Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Али мислиш да си бриселски цветак? Ај признај, шта те брига, Срби то и овако неће разумети.

Ja? Ja sam bukvalno kurir. Mesindzer :D prenosim vam informacija do kojih iz nekog meni nepoznatog razloga sami niste u stanju da dodjete. A eno... dva klika ti treba da sam pogledas... a neces. Vole ljudi tako da se zaglupljuju i da se samozadovoljavaju sopstvenim neznanjem... valjda fetis neki, sta li...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, cloudking рече

Nisam. Sporio sam se oko nekih drugih stvari... a ni tu nije bilo razlicitih misljenja, nego samo najasnoca oko samog misljenja... ne petljaj se tu pliz.

Хоћу, хоћу...:D

Зар он није потенцирао дедуктивни приступ . Нема потребе за клин.истраживањима јер је начелно  (дедук.методом ) дефинисано .  

Pojedniacni glas nista ne znaci jer  u nauci postoje jasno definisani sistemi kako se neke ideje izazivaju. Рече Клауд . 

Мало си контрадикторан . Или када ти шта одговара, то и бациш као аргумент, само што ми нисмо цуке да летимо на коску  . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ja? Ja sam bukvalno kurir. Mesindzer :D prenosim vam informacija do kojih iz nekog meni nepoznatog razloga sami niste u stanju da dodjete. A eno... dva klika ti treba da sam pogledas... a neces. Vole ljudi tako da se zaglupljuju i da se samozadovoljavaju sopstvenim neznanjem... valjda fetis neki, sta li...

А ти си научни месија...аааа. Извини,нисам те препознао. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Било који кожни лекар сигурно познаје ствари боље од тебе. 

Haha, znaci nema sanse... milion puta mogu da napisem jednu recenicu vi cete i dalje da prdite u istu tikvu. Ko s panjevima da pricam majke mi :D:D :D 

Ne od MENE, aman covece :) Ne. Od. Mene. Evo po jubilarni 17ti put... kozni lekar iz male mostanice  u kojeg gledas kao medicnskog alfu i omegu, ne zna bolje od ZVANICNE MEDICINE I NAUKE.

Aj se kladimo da nisi skapirao ni sad! :D :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Хоћу, хоћу...:D

Зар он није потенцирао дедуктивни приступ . Нема потребе за клин.истраживањима јер је начелно  (дедук.методом ) дефинисано .  

Pojedniacni glas nista ne znaci jer  u nauci postoje jasno definisani sistemi kako se neke ideje izazivaju. Рече Клауд . 

Мало си контрадикторан . Или када ти шта одговара, то и бациш као аргумент, само што ми нисмо цуке да летимо на коску  . 

NE ptaljaj se u stvari koje ne razumes... iovako bi trebalo da te bude mnooogo sramota vec odavno. Sva sreca pa vi "takvi" ljudi uglavnom osecaj stida bas i nemate.

Sva. Sre-ca... :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Haha, znaci nema sanse... milion puta mogu da napisem jednu recenicu vi cete i dalje da prdite u istu tikvu. Ko s panjevima da pricam majke mi :D:D :D 

Ne od MENE, aman covece :) Ne. Od. Mene. Evo po jubilarni 17ti put... kozni lekar iz male mostanice  u kojeg gledas kao medicnskog alfu i omegu, ne zna bolje od ZVANICNE MEDICINE I NAUKE.

Aj se kladimo da nisi skapirao ni sad! :D :)) 

Миле, ти рече да си проводник званичне науке, дакле ти знаш а лекар из Мошорина (а ти си из Брисела и не смрде ти ноге као Србима равноземљашима) нема појма.

Опет потцењујеш људе,који више знају од тебе и мислиш да знаш јер си прочитао нешто што одговара твом погледу на свет.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

kozni lekar iz male mostanice.....ne zna bolje od ZVANICNE MEDICINE I NAUKE.

NASA insignia - Wikipedia

(kožni lekar = zvanična medicina)

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Миле, ти рече да си проводнин званичне науке, дакле ти знаш а лекар из Мошорина (а ти си из Брисела и не смрде ти ноге као Србима равноземљашима) нема појма.

Опет потцењујеш људе,који више знају од тебе и мислиш да знаш јер си прочитао нешто што одговара твом погледу на свет.

Mislim da ste u pravu. I predajem se. 

Vakcine su smrt.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, dragisa рече

NASA insignia - Wikipedia

(kožni lekar = zvanična medicina)

I aj ti sad to objasni budalama koji veruju u 'nauku"... Zadnje vreme doslo moj dragisa, moramo da trpimo zulum glupih koji se rpave da su pametni.

(ja sam sad vas, preso sam na vasu stranu da znas)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Тонемоооо....аааа...12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Нек си ти нама добро доша! Де наточде једну љуту и заложи зера!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...