Jump to content

Особа за коју треба да се удате?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 часа, Jokic Z. рече

Nece zene da skidaju celofan sa neotpakovanih muskaraca kad se usmrde od neotpakovanosti.

‘el si ti prolupao pre ili posle ženidbe sa onom što je kao MARIJA OBRADOVIC, da ne kažem lepa.?

(Možda bi bilo dobro da znaju oni što tek treba da se žene.)

Подели на овим сајтовима

:D

WWW.DOMINION.DATING

“It’s not good for man to be alone!” We’re created, by God, for a divine purpose; to “be fruitful & multiply…and take dominion!”

Подели на овим сајтовима

On 28.4.2021. at 15:10, sanja84 рече

@Bojan* знаш шта је наш проблем, рачунам и себе ту. Ми стално нешто кукамо, а ништа не радимо да променимо своје стање. Неки мушки ти је већ рекао да купиш себи једне панталоне и две кошуље и да се онда неће видети да си ружан и сиромашан... Ако сматраш да је то битно. Можда није, не знам. 

Probao sam i to, ali opet ništa. Nije tačno da kukam i ništa ne radim da promenim svoje stanje. Naprotiv.

I nisam nigde napisao da sam ružan, nego da nisam privlačan. Ne znam otkud to pojedinima ovde.

И ја сам у таквом штосу ко ти. Има да ме неко воли па макар била у пиџами и папучама... 

Zar ti nisi udata?

А што се тиче тих осуда жена, покушај да их схватиш, не осуђујеш.

Ja žene odlično shvatam i ne osuđujem ih uopšte.

Тиме се некако стављаш изнад њих и онда се такве особе којима се и свидиш 

Takve ne postoje.

помисле да никада неће задовољити твоје критеријуме.

Moji kriterijumi su toliko skromni, da je to prosto nemoguće da bi pomislile, iako takve ne postoje.

Те не сме ово, те не сме оно.. Шта ја знам.

Ko ne sme i šta to ne sme?

Мало љубави и све ће бити ок. 

Mora da se šališ.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bojan* рече

Mora da se šališ.

Život bez ljubavi nema smisla. Ne bi ni postojao, jer Bog ne bi stvarao bez ljubavi.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Bojan* рече

I nisam nigde napisao da sam ružan, nego da nisam privlačan.

Ето то je прави став

пре 21 минута, Bojan* рече

Zar ti nisi udata?

Јесам. Само и на удате жене генерално постоји притисак да су лепе, дотеране.. Бла бла. Ја цепам папуче и пиџаму. 

Moji kriterijumi su toliko skromni, da je to prosto nemoguće da bi pomislile, iako takve ne postoje.

Па чуј. Мора да је невина, оперисана од било каквог порока и телесне насладе. Да гледа у под. Да се не дружи са мушким. Скоро па монахиња. 

Такав утисак одајеш. Кад причаш. 

Нема љутиш

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Јесам. Само и на удате жене генерално постоји притисак да су лепе, дотеране.

Pritisak ne od muža, već od drugih žena uglavnom. Jao što si seda, pa gde ćeš takva.. Ju ju bore oko očiju. Ova krema ujutro, ova uveče... 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, sanja84 рече

Јесам. Само и на удате жене генерално постоји притисак да су лепе, дотеране.

Pritisak ne od muža, već od drugih žena uglavnom. Jao što si seda, pa gde ćeš takva.. Ju ju bore oko očiju. Ova krema ujutro, ova uveče... 

''Жена ће опростити мушкарцу и најтеже пороке, али жена не прашта другој жени ни њене највеће врлине''.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Плаво Небо рече

''Жена ће опростити мушкарцу и најтеже пороке, али жена не прашта другој жени ни њене највеће врлине''.

Tačno sam i pomislila da je Dučić. :smeh1:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Smaragdni kamičak рече

Tačno sam i pomislila da je Dučić. :smeh1:

Као што разумем ову жену са видео клипа са јутјуба која је Сањи и била повод за ову тему, тако исто разумем и Бојана, као што разумем и Дучића. Неким мушкарцима се стварно свашта издешавало у односу са женама да просто имају такав став какав имају. Некима се једноставно тако намести. Као и неким женама. Просто.. кога змија уједе и гуштера се плаши.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

E, a jesu neke žene da ne kažem šta.. Razmišljam da li da kažem... Ajde hoću. 

Imala ja dvadeset i četri, pet godina. Mlada, lepa, zanimljiva.. Nisam gorda, samo kažem činjenice... Uvek je bilo udvarača.. A ja bila zaljubljena u jednog momka. Dugo. Bili smo u "vezi" pet godina. I meni došao neki smor, te smisao života, te neke teške filozofije... A njega nema pa nema. Za sve ima vremena, za mene ne. Viđa se sa prijateljicama.. Nisam ljubomorna bila, samo.. A gde sam tu ja. Elem, psihoterapeut.. Išla ja kod psihoterapeuta. Prvi i poslednji put. 

Žena, pedeset godina. Mudra jelte. 

Pita mene ona o životu i tako i pita me za tog momka. Ja joj rekla kako stoje stvari i ona meni. Pa znaš doteraj se ti malo... Za koga? Za budalu? Ne, mislim da ću ga promeniti. Ona ostala bez teksta. I promenila sam ga. Bog mi poslao mog muža, normalnog čoveka. I sad eto uskoro 11 godina od kada se znamo i "družimo" .. Prosto znajte ljudi ko ste, ne dajte na sebe.. I ostalo je sve u Božijim rukama. Tako da je ova žena iz videa apsolutno u pravu... 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Плаво Небо рече

разумем и Дучића

Nije trebalo da se interesuje za udate ili njemu nedostupne žene, onda ne bi ni patio pa ispisao... sve što je ispisao o njima. Ali, da, i ja razumem, samo ne opravdavam. Uopšte. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, sanja84 рече

Pritisak ne od muža, već od drugih žena uglavnom. Jao što si seda, pa gde ćeš takva.. Ju ju bore oko očiju. Ova krema ujutro, ova uveče

Jao da, to i mene nervira, od najbližih, rodbine, prijatelja... "Što nisi obula štikle, idemo tu i tu, treba da se ofarbaš, mogla bi nekad tako..." :0212_rolleyes: A ima i suprotnog, "ti si se baš doterala" i tako te gluposti. Mislim se, živi i pusti me da živim. joooj

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...