Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Нифада рече

Na forumu gde znaju da ste vi,i na drugim mestima,indirektno,stalno imaju potrebu da vam se obraćaju,da vam govore kako vam nisu nista uradili,kako su ok,kako si ti ovakav i onakav,kako ti nisi time oštećen,nego si ti ovakav i onakav.

Ja sam napisala uopšteno,ali ako se meni neko obraća lično,i ja to razumem,i o tome sam pisala,kako onda to može neko da primeti ko  to ne zna.

Не знам како би име, презиме и фотка икога спречили да ти се обраћа. Само што би већи бр људи знао ко си па би ти се још више познаника "лично обраћали". Мсм увек можеш да блокираш садржај особе која ти је досадна, а ако те неко узнемирава обавезно пријави админ тиму.

пре 8 минута, Нифада рече

Izdvojila si deo teksta u kome sam napisala da to lično obraćanje ne mogu ostali prepoznati,nego dve osobe ili nekoliko osoba.Zbog toga mislim da odlično znaš šta sam napisala.

Не само да не знам одлично шта си написала, него тебе ретко шта разумем, искрено. Зато и питам одакле толике трачаре кад је свако изношење приватних инфо форумаша забрањено.

Ајде нема везе, што каже Бане, сморили смо с "предлозима".

Подели на овим сајтовима

@Нифада 

I opusti se malo, mnogo si napeta... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Potpuno netacno. Tvrdim da bi svako ko ovde pise pod nekim-tamo-imenom potpuno isto to pisao i sa svojim punim imenom i slikom. Nista ovde nije napisano sto bi bilo nedolicno normalnog coveka, a te provale i fore da sve treba da je utegnuto i ozbiljno zadrzi slobodno za sebe.

Ja tako nikad ne funkcionisem, niti cu. Nenormalan mi je zivot po nekom "zvanicnom" obrascu, u kom se opusten razgovor sa salom smatra necim nepozeljnim.

Policija misljenja... jos je Orvel o tome pricao, i nikako da se ljudi nauce pameti...

Где овде? Ти имаш увид у све што људи пишу овде.Ко причао опуштеном разговору са шалом,и коме смета опуштен разговор са шалом,мада сам увек највише ценила људе са смислом за шалу на сопствени рачун.Има једна дивна шала,често препричавана ,епископа Иринеја (Буловића) на Факултету,пошто је због обавеза  често каснио,није неке ствари које је започео могао благовремено да заврши,нпр.писао је о Откоровењу Јовановом,и када су га питали када ће завршити,рекао је сјајну шалу на свој рачун:"Надам се да ме догађаји неће претећи".Мени је то пример сјајног хумора на сопствени рачун,али то дефиниотивно могу само особе сигурне у себе.

.Мислим да се не разумемо или се правиш да не разумеш.Но,небитно,тема је у вези са предлозима,мој предлог је био тај у вези са именом и презименом и фотографијом,видели смо да већини одговара никнејм,и непотребно развлачимо постављену тему у том правцу.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, БанеЛ рече

Ала сте навалили са предлозима, 5 страна у задњих 24 сата, а цела тема 23 стране, и то од јула 2009. :)

Од када нам затворили тему о паметним женама цела екипа се пребацила овде.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

@Нифада 

I opusti se malo, mnogo si napeta... :)

Слушам неки евергрин тренутно,куцкам овде,и баш сам ок,само ти се чини,тврда сам на перу,али нежног срца  :)

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Нифада рече

Где овде? Ти имаш увид у све што људи пишу овде.Ко причао опуштеном разговору са шалом,и коме смета опуштен разговор са шалом,мада сам увек највише ценила људе са смислом за шалу на сопствени рачун.Има једна дивна шала,често препричавана ,епископа Иринеја (Буловића) на Факултету,пошто је због обавеза  често каснио,није неке ствари које је започео могао благовремено да заврши,нпр.писао је о Откоровењу Јовановом,и када су га питали када ће завршити,рекао је сјајну шалу на свој рачун:"Надам се да ме догађаји неће претећи".Мени је то пример сјајног хумора на сопствени рачун,али то дефиниотивно могу само особе сигурне у себе.

.Мислим да се не разумемо или се правиш да не разумеш.Но,небитно,тема је у вези са предлозима,мој предлог је био тај у вези са именом и презименом и фотографијом,видели смо да већини одговара никнејм,и непотребно развлачимо постављену тему у том правцу.

Ne, nego ti sve vreme bijes u istu plocu. Ne zelis da ukapiras da su prosto svi ljudi mnogo razliciti, mimo kalupa i sablona.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Оа када бан затворили тему о паметним женама цела екипа се прабацила овде.

Ne, nego ti sve vreme bijes u istu plocu. Ne zelis da ukapiras da su prosto svi ljudi mnogo razliciti, mimo kalupa i sablona.

Нисам причала о свим људима,нити се бавим профилом личности форумаша овде,само неколико ликова је у питању,но о томе сам завршила.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Нифада рече

Слушам неки евергрин тренутно,куцкам овде,и баш сам ок,само ти се чини,тврда сам на перу,али нежног срца  :)

Hajde malo vise tog njeznog srca obecavam ti potpisacu se imenom i prezimenom i sliku cu postaviti:D

A sala ep. Bulovica i nije nesto ako bi uporedila sa o. Stefanom iz Velike Remete, on razbija:D

Подели на овим сајтовима

Извини али ја нисам различит, у томе се разликујем од вас комформиста :0414_feel:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Mali Marko рече

Оа када бан затворили тему о паметним женама цела екипа се прабацила овде.

А тако!.Наравоученије:Не укидај тему о паметним женама,јер никад не знаш где ће женска памет да пробије  :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Нифада рече

Postoji i oni koji znaju ,ali ne tako što ste im vi rekli,nego upadanjem u nečiji nalog i onda to zloupotrebaljavju i vode sa nekim privatne razgovore.

Па зашто не пријавиш администрацији да неко хакује туђе налоге, ако имаш доказ? То је већ жешће озбиљна ствар.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Нифада рече

А тако!.Наравоученије:Не укидај тему о паметним женама,јер никад не знаш где ће женска памет да пробије  :)

Управо тако, жене су закон :D

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

Па зашто не пријавиш администрацији да неко хакује туђе налоге, ако имаш доказ? То је већ жешће озбиљна ствар.

Ја само могу да претпоставим ко ми се обраћа,и искористила сам прилику да то ставим до знања.Не мислоим да је овде на овом форуму то велики проблем,али ако некада мој одговор буде удаљавање од теме,то значи да одговарам некоме ко ми се обраћа лично,иако ја нигде нисам написала ко сам,где живим,него искључиво пратим тему која је постављена.

Но,тема је предлози.Да се вратимо предлозима

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Вукашин Ковачевић рече

Извини али ја нисам различит, у томе се разликујем од вас комформиста :0414_feel:

Ипак,не може свакоме да упадне секира у мед  :) Раније је било речи о томе,ево и илустарција,да не буде да сам измислила тај термин.

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за ÑекиÑа Ñ Ð¼ÐµÐ´,ÑоÑо

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...