Jump to content

Особа за коју треба да се удате?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, sanja84 рече

Занимљиво ми је то да је тражила неког ко ће бити стално покрај ње, и у том расположењу оставила два мужа. У чему је штос? 

Da ni sama ne zna šta želi ili jednostavno nije dovoljno zrela za neki dublji odnos bez obzira na sopstvene godine. Zar nije suština braka kompromis i poštovanje na 1.om mjestu? 

"𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊."                                                                         

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Darko A. рече

Da ni sama ne zna šta želi ili jednostavno nije dovoljno zrela za neki dublji odnos bez obzira na sopstvene godine. Zar nije suština braka kompromis i poštovanje na 1.om mjestu? 

А шта ако тога нема? А једном је за цео живот? 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, sanja84 рече

А шта ако тога нема? А једном је за цео живот? 

Draga Sanja, ja ne vidim razlog zašto bih uopšte bio sa nekom osobom ako toga nema :) Konkretno mislim na brak.

"𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊."                                                                         

Подели на овим сајтовима

@Darko A. Па шта ја знам. Због деце, није паметно да расту без оба родитеља.. Мада је мртва трка са тим неслагањима и свађом. Па шта ја знам.. Вера, свака, проповеда неко трпљење... Не разумем се превише у материју, само ћаскам. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Bojan* рече

Prvo nam nametnu bezbožni američki način ponašanja, kojim se poništavaju tradicionalne vrednosti, što vodi razaranju porodice, zatim nas ekonomski upropaste, pa krenu da uništavaju kulturni i nacionalni identitet i na kraju razore bombama.

Pa da lakše je rušiti tuđe nego graditi svoje...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, J_a_n_a рече

Ali obe strane moraju biti spremne na žrtvu, ako se samo jedna žrtvuje a drugu baš briga, nema tu od ljubavi ništa.

У љубави ништа не мора.Не може се измерити степен нечије жртве.Нечија жртва није толико видљива, или је можда ми не примећујемо.Ако се ми жртвујемо а очекујемо исто то и од друге стране, онда  је то однос " ја теби, ти мени "...такав однос ми више личи на партнерство него на љубав.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

У љубави ништа не мора.Не може се измерити степен нечије жртве.Нечија жртва није толико видљива, или је можда ми не примећујемо.Ако се ми жртвујемо а очекујемо исто то и од друге стране, онда  је то однос " ја теби, ти мени "...такав однос ми више личи на партнерство него на љубав.

Mislila sam na one veze gde samo jedna strana ulaže, samo jedna osoba nosi teret za dvoje, ne znam kako to da detaljnije opišem u tom slučaju kad-tad ta osoba će pokleknuti, odnosno pašće pod teretom.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, J_a_n_a рече

Mislila sam na one veze gde samo jedna strana ulaže, samo jedna osoba nosi teret za dvoje, ne znam kako to da detaljnije opišem u tom slučaju kad-tad ta osoba će pokleknuti, odnosno pašće pod teretom.

Дефинитивно са таквом особом не треба  настављати...прекинути  на време.А, ако смо већ у браку са таквом особом, онда је то озбиљан проблем.

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Дефинитивно са таквом особом не треба  настављати...прекинути  на време.А, ако смо већ у браку са таквом особом, онда је то озбиљан проблем.

Slažem se i takve osobe će uvek biti spremne da iskoriste to što si ti spreman na žrtvu. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Jokic Z. рече

Kad znas bolje stose onda nisi ozenio?

Pripadam onoj grupi muškaraca u Srbiji, koji se ne mogu pohvaliti fizičkim izgledom i finansijskim mogućnostima, pa samim tim nismo ni interesantni ogromnoj većini srpskih žena.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, J_a_n_a рече

Slažem se i takve osobe će uvek biti spremne da iskoriste to što si ti spreman na žrtvu. 

Ženi nije bitno da li je neko voli i da li je spreman na žrtvu, nego kako on izgleda i da li može da joj pruži očekvano zadovoljstvo. Od promiskuitetnih muškaraca očekivati ljubav, žrtvu i vernost je van svake pameti, pa ipak ih žene rado biraju za seksualne partnere i to nazivaju “vezama”. Naravno ovi obilato koriste mogućnosti koje im je život pružio i nižu recke. Posle nekog dužeg ili kraćeg vremena, partnerstva se prekidaju zbog nekih drugih žena koje takođe žele da budu sa tim muškarcima i tako u nedogled dobijemo ovo aktuelno ponašanje, gde je sve manje udatih i oženjenih, a sve više razvoda. Zato je i dece sve manje.

Подели на овим сајтовима

Čini mi se da se žena u snimku zapitala u jednom trenutku da li bi se oženila njome na mestu suprotnog pola. Veoma, veoma važno pitanje. :!:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Smaragdni kamičak рече

Čini mi se da se žena u snimku zapitala u jednom trenutku da li bi se oženila njome na mestu suprotnog pola. Veoma, veoma važno pitanje. :!:

Daaa, da posmatramo iz tog ugla mozda bi bilo lakse i bolje za sve. Svi mi znamo sta treba da ispravi suprotni pol, al koliko smo spremni da radimo na sebi?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...