Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, drvce рече

Da li ovde mislis na selfi iz WC-a dostojan prezrenja ili na fotografiju za licni dokument, tipa vojna knjizica, ovlascenje BIA i slicno?

Сваки одговор би био још бесмисленији од питања-

• Свиђа ми се 1

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Нифада рече

Сваки одговор би био још бесмисленији од питања-

Moj komentar je: "Nemam komentar."

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Што каже Гениус, идеална би била здрава комбинација теолошких (и иначе зрелих) тема са разбибригом. Проблем је кад се схвати да постоји известан број људи који пишу (и читају) искључиво те теме за разбибригу.

Подели на овим сајтовима

Мој је предлог да се намести функција "Непрочитан садржај од последње посете" али да буде приказан по темама. Мислим да је то могуће, јер постоји на свим осталим домаћим и страним форумима.

На ЖРУ, ако је од моје последње посете на теми "Зашто мушкарци не воле паметне жене" написано 150 нових порука, у "Непрочитаном садржају" ће ми се та тема приказати 150 пута. Другим речима, функција је корисна једино ако се човек логује сваких 24 сата, јер ако га нема 7 или 10 дана и за то време буде написано 750 нових порука у 15 различитих тема, нема теоретске шансе да точкићем уопште изврти толики број резултата и нпр. примети неку интересантну тему од пре 4 дана.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Нифада рече

Твој коментар нико и не очекује.

Slazemo se! A, pritom bi bio i besmislen.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дидим рече

написано 750 нових порука у 15 различитих тема, нема теоретске шансе да точкићем уопште изврти толики број резултата и нпр. примети неку интересантну тему од пре 4 дана.

Milenijalci, oni ne idu dalje od prve guglove strane i paznja im nije duza od 30s... <rolleyes>

Zato ni ne koristim "Непрочитан садржај од последње посете" lakse je kad prosnjuram sam, nego da bistrim taj izvestaj za Predsednika.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, drvce рече

Milenijalci, oni ne idu dalje od prve guglove strane i paznja im nije duza od 30s... <rolleyes>

Запослени људи тешко да могу да проведу овде дуже од 30-45 минута на сваких пар дана. Ако треба још да од тога троше 15 и више минута на непрегледну навигацију, можда неће ни долазити на форум. Нема то везе са миленијалцима, функција на форуму је неисправна а ради на буквално свим осталим домаћим и страним форумима.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Дидим рече

Запослени људи тешко да могу да проведу овде дуже од 30-45 минута на сваких пар дана. Ако треба још да од тога троше 15 и више минута на непрегледну навигацију, можда неће ни долазити на форум. Нема то везе са миленијалцима, функција на форуму је неисправна а ради на буквално свим осталим домаћим и страним форумима.

Posle ovih opravdanih primedbi, Sinod ima da odresi kesu za UX dizajnera da sve to utegne.

Ali zaposleni da ne listaju forume na poslu (osim ako im nije sekira upala u med), nego u slobodno vreme da pisu dusekorisne sadrzaje.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Нифада рече

Свима нам је јасно да би начин комуникације и садржај дискусије био другачији када бисмо овде били са именом и презименом и фотографијом.

Naprotiv bas, ovo sto sad kazes bio bi jedan od najkracih nacina da se forum konacno ugasi.

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Нифада 

Inace, vec sad mozes da stavis puno ime i sliku, nije zabranjeno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, obi-wan рече

Naprotiv bas, ovo sto sad kazes bio bi jedan od najkracih nacina da se forum konacno ugasi.

Ја бих можда то форсирао само за Кану, као и неке од осталих података.

Подели на овим сајтовима

Људи, опуштено...

Све је ок, све је у реду. Битно је само да, бар ви који сте тога свесни, пазите да се људи који су први пут овде не саблазне и да не одустану. Сајт је на првом месту мисионарски, те се трудите да највише на том пољу дате доприноса. Сигурни смо да многи од вас имају тог потенцијала. 

Не смемо да дозволимо да се сајт претвори једино и само у празно трачарење. Тиме се губи поента која је од почетка зацртана, још пре девет година.

Подели на овим сајтовима

Inace su sad i letnji odmori, uvek je bilo da se u to vreme ljudi slabije okupljaju...

Подели на овим сајтовима

Mislim da je bila preporuka Pouka,da se ima u vidu kog profila je sajt.Jasno je da postoje neki koji svojim komentarima žele da degradiraju samu ideju koja se ovde želi promovisati.Postoji i oni koji znaju ,ali ne tako što ste im vi rekli,nego upadanjem u nečiji nalog i onda to zloupotrebaljavju i vode sa nekim privatne razgovore.Rekla bih da je iz jednog ne veliog grada velika koncentracija nikova ovde.

Jasno je kome ne odgovara predlog da se ovde vodi komunikcaja sa imenom i prezimenom i fotografijom,Znam sigurno da među njima ima likova iz jednog ne tako velikog grada,koji jedino i mogu da razgovaraju sa nekim inkognito.Pošto su aktivni samo u tnmama razbibriga,ne možete im na nekoj ozbiljnoj temi odgovoriti,kada vam se na taj način obraćaju.Oni u drugim temama nemaju šta da kažu,a pogotovo nemaju šta da kažu kada bi bilo  obavezno ime i prezime i slika.Ovo je pojašnjenje mog stava zašto sam za to da se razgovara sa imenom i prezimenom i fotografijom,nadam se da imamo pravo predloga.

Komentar na moj predlog da se razgovara sa imenom i prezimenom,i fotografijom, bio je da li da se postavi selfi iz toaleta i sl.pokazuje da treba uvesti i temu selfiji iz toaleta,pošto je to očigledno nekima omiljeni ambijent.

Mogla bi doći i tema iz oblasti drvosečarskih aktivnosti,odnosno "padanje sekire u med".

Leto je,razbibriga teme su aktuelnije sada,no lično ću pratiti važnije teme,čisto da bih zaobišla razbibriga likove.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...