Рапсоди Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 2 минута, Avocado рече Jel ima neko ko zna da komunicira sa trogodišnjacima da prevede šta na srpskom jeziku (kad odrasli pričaju) znači rečenica "ti i ja i Bili imamo identičan stav o tome" i šta ne znači? Што се љутиш ? Избегаваш да ме квотујеш, а овамо се осврћеш на моје постове. Трогодишњаку се чини да ти Билија много, много симпатишеш. Је ли га волиш до неба или преко неба ? Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 13 минута, Рапсоди рече Што се љутиш ? Избегаваш да ме квотујеш, а овамо се осврћеш на моје постове. Ne ljutim se... vidiš da sam zamolio ljude da ti pomognu... пре 13 минута, Рапсоди рече Трогодишњаку се чини да ти Билија много, много симпатишеш. Mislim da je stručni naziv za to funkcionalna nepismenost. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 4 минута, Avocado рече Ne ljutim se... vidiš da sam zamolio ljude da ti pomognu... Mislim da je stručni naziv za to funkcionalna nepismenost. Нисам љута...људи обично почињу са увредама, када су у шкрипцу са правим одговорима. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 5 минута, Рапсоди рече Нисам љута...људи обично почињу са увредама, када су у шкрипцу са правим одговорима. A zato se kao tripuješ ono o istoj ravni i simpatijama? Daj bar smisli neke bolje uvrede... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 3 минута, Avocado рече A zato se kao tripuješ ono o istoj ravni i simpatijama? Daj bar smisli neke bolje uvrede... Не бих те квотовала да ниси поменуо моје телиће (мој пост) у негативном контексту... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 2 минута, Рапсоди рече Не бих те квотовала да ниси поменуо моје телиће (мој пост) у негативном контексту... Sad pojma nemam o čemu pričaš i koje tvoje teliće sam dirao... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 6 часа, Avocado рече Takođe, mnogo je zanimljiv ovaj frejming: hoće da pobiju sirote jadne teliće... koji zapravo znači: hoće da nam zabrane da ubijamo i jedemo toliko mnogo sirotih malih telića. У ери интернета, спа(е)м порука, видео стриминга, авио загађења....итд, мало лицемерно звучи помињати мале телиће као главне кривце глобалног загревања....загађења. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 On 24.2.2021. at 16:28, Ćiriličar рече Кад буде долазио у госте донеће му бурек, печено пиле Али од ''пластике'', а може и стварно од пластике, јер, не заборави да Били не воли узгајано природно. Добро, бурек може да буде и са зељем. Мало лицемерно би било да му донесе са сиром, а овамо је против крава. Ćiriličar and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 10 минута, Рапсоди рече У ери интернета, спа(е)м порука, видео стриминга, авио загађења....итд, мало лицемерно звучи помињати мале телиће као главне кривце глобалног загревања....загађења. Pa nisam odgovorio na tvoju poruku, nego na Sanjinu i ostale u kojima se pričalo o zlom i bolesnom planu da se pobije sva stoka (umesto da se vodi u Diznilend as usual )... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 20 минута, Avocado рече Pa nisam odgovorio na tvoju poruku, nego na Sanjinu i ostale u kojima se pričalo o zlom i bolesnom planu da se pobije sva stoka (umesto da se vodi u Diznilend as usual )... Само сам ја у посту употребила израз " телићи " . Ти јеси адвокат, али зато ја радим у истражном .... J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 26 минута, Рапсоди рече У ери интернета, спа(е)м порука, видео стриминга, авио загађења....итд, мало лицемерно звучи помињати мале телиће као главне кривце глобалног загревања....загађења. Колико рачунара има на свету, колика је њихова производња, колико та њихова производња оставља со2 ''отисак'' у природи и сад ће лицемер да нас учи како узгој животиња повећава ефекат стаклене баште. Па тај лицемер се залаже да се све онлајн и електронски обавља и колико сва та дигитализација, рад свих тих електронских уређаја доприноси ефекту стаклене баште, повећању производње електричне енергије.. Не кажем да се требамо вратити у прошлост по питању технологије али све је ово лицемерно. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 1 сат, Avocado рече Jel ima neko ko zna da komunicira sa trogodišnjacima da prevede šta na srpskom jeziku (kad odrasli pričaju) znači rečenica "ti i ja i Bili imamo identičan stav o tome" i šta ne znači? Стамени човече, не дај трогодишњој ђеци да те изнервирају. Полако. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 Талалала...стиже појачање... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 25 минута, Рапсоди рече ја радим у истражном Хајд' истражи следеће па ми реци да ли је лицемерно на пример подржавати производњу електричних аутомобила, а притом производња литијума за батерије представља еколошку бомбу за животну средину, а на страну да ставимо што би сви ти аутомобили захтевали масовно повећање производње електричне енергије. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 пре 2 минута, Плаво Небо рече Хајд' истражи следеће па ми реци да ли је лицемерно на пример подржавати производњу електричних аутомобила, а притом производња литијума за батерије представља еколошку бомбу за животну средину, а на страну да ставимо што би сви ти аутомобили захтевали масовно повећање производње електричне енергије. Испада....истина је оно што Билић заступа.Ако каже..макните телиће...макнућемо телиће, ако каже...примите вакцине, примићемо вакцине...ах та љубав према Билићу Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука