Jump to content

Особа за коју треба да се удате?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Милошшш рече

То је погрешно питање. Треба да слуша свог мужа какав да је. Једино ако је тера да крши Божје заповести онда је дужна да га не послуша.

Mislim da je ovo tačno i da ti Bog daje takvog muža koga treba da slušaš, jer se time spašavaš, s trpljenjem = strpljenjem

Подели на овим сајтовима

Жена да слуша мужа.. Да, али каквог мужа? Да ли смо сви савршени у односу на жене.. Ако сутра не бих послушао добар савет своје жене и стално мислио да сам ЈА у праву.. Па не бих био далеко од пакла. Ем бих своју жену искушавао, ем бих моја гордост раздирала моју душу. Па ако ми Бог да жену па ваљда је то због заједничког узрастања у Христу.. Није џаба речено да је жена своме мужу помоћница у браку. Да му помаже у сваком погледу (не мислим да цепа дрва 😆) па и саветима ако затреба, што да не, све у Христу и за Христа. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Sun14861 рече

Onda kako da nazovemo prilike ili ono nešto što nas vuče baš ka toj osobi?

Квантна физика :) а понекад и демон блуда.. :)

• Хахаха 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, sanja84 рече

Не даје Бог мужа. Ти га сама бираш... Није Бог крив низашта, ако нешто не штима. 

Ово је за мене питање свих питања. Адам у Рају није имао представу о томе да му треба жена. Барем тако мислим. Бог је сам видео да му треба помоћница и.. Сви знамо даља дешавања. Е сад, кажу да женско не треба да ''јури'' мушкарца, а мислим се, а зашто је лоше нешто у томе да женско и да да неки сигнал мушкарцу да јој се свиђа, а да он после преузме иницијативу у позитивном смислу? Дакле, чудни су путеви Господњи..

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, sanja84 рече

Квантна физика :) а понекад и демон блуда.. :)

Зашто тако мислиш? Нека од тих прилика је и послата од Бога али да ли ми бирамо праву..

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Милошшш рече

То је погрешно питање. Треба да слуша свог мужа какав да је. Једино ако је тера да крши Божје заповести онда је дужна да га не послуша.

Мужеви, љубите своје жене као што и Христос љуби – цркву и себе предаде за њу,

A koliko muškaraca je spremno da toliko voli ženu da sebe preda za nju? Jako malo.

Ako te neko voli on će te i poštovati, uvažavati, slušati...ljubav uvek daje više. A ako je neko samo npr. poslušan ne znači da te voli...možda ti se samo pokorava iz straha.

Vladeta Jerotić je to lepo objasnio u nekom od svojih predavanja.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Плаво Небо рече

Зашто тако мислиш? Нека од тих прилика је и послата од Бога али да ли ми бирамо праву..

Svaka prilika je od Boga ili po dopuštanju Njegovom. A naše je kako ćemo reagovati, jer smo slobodna bića. Nisu svi "pravi" neko je tu da samo prođe kroz naš život da bi mi naučili lekciju.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Плаво Небо рече

Ово је за мене питање свих питања. Адам у Рају није имао представу о томе да му треба жена. Барем тако мислим. Бог је сам видео да му треба помоћница и.. Сви знамо даља дешавања. Е сад, кажу да женско не треба да ''јури'' мушкарца, а мислим се, а зашто је лоше нешто у томе да женско и да да неки сигнал мушкарцу да јој се свиђа, а да он после преузме иницијативу у позитивном смислу? Дакле, чудни су путеви Господњи..

U to mahanje repom se ne razumem.:)) Davno sam bila devojka. Mada lično čini mi se da sam volela konkretne ljude... mislim uopšteno za sve odnose.

пре 23 минута, Плаво Небо рече

Poslata od Boga, i "prava".

Da, meni je muž poslat od Boga..ali ja sam ga tražila od Boga. Takvog kakav je.

Inače sam živela u Beogradu, sretala puno ljudi...znači nisam živela u planini bez ijednog suseda pa da mi je Bog poslao muža.

A inače svi kažu kako je Gospod blagoslovio brak. A ne kažu da je mladoženja iz Kane otišao za Hristom i ostavio ženu. :))

• Хахаха 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...