oces promenu, moras da vodis primerom.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Вукашин Ковачевић рече

Заиста и ја то не разумем, ево ја први причам глупости, а имам и име и презиме и слику и адресу, телефон ми је 061 166 48 12. Само немам вибер јер немам смартфон

A mi kao sad treba da ti veru`emo da si ti Vukasin i to jos od Kovacevica? Svasta...

Подели на овим сајтовима

Кад сам се регистровала на форум разбибрига је била

каладонт

црквењак

музика

Веровали ил не постојала је тема Бројање; онда кад нам дође да опсујемо, одемо да бројимо.

Хоћу да кажем да је забава била наивна.

Ово сад сте претворили у мушко жеМске односе. Какво пусто острво и бакрачи, имајте меру и поштовање.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Драгана Милошевић рече

Какво пусто острво и бакрачи, имајте меру и поштовање.

Нема проблема, у праву сте, само ја не знам о чему бих друго писао сем о бесмислицама, све што могу да замислим већ је обрађено.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вукашин Ковачевић рече

Нема проблема, у праву сте, само ја не знам о чему бих друго писао сем о бесмислицама, све што могу да замислим већ је обрађено.

Истина, многе теме су већ милион пута обрађене и рециклиране... али увек се може нешто ново рећи на један пристојан и добар начин... Свакако, нико у Администрацији не мисли да си ти било шта лоше урадио. Једноставно, морамо да поштујемо место јер наш сајт читају и епископи и свештеници и они који неће баш на најбољи начин разумети оно што пишете, па може да дође до немилих проблема.. :)

Ма капираш све, сигурни смо :)

Подели на овим сајтовима

Идеја о имену, презимену и фотографији је бесмислена јер свако може да измисли име и презиме које хоће и да стави било чију слику. Једино ако неко не мисли да би администрација била дужна да проверава податке чланова?  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, GeniusAtWork рече

Идеја о имену, презимену и фотографији је бесмислена јер свако може да измисли име и презиме које хоће и да стави било чију слику. Једино ако неко не мисли да би администрација била дужна да проверава податке чланова?  :) 

Мислимо да нема потребе за тим. И никнејм доста говори о некоме :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вукашин Ковачевић рече

Kada nekome padne sekira u med,znači da su se neke kockice tako sklopile,da je to dobro po njega.Može to da se desi dobrom čoveku,ali u kakvom vremenu živimo,češće  se to dešava onima koji ne zaslužuju.Interesantne su te narodne izreke,i teško su prevodive na strane jezike.

Pošto si ti drvoseča i pčelar,moglo bi da se desi da ti medved napadne košnice,pa da ti pojuriš medveda sekirom i da ti na kraju upadne sekira u med.Znači,ipak nije nemoguće da ti sekira upadne u med,i bukvalno i metaforično:pcelica:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, GeniusAtWork рече

Скенирана лична карта, извод из матичне књиге рођених и држављанство (не старије од 6 месеци), па да видимо како ће се сакрије.

ПС. Е да, видим да фали један папир, треба и потврда о адреси и месту пребивалишта, или како већ.. хД

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...